Broward-koulut pyytävät äänestäjiä verottamaan itseään koulutuksen ja turvallisuuden parantamiseksi – NBC 6 Etelä-Florida

He kutsuvat sitä “Secure the Next Generation Renewaliksi”.

Broward County School Board pyytää äänestäjiä jälleen verottamaan itseään ja investoimaan julkiseen koulutukseen hyväksymällä kansanäänestyksen elokuun esivaaleissa.

“Floridan lainsäätäjä jatkaa koulutuksen rahoittamista yhdellä maan alhaisimmista tasoista, koulutuksen rahoitus on edelleen vähäistä, kun taas opettajien ja muun henkilöstön palkat, työntekijöiden terveydenhuoltokustannukset, yleiskulut ja koulujemme turvallisuushenkilöstön tarve jatkuvat kasvaa”, sanoi Broward Schoolin hallituksen puheenjohtaja Laurie Rich Levinson tiistain hallituksen kokouksessa.

Uusi kansanäänestys on jatkoa äänestäjien vuonna 2018 hyväksymälle toimenpiteelle, joka päättyy ensi vuonna.

“Pidämme tavaroita yhdessä ikenillä ja kengännauhoilla ja ilman lisäresursseja turvallisuuteen ja opiskelijoiden mielenterveyspalveluihin, olemme loukkaantuneiden maailmassa”, sanoi Lisa Maxwell Broward Principalsista ja Assistant Principalsista. yhdistys.

Hallitus kuuli paljon hänen kaltaisiaan kommentteja ennen kuin sovittiin kaavasta kansanäänestyksen uusimiseksi: 75 % kerätyistä varoista käytetään henkilöstön palkankorotuksiin, 17 % turvallisuuteen ja 8 % mielenterveyspalveluihin. Se on yhden tehtaan investointi verrattuna puolen miljoonan kansanäänestykseen, joka on päättymässä.

”Vuonna 2018 hyväksytyt alkuperäiset puolitehtaan kansanäänestyksen äänestäjät vanhenevat, on äärimmäisen tärkeää, että yhteisö ymmärtää, että ilman tätä uudistusta yli 500 koulun turvallisuushenkilöstön, 100 mielenterveysalan ammattilaisen ja yli 80 miljoonan dollarin kilpailukykyisen opettajan ja opettajan rahoitus. henkilöstölisärahoja ei enää ole”, sanoi ylikomisario tohtori Vickie Cartwright.

Cartwright sanoi, että Miami-Dade ja Palm Beach County salametsästävät Browardin opettajia, koska heillä on siihen keinot. Kansanäänestykset korkeammalla millaage-asteella tapahtuvasta koulutuksesta ovat jo voimassa näissä maakunnissa.

”On siis erittäin tärkeää, että äänestäjät ymmärtävät, että nykyisessä tilanteessa on olemassa kriittinen ero ja yritämme vain päästä takaisin kilpailukykyisyyteen ympärillämme olevien maakuntien kanssa, koska haluamme pitää laadukkaamme osaamisemme täällä. Broward County Public Schools ja haluamme myös rekrytoida laadukkaita kykyjä piiriin”, Cartwright sanoi.

Äänestäjät sanovat mielipiteensä 23. elokuuta. Kansanäänestys maksaisi keskimääräiselle asunnonomistajalle 23 dollaria kuukaudessa verrattuna 11,50 dollariin, jonka hypoteettinen asunnonomistaja kuluttaa nykyiseen kansanäänestykseen. Se tuottaisi 177 miljoonaa dollaria Broward Countyn julkisille kouluille ja 45 miljoonaa dollaria piirikunnan julkisille peruskouluille.

.

Leave a Comment