Aberdeen yksi parhaista pienistä kaupungeista yrityksen perustamiseen

ABERDEEN, SD (Dakota News Now) – WalletHubin äskettäisessä raportissa Aberdeen listattiin yhdeksi parhaista pienistä kaupungeista, joissa yritys aloittaa, ja se sijoittui sijalle 22 yli 1 300 kaupungin joukossa.

Listassa verrattiin alle 100 000 asukkaan kaupunkeja, ja sijoitukset perustuivat tietoihin, kuten pienyritysten kasvuluvut, työvoimakustannukset ja rahoituksen saatavuus.

”Aberdeen on ainutlaatuinen yhteisö. Se on juuri oikean kokoinen. Se ei ole liian iso eikä liian pieni. Se on riittävän suuri väestöpohjaan, mutta se on tarpeeksi pieni, jotta se ei todellakaan kiinnitä huomiota suurempiin yrityksiin, jotka tulisivat sisään ja paikantautuisivat”, sanoi Kelly Weaver, Aberdeenin pienyrityskehityskeskuksen aluejohtaja.

Kokonsa lisäksi Aberdeenista tekee erinomaisen yrityksille se, mitä sillä jo on ja mikä houkuttelee kuluttajia.

”Meillä on ne pienet emot ja popit, meillä on ketjukaupat, meillä on iso valmistus, meillä on täällä kaksi terveydenhuoltojärjestelmää ja vahva terveydenhuoltoala. Joten uskon, että se on tehnyt meistä menestyviä”, sanoi Gail Ochs, Aberdeenin kauppakamarin puheenjohtaja.

Aberdeenin uusien yritysten resurssien määrä tekee myös yrityksen perustamisen helpoksi.

”Meillä on paljon lainaresursseja. Ei vain liikepankkimme, jotka ovat kaikki mahtavia, vaan myös muut voittoa tavoittelemattomat ja lainanantajat, jotka tarjoavat pienyritysten perustamisrahoitusta”, Weaver sanoi.

Wylie Thunder Road tunnustettiin juuri Etelä-Dakotan SBA:n vuoden perheomisteiseksi pienyritykseksi. Omistaja Al Novstrup sanoo, että Aberdeenin pienyritysten omistajien väliset suhteet ovat tärkeä tekijä kaupungin menestyksessä.

”Luulen, että tärkeintä Aberdeenissä ja pienyrittäjissä on, että tunnemme kaikki toisemme. Se on tarpeeksi pieni yhteisö, jossa voin rakentaa suhteen jonkun kanssa kirkossa ja sitten voin rakentaa suhteen heihin esimerkiksi kammiossa tai Thunder Roadilla. Meillä on siis useita suhteita yhden henkilön kanssa”, Novstrup sanoi.

Vaikka Aberdeen on pieni, sen koko voi olla pikemminkin vahvuus kuin heikkous.

”Se on pieni yhteisö siinä mielessä, että tunnemme toisemme. Joten jos se on resurssi, jota minulla ei ole, jota en voi tarjota, voin todennäköisesti ohjata ne jollekin, joka voi auttaa heitä siinä. Ja se on jotain, jonka menetät suuremmissa yhteisöissä. Sinulla ei ole niitä yhteyksiä”, sanoi Weaver.

Copyright 2022 Dakota News Now. Kaikki oikeudet pidätetään.

.

Leave a Comment