Global Culture Club tulee Websterin yliopistoon


Kulttuuriset ruoanlaittotunnit, monikieliset vierailevat puhujat, elokuvanäytökset ja sosiaaliset retket St. Louisin etnisissä ravintoloissa ovat vain osa tapahtumista, joita Websterin uusi Global Culture Club (GCC) suunnittelee seuraavalle lukuvuodelle.

Kerhon ensimmäinen tiedotustilaisuus oli 30. maaliskuuta, joka lykkääntyi yli kuukaudella helmikuun lumen vuoksi. Presidentti Meghan O’Brien sanoi, että vaikka GCC on Antropologian, Sosiologian, Global Studies and Languages ​​-osastoklubi, kaikki pääaineet ovat tervetulleita GCC:hen.

“Meillä on tarkoitus tutustua toisiimme, puhua toisillemme, oppia toisiltamme ja kokemuksistamme ja rakentaa uusia kokemuksia yhdessä”, O’Brien sanoi.
Global Culture Club piti avajaiskokouksensa 30. maaliskuuta. Ryhmässä keskusteltiin tulevan vuoden mahdollisista retkistä ja kampuksen tapahtumista. Osallistuja Michelle Milla.

O’Brien sanoi, että klubin päätavoitteena on paljastaa jäsenet muille kulttuureille ja yhdistää ihmisiä eri elämänaloilta. GCC toivoo löytävänsä ja tutkivansa erilaisia ​​kulttuureja St. Louisissa, esimerkiksi järjestämällä tapaamisen Cherokee Streetillä Cinco de Mayolle.

GCC tekee yhteistyötä Websterin tiedekunnan ja muiden klubien kanssa O’Brienin mukaan. Uusi klubi toivoo myös saavansa yhteyden ammattijärjestöihin, kuten American Anthropological Instituteen, tarjotakseen opiskelijoille monipuolisia, kulttuurienvälisiä ja osallistavia mahdollisuuksia seurustella ja oppia.

Varapresidentti, rahastonhoitaja ja sihteeri Katarina Ausley sanoi, että GCC:llä on erikoistapahtumien lisäksi myös epävirallisia keskustelutilaisuuksia. Hän toivoo, että jäsenet voivat yksinkertaisesti rentoutua, jutella ja jakaa kulttuurisia kiinnostuksen kohteita ja tietoa näissä tapaamisissa.

Ausley sanoi, että klubilla on kaksi kokousta kuukaudessa sekä vapaalla että kampuksella. Kampuksen ulkopuolisille hengailupaikoille on tarjolla kahviloita tai oleskelutiloja. Kampuksella klubi haluaa

“[We will have] kielten pyöreät pöydät – useampaa kuin yhtä kieltä puhuvien ihmisten saaminen pöytään –… ja Browning Buildingissa on mahtava gourmet-keittiö, johon meillä on pääsy, jos haluamme käyttää sitä ja tuoda ihmisiä ruoanlaittokursseille”, Ausley sanoi. .

Viime lukukaudella O’Brien tapasi toisen antropologian pääaineen Michelle Millan yhteisellä kurssilla. Milla on nykyään GCC:n historioitsija. Heidän tapaamisensa ja keskustelunsa herättivät inspiraatiota klubille.

“Kun puhuin neuvonantajani kanssa, antropologian ja sosiologian osastot olivat juuri sulautuneet, joten hän sanoi: “Tarvitsemme uuden klubin osastolle”, ja se tavallaan vain meni sieltä”, O’Brien sanoi.

GCC:n historioitsijana Milla kertoi olevansa kiinnostunut tukemaan opiskelijoita jakamaan ajatuksiaan siitä, mitä Websteristä saattaa puuttua kulttuurin kannalta.

“Mitä asioita meillä ei ole kampuksella, ja kuinka voimme hyödyntää sitä ja selvittää?” Milla sanoi. ”Haluan olla se henkilö kadulla, joka todella tekee kyselyitä ja juttelee ihmisten kanssa [and] tulla yhdessä [other organizations].”

Milla ja O’Brien saivat pallon pyörimään seuran muodostamisessa. Ausley, joka on psykologian ja juridisten opintojen kaksoispääaine, liittyi tiedekunnan jäsenen suosituksen jälkeen.

O’Brien sanoi, että Ausley halusi heti osallistua ja ottaa johtotehtäviä. Hänen tärkeimmät tavoitteensa klubissa ovat vuorovaikutteisuuden korostaminen ja oppimiskulttuurin edistäminen myös vammaisten sisällä.

Grafiikka Kenzie Akins.
”Ihmiset voivat tulla kertomaan tarinoitaan siitä, millaista heidän elämänsä ja taustansa on ollut. Ja mielestäni vammaiset ryhmät. On paljon erilaisia ​​aliedustettuja kulttuureja, jotka eivät ole vain paikkoja maantieteellisesti, vaan on myös identiteettiä, ja mielestäni monet paikat unohtavat tuoda pöytään”, Ausley sanoi. “Haluaisin, että opiskelijat tulevat keskustelemaan identiteetistään ja kulttuuristaan ​​ja voisimme oppia eri näkökulmista.”

Ausley, joka on kotoisin O’Fallonista Illinoisista, sanoi, että hänellä ei koskaan ollut mahdollisuutta oppia muista kulttuureista tai altistua niille kotikaupungissaan.

“Kun voin tulla Websteriin ja tavata ja keskustella niin monien eri ihmisten kanssa, haluan sen kokemuksen myös muille ihmisille”, Ausley sanoi. “Koska vaikka et tajuakaan, että mielessäsi on ennakkoluuloja, kun alat tavata muita ihmisiä ja puhua heidän kanssaan, alat arvostaa sitä sulatusuuni-Amerikkaa, jonka St. Louis todella sisältää.”

Vaikka seuraavalle tapaamiselle ei ole tällä hetkellä suunniteltua päivämäärää, Ausley, Milla ja O’Brien sanoivat, että he ovat tarkkaavaisia ​​GCC:n mukana@webster-sivulla. Liity klubin GroupMeen lähettämällä sähköpostia osoitteeseen meghanobrien@webster.edu.

Jaa tämä postaus

Facebookviserrysredditpinterestlinkedinsähköposti

Kate McCracken (hän) on Journalin elämäntapatoimittaja. Hän on kaksoispääaineena filosofia ja historia, sivuaineena ammattikirjoitus. Hän on aina rakastanut tarinoiden kirjoittamista ja luomista, ja hän kirjoitti ensimmäisen kirjansa 10-vuotiaana. Kirjoittamisen lisäksi Kate pitää myös valokuvaamisesta, ympäristö-/eläinaktivismista, paranormaalien tutkimuksesta ja oneirologiasta, unien tutkimisesta.


Leave a Comment