CardLab ApS nimesi Business World -lehden turvallisimmaksi

San Francisco, Kalifornia, USA, 19. huhtikuuta 2022 (GLOBE NEWSWIRE) – SAN FRANCISCO, HUHTIKUU 2022 – Tanskalainen korkean turvallisuuden älykorttien toimittaja CardLab ApS (“CardLab”) on nimetty “turvallisimmaksi ja innovatiivisimmaksi kyberturvalliseksi” Protection Solution ” Business World Magazine, neljän muun World Business Outlookin ehdokkuuden ohella, mukaan lukien ”Best Card Security Solutions Provider Denmark 2022”. CardLab on myös saanut MasterCardilta ja Visalta kutsut esitellä tuotteitaan MasterCard-yhteistyökumppaneille Tukholman FinTech Week -tapahtumassa huhtikuun lopulla sekä kilpailla Visa Everywhere Initiative Global 2022 -ohjelmassa, johon CardLab katsotaan täydellisesti sopivaksi.

CardLab tarjoaa luokkansa parasta teknistä suunnittelu- ja valmistustukea biometrisille korttiratkaisuille, mukaan lukien skaalautuvat tietoturva-alustat ja saumattoman integroinnin olemassa olevaan kyberturvallisuusinfrastruktuuriin. Biometrisiin älykortteihin keskittyvän yrityksen pääkonttori sijaitsee Tanskassa, valmistuskumppanit Aasiassa ja Yhdysvalloissa sekä korttien laminointitehdas Thaimaassa. US Capital Global Securities LLC, joka on US Capitalin tytäryhtiö, tarjoaa kelpoisille sijoittajille osallistumisen 10 miljoonan dollarin sijoitusmahdollisuuteen CardLabissa.

San Franciscossa, Las Vegasissa, Miamissa, Lontoossa ja Milanossa toimipisteillään US Capital on täyden palvelun yksityinen finanssikonserni, jolla on vakiintunut kokemus investointipankkitoiminnasta, omaisuudenhoidosta ja pääomanmuodostuspalveluista. Konserni tarjoaa kaikkia arvopapereita FINRA-jäsenensä, SEC-rekisteröidyn meklari-jälleenmyyjäyhtiönsä US Capital Global Securities LLC:n kautta.

“Vuoden 2022 ensimmäisellä neljänneksellä CardLab on saavuttanut jo useita uusia virstanpylväitä”, sanoi Frank Sandeløv, CardLabin toimitusjohtaja. ”Olemme jatkuvasti saaneet uusia pyyntöjä eri puolilta maailmaa innovatiivisista ratkaisuistamme, erityisesti biometrisista pääsykorteistamme, HardWalleteista ja All in One -korttiratkaisuistamme. Teknologiamme on mukautettavissa useille eri aloille, ja olemme äskettäin allekirjoittaneet korttituotantosopimuksia useiden uusien asiakkaiden kanssa, mukaan lukien maailman johtava kuulolaiteyhtiö, eurooppalainen kyberturvayhtiö, esilaminaattivalmistaja ja useita tietoja. turvallisuus- ja FinTech-yritykset. Agnoscon biometriset korttimme ovat nyt melkein valmiit ja eSignus HashWallet -korttimme ovat valmiita volyymituotantoon. Tämä on ollut jännittävä vuoden alku.”

“Meille ei ole ollenkaan yllätys, että CardLab ApS voittaa jatkuvasti palkintoja ja laajentaa kattavuuttaan, sillä maailmanlaajuinen kiinnostus sen kehittyneitä, laajasti tutkittuja tuotteita kohtaan kasvaa jatkuvasti”, sanoi Charles Towle, US Capital Global Securitiesin toimitusjohtaja. “Euroopan komission nimeämä CardLab on yksi Euroopan innovatiivisimmista korkean teknologian yrityksistä, ja se on kasvanut maailman johtavaksi biometristen älykorttien alalla, jolla on asiakkaita Euroopassa, Aasiassa ja Pohjois-Amerikassa. Olemme erittäin tyytyväisiä voidessamme tukea CardLabia 10 miljoonan dollarin osakeannilla, jonka yritys käyttää kansainvälisten vireillä olevien tilausten täyttämiseen. Jos olet kiinnostunut CardLabista, mahdollisuus osallistua tähän osaketarjoukseen on edelleen avoin kelpoisille sijoittajille.

Johtavat alan analytiikkayritykset, kuten Mind Commerce, ennustavat, että digitaalisen identiteetin infrastruktuurin ja palvelujen maailmanlaajuiset markkinat kasvavat 24,9 % CAGR:llä 50,76 miljardiin dollariin vuoteen 2026 mennessä.

Tietoja CardLab ApS:stä

Tanskassa sijaitseva CardLab on maailman johtava teknologiatoimittaja digitaalisen identiteetin ja toimivien älykorttien alalla. CardLab kehittää ja kaupallistaa ISO 7810 -yhteensopivia suojattuja korttituotteita, mukaan lukien sormenjälkikorttitunnistusratkaisun maksamiseen, henkilöllisyyteen, kulunvalvontaan, lohkoketju- ja kryptovaluuttaalustoille sekä kyberturvallisuuteen. Aasiassa ja Yhdysvalloissa sijaitsevien valmistuskumppaneiden ja oman Thaimaan tehtaansa kanssa CardLab tarjoaa korkealaatuista teknistä suunnittelu- ja valmistustukea korttiratkaisuille, mukaan lukien skaalautuvat tietoturvatasot ja olemassa olevan infrastruktuurin yhteensopivuus, mikä tekee toteutuksesta edullisen loppukäyttäjille. www.cardlab.com

Tietoja US Capitalista

US Capital Global Securities LLC (USCGS) on US Capitalin FINRA-jäseninen meklari-jakajaosasto, joka toimii kasvuvaiheen yritysten, projektien ja sijoitusrahastojen sijoitusagenttina. Vuodesta 1998 lähtien US Capital on sitoutunut tarjoamaan alemman keskitason yrityksille ja sijoittajille kehittyneitä velka-, osake- ja sijoitusmahdollisuuksia, jotka ovat yleensä vain suuremmille keskitason yrityksille ja institutionaalisille sijoittajille, käyttämällä uusinta FinTech- ja RegTech-innovaatiota. Yhdysvaltain pääomayhtiöt hallinnoivat suoria sijoitusrahastoja ja tarjoavat varallisuudenhoito- ja pääomanhankintapalveluita. USCGS tai sen tytäryhtiöt voivat tarjota neuvoja, saada palkkiota, niillä voi olla muita liikesuhteita tai ne voivat ajoittain hankkia, pitää hallussaan tai myydä aseman tässä mainittujen liikkeeseenlaskijoiden arvopapereissa. Tällainen tarjous tai tarjous voidaan tehdä vain luottamuksellisen suunnatun osakeannin muistion mukaisesti. Katso USCGS:n CRS-lomake osoitteessa www.uscapglobalsecurities.com/crs.html.

Lisätietoja CardLabin sijoitusmahdollisuudesta saat lähettämällä sähköpostia Lisa Terkille, Senior Vice President, lterk@uscapglobal.com tai soittamalla numeroon +1 415-889-1026.

        

.

Leave a Comment