Älä anna yliopistokulttuurin kuolla

Kirjoittaja Thresherin toimituskunta 19.4.22 23:01

Viime vuonna hallitus ilmoitti että Rice kasvattaisi perustutkintoluokan luokkaa 20 prosentilla – lähes 800 opiskelijaa lisää – vuoteen 2025 mennessä. Tämän päätöksen nopea käyttöönotto on jättänyt nykyisille opiskelijoille murtuvan akateemisen ja sosiaalisen kokemuksen. Jatkossa hallinnon on suunniteltava paremmin pienten kouluetujen ja asuinkoulukulttuurin ylläpitämistä.

Ensinnäkin ilman lähestyvää kahdestoista korkeakoulua, joka on vielä rakennettu, suurempi opiskelijaväestö kohtaa asuntopulaa, joka vaikuttaa suoraan asuinkorkeakoulukulttuuriin, joka on yksi opiskelijoiden opiskelijoiden eniten mainostavista näkökohdista. Olennainen osa järjestelmää on, että opiskelijat viettävät suurimman osan Rice-vuosistaan ​​kampuksella uppoutuakseen täysin yliopistokulttuuriin.

Mutta koska viime aikoina hyväksyttyjen opiskelijoiden määrä vain kasvaa, yhä useammat opiskelijat työnnetään pois kampukselta, kunnes uusi asuinkorkeakoulu on valmis asukkaille. Vain uusille opiskelijoille on taattu asunto, ja kun useimmat toisen vuoden opiskelijoista ja junioreista lähtevät liikkeelle, yhä harvemmat palaavat eläkeläisinä – ihmisiä, jotka ovat tärkeitä opetettaessa korkeakoulukulttuuria uusille opiskelijoille. Ymmärrämme, että muut ongelmat, kuten asumisen laatu ja kehittyvä pandemia, ovat saaneet useammat opiskelijat joissakin korkeakouluissa valitsemaan asumisen kampuksen ulkopuolella. Silti opiskelijoiden määrän kasvu on vähentänyt asuntojen saatavuutta kaikissa korkeakouluissa tavalla, joka vaikuttaa eksponentiaalisesti jokaiseen tulevaan luokkaan. Varsinkin COVID-aikana, jolloin monet perinteet ovat vaarassa kadota, etäisyys ala- ja yläluokkalaisten välillä vain pahentaa asiaa.Tällä viikolla puheessaan presidentti Leebron korosti erityisesti asuinkorkeakoulujärjestelmää “[bringing] Rice koko erillinen tunne tervetulleeksi ja yhteisön ja [providing] opiskelijoille, joilla on suurempi sosiaalinen yksikkö kuin mitä tarjotaan sekä pienemmissä että suuremmissa korkeakouluissa.” Olemme samaa mieltä siitä, että nämä ovat korkeakoulujen suuria etuja, ja se oli tekijä monissa henkilökohtaisissa päätöksissämme tulla Ricelle. Mutta jopa niiden kahdesta neljään vuoteen, kun tämän toimituskunnan jäsenet ovat olleet täällä, olemme nähneet kulttuurin muuttuvan, osittain kampuksella opiskelijoiden muuttuvan luokkarakenteen vuoksi.

Nopealla perustutkintoväestön kasvulla on ollut valtava vaikutus myös akateemiseen kokemukseen. O-viikon 2021 aikana paljon uusia opiskelijoita ei voinut rekisteröityä pääluokilleen, koska ne täyttyivät. Vasta tämän ongelman ilmaantumisen jälkeen näihin luokkiin ryhdyttiin lisäämään enemmän osioita ja istuimia. Hallinto tiesi jo, että heillä oli odotettua enemmän opiskelijoita, ja vaikka he suosittelivat tietyille osastoille osioiden laajentamista ja lisäämistä ennen O-viikkoa, heidän on ymmärrettävä, että tämä ei voi olla täydellinen ratkaisu ennen kuin lisää tiedekuntaa palkataan ja rakennusten laajennukset valmistuvat.

Haluamme tehdä selväksi, että emme vastusta laajentumista, joka on myös kansallinen trendi, sillä lähes jokaisessa yliopistossa on korkeampi hakuprosentti ja opiskelijamäärä kasvaa vastaavasti. Otamme ongelman siinä, missä järjestyksessä hallinto valitsi toimia, ensin laajentamalla opiskelijamäärää pandemian keskellä ja sitten reagoimalla kasvuun uusilla rakennuksilla ja lisäluokkaosilla. Jatkossa toivomme ennen näin vaikuttavan päätöksen tekemistä, että vastuuhenkilöillä on parempia suunnitelmia ja valmistautumista varmistaakseen, että nykyiset ja tulevat opiskelijat voivat todella nauttia meille luvatusta Rice-kokemuksesta.

Toimittajan huomautus: Thresherin pääkirjoitukset ovat yhdessä Thresherin toimituskunnan jäsenten kirjoittamia. Nykyisiä jäseniä ovat Savannah Kuchar, Ben Baker-Katz, Nayeli Shad, Talha Arif, Morgan Gage, Daniel Schrager ja Brandon Chen.


Leave a Comment