Fine Choice Foods rebrands SUMM! heijastelemaan kasvua, kulttuuria ja perintöä

RICHMOND, Brittiläinen Kolumbia–(BUSINESSWIRE)–Fine Choice Foods, johtava aasialaisvaikutteisten ruokien valmistaja kaikkialla Pohjois-Amerikassa, ilmoitti tänään SUMM-tuotemerkin vaihtamisesta! tuotevalikoiman sekä uuden asiakaslähtöisen verkkosivuston julkaisun. Brändin kehittyvä asemointi ja uusi ulkoasu kuvaavat yhtiön jatkuvaa kasvua samalla kun heijastavat brändin laatua, kulttuuria ja perintöä.

Fine Choice Foods on tarjonnut laadukkaita aasialaisvaikutteisia ruokia Pohjois-Amerikan markkinoille vuodesta 1986 lähtien. Lui-perhe perusti Fine Choice Foodsin, joka keskittyy aitoon, herkulliseen ja helposti valmistettavaan ruokaan. Fine Choice Foods on erikoistunut tuoreisiin, paikallisiin tuotteisiin kevätkääryleissä (joissa on rapeampi ja kevyempi kääre kuin munakääröllä), gyoza-myytiin ja alkuperäiseen omenapiirakkarullaan, kaikki SUMM:n alla! merkki.

“Kasvumme jatkuessamme uusi asemamme markkinoilla yhdistettynä brändimme uudistettuun ulkoasuun ovat merkittäviä virstanpylväitä, ja on tärkeää viestiä menestyksestämme ja varmistaa samalla, että yrityksen kulttuuriset juuret ovat selkeästi edustettuina”, sanoi Jason Longden. , Fine Choice Foodsin toimitusjohtaja. “SUMMI! Kantonin kielellä tarkoittaa ‘sydäntä’, joten tunnuslause “Food with Heart” linkittää tietoisesti takaisin yrityksen perheen perustamaan perintöön ja korostaa sitä huolenpitoa ja intohimoa, joka liittyy päivittäiseen toimintaamme ja jatkuvaan kasvuun.”

Uusi SUMM! brändäys sai inspiraationsa kiinalaisesta paperinleikkaustaidosta, joka juontaa juurensa 6th luvulla, ja edustaa kiinalaista perintöä, koska se liittyy ruokaan, rakkauteen, perheeseen, hyviin siunauksiin ja omaisuuteen. Uusi verkkosivusto – SUMMFOODS.com – ominaisuuksia “Mistä ostaa” toiminnallisuus, jonka avulla asiakkaat voivat tunnistaa kivijalkakaupan sijainnit, joista he voivat ostaa SUMM! tuotteita sekä siellä, missä he voivat “Osta se nyt” verkkokauppoja tarjoavien liikkeiden kautta.

“Fine Choice Foodsin visio on “Kaikkien rakastavan ruokaamme yhtä paljon kuin mekin”, ja uusi brändimme luotiin heijastelemaan juuri sitä”, sanoi Emily Tang, Fine Choice Foodsin innovaatiojohtaja ja toisen sukupolven Luin perheenjäsen. . Keskitymme edelleen tarjoamaan aitoja aasialaisvaikutteisia ruokia kiireisille perheille ilman, että meidän tarvitsee valmistaa sitä tyhjästä tai tilata itse, ja olemme innoissamme voidessamme jakaa tarinamme ja tuotteemme kasvavan asiakaskunnan kanssa.

Tietoja Fine Choice Foodsista

Richmondissa, BC:ssä sijaitseva Fine Choice Foods on markkinoiden johtava laadukkaiden aasialaisvaikutteisten ruokien tuottaja Pohjois-Amerikan markkinoille. Lui-perheen vuonna 1986 perustama Fine Choice Foods on erikoistunut kevätsämpyliin, gyoza-nyytiin ja alkuperäiseen omenapiirakkarullaan SUMM:n alla! merkki. Alkaen pienestä myymälästä Cambie Streetillä Vancouverissa, ja se työllistää kolme henkilöä, yritys on kasvanut yli 300 työntekijäksi ja palvelee kuluttajia kaikkialla Kanadassa ja osissa Yhdysvaltoja sen 50 000 neliöjalan huippumodernista laitoksestaan. Lisätietoja on osoitteessa SUMMFOODS.com.

Leave a Comment