US Bank julkistaa 2 uutta yritysluottokorttibonusta

Selectin toimitustiimi työskentelee itsenäisesti arvioidakseen rahoitustuotteita ja kirjoittaakseen artikkeleita, joiden uskomme lukijoillemme olevan hyödyllisiä. Ansaitsemme palkkion tytäryhtiökumppaneilta monista tarjouksista, mutta kaikki Selectin tarjoukset eivät ole kumppaneilta.

US Bank julkisti uusia tervetuliaistarjouksia yritysluottokorteilleen, US Bank Business Leverage® Visa Signature® -kortille ja US Bank Business Platinum Cardille. Jokainen kortti tarjoaa arvokasta ostovoimaa ja etuja yritysten omistajien auttamiseksi. Molempien ominaisuudet vaihtelevat kuitenkin suuresti, joten muista lukea eteenpäin saadaksesi selville, mikä kortti ja bonus hyödyttäisivät sinua enemmän.

Valitse analysoidut kortin edut ja ominaisuudet nähdäksesi, ovatko ne lompakossasi paikan arvoisia ja kuinka voit valita tarpeisiisi parhaiten sopivan yritysluottokortin.

Tilaa Select-uutiskirje!

Parhaat valikoimamme postilaatikkoosi. Ostossuositukset, jotka auttavat parantamaan elämääsi, toimitetaan viikoittain. Ilmoittaudu tästä.

US Bank esittelee kaksi uutta bonusta

US Bank jää usein huomiotta luottokorttien suhteen, mutta sen tuotteet voivat tarjota todellista arvoa. Alla olevissa kahdessa käyntikortissa on päivitetty tervetuliaisbonus, mukaan lukien 750 dollarin tervetuliaistarjous ja johdatteleva koroton jakso ostoihin ja saldonsiirtoihin.

Tässä on mitä sinun tulee tietää jokaisesta kortista.

US Bank Business Leverage® Visa Signature® -kortti

US Bank Business Leverage® Visa Signature® -kortti on suunnattu yritysten omistajille, jotka haluavat ansaita käteistä takaisin yrityskuluistaan. Kun käytät kortilla, ansaitset:

 • 5 % takaisin etukäteen maksetuista hotelleista ja autonvuokrauksista, jotka on varattu suoraan Travel Rewards Centeristä.
 • Automaattisesti 2 % takaisin 2 parhaan luokkasi joukkoon, joissa kulutat eniten kuukaudessa.
 • 1 % takaisin kaikista muista kelvollisista ostoksista

2 %:n käteispalautuskategoriat valitaan automaattisesti kulutustottumustesi perusteella: sinun ei tarvitse valita niitä etukäteen, ja ne mukautuvat automaattisesti kuukausittain sen mukaan, missä käytät eniten. On 48 kategoriaa, joissa voit ansaita 2 % käteispalautusta, mukaan lukien mainonta- ja toimistotarvikeliikkeet. Löydät täydellisen luettelon täältä.

Ja aloittaaksesi, voit ansaita 750 dollaria palkintoja, kun käytät 7 500 dollaria kelvollisiin ostoksiin tilin omistajan kortilla ensimmäisten 120 päivän aikana tilin avaamisesta. Mukaan lukien menot sinne pääsemiseen, ansaitset vähintään 825 dollaria käteisenä neljän ensimmäisen kuukauden aikana. Ja mikä parasta, kortilla ansaitsemasi käteispalautus on täysin verovapaata.

Kortilla pääset myös käyttämään US Bankin sisäistä osta nyt maksa myöhemmin -tuotetta — US Bank ExtendPay™. Tukikelpoisilla ostoilla voit jakaa maksut useille kuukausille ilman korkokuluja. Ansaitset silti samat palkinnot ja maksat vain pienen kuukausimaksun.

Lopuksi kortilla on 95 dollarin vuosimaksu, josta luovutaan ensimmäisen vuoden osalta. Kaikki työntekijäkortit ovat myös maksuttomia, eikä ulkomaisia ​​asiointimaksuja ole.

Jos etsit yritysluottokorttia, jossa on suuri tervetuliaisbonus ja joustavia kulutusluokkia, US Bank Business Leverage® Visa Signature® -kortti on kelvollinen haastaja.

US Bank Business Leverage® Visa Signature® -kortti

US Bankin suojatulla sivustolla

 • palkintoja

  5 % takaisin etukäteen maksetuista hotelleista ja autonvuokrauksista, jotka on varattu suoraan Travel Rewards Centerissä, 2 % takaisin kahteen parhaaseen luokkaasi, joissa kulutat eniten, automaattisesti ja 1 % takaisin kaikista muista kelvollisista ostoksista

 • tervetuliaisbonus

  750 dollaria palkintoja, kun käytät 7 500 dollaria kelvollisiin ostoksiin tilin omistajan kortilla 120 ensimmäisen päivän aikana tilin avaamisesta.

 • Vuosimaksu

  95 dollaria, luovutettu ensimmäisenä vuonna.

 • Johdanto APR

 • Tavallinen huhtikuu

  16,24 % – 21,24 % (vaihtelee)

 • Saldon siirtomaksu

  Joko 5 % kunkin siirron summasta tai vähintään 5 dollaria sen mukaan, kumpi on suurempi tällä sovelluksella siirretyistä saldoista. Sen jälkeen joko 3 % kunkin siirron summasta tai vähintään 5 dollaria sen mukaan, kumpi on suurempi.

 • Ulkomaan transaktiomaksu

 • Luottoa tarvitaan

US Bank Business Platinum Card

US Bank Business Platinum Card on hyvä valinta yritysten omistajille, jotka tarvitsevat joustavia takaisinmaksuehtoja ostoksille tai muiden luottokorttien saldoille.

Tällä kortilla saat 20 laskutusjakson aikana ostojen ja saldonsiirtojen todellisen vuosikoron 0 %. Sen jälkeen vaihtuva todellinen vuosikorko 12,24–21,24 %. Tämä on loistava tapa joko tehdä suuri investointi yritykseesi tai siirtää olemassa oleva luottokorttivelka maksamatta korkoa aloitusjaksolta.

Lisäksi kortilla on mahdollisuus käyttää US Bank ExtendPayta jakaa yli 100 dollarin ostokset yhtä suuriin kuukausimaksuihin.

Kortilla ei ole vuosimaksua.

Jos et ole huolissasi palkkioista, mutta haluat käyntikortin, jolla voit rahoittaa joitain ostoksia korottomasti, US Bank Business Platinum Card on loistava valinta. Itse asiassa tämä intro huhtikuun kausi on tällä hetkellä paras kaikista yritysluottokorteista.

US Bank Business Platinum Card

US Bankin suojatulla sivustolla

 • palkintoja

 • tervetuliaisbonus

 • Vuosimaksu

 • Johdanto APR

  Ensimmäisten 20 laskutusjakson ostojen ja saldonsiirtojen johdanto-todellinen vuosikorko 0 %, ja sen jälkeen vaihtuva todellinen vuosikorko, tällä hetkellä 12,24 % – 21,24 %.

 • Tavallinen huhtikuu

  12,24 % – 21,24 % (muuttuva)

 • Saldon siirtomaksu

  Joko 3 % kunkin siirron summasta tai vähintään 5 dollaria sen mukaan, kumpi on suurempi.

 • Ulkomaan transaktiomaksu

 • Luottoa tarvitaan

Kuinka valita yritysluottokortti

Yritysluottokortteja on monia muotoja ja kokoja. Joillakin voi olla vaatimattomia etuja eikä vuosimaksua, aina jopa 1 000 dollaria vuodessa kortista, jossa on näyttäviä ominaisuuksia.

Mutta kun alat analysoida erilaisia ​​yritysluottokortteja, pidä nämä muutamat tekijät mielessä:

Vuosimaksu

Luottokortin vuosimaksun maksamisessa ei ole mitään väärää, kunhan ansaitset enemmän palkkioita ja etuja matkan varrella. Ja pienyrityksen omistajana vuosimaksut voidaan poistaa veroistasi yrityskuluina.

Poistosta riippumatta on välttämätöntä tarkistaa budjettisi nähdäksesi, onko sinulla varaa vuosimaksuun.

Hyödyllisiä etuja

Joissakin yritysluottokorteissa on paljon ominaisuuksia, mutta on tärkeää nähdä ne läpi, jotta ymmärrät, mitkä niistä ovat todella arvokkaita toiminnallesi. Esimerkiksi American Expressin Business Platinum Card® -kortilla on pitkä lista etuja yritysten omistajille, mukaan lukien tiliotteet: Dell Technologies, Indeed, Adobe Creative Solutions ja langattomat puhelinpalvelut.

Mutta jos yrityksesi ei tarvitse mitään näistä palveluista, se vaikeuttaa arvon poimimista kortista. Vaikka enemmän etuja on aina hyvä asia, varmista, että olet realistinen sen suhteen, mitä etuja voit hyödyntää. Muuten saatat tuhlata rahaa vuosimaksuihin etuihin, joita et muuten käyttäisi.

American Expressin Business Platinum Card® -kortti

American Expressin suojatulla sivustolla

 • palkintoja

  Ansaitse 5X Membership Rewards® -pistettä amextravel.com-sivuston lennoista ja ennakkoon maksetuista hotelleista sekä 1X pistettä jokaisesta kelvollisiin ostoksiin käyttämästäsi dollarista. Ansaitse myös 1,5-kertaisia ​​pisteitä kelvollisista ostoksista Yhdysvalloissa rakennusmateriaalien ja -laitteistojen toimittajilta, elektroniikkatuotteiden jälleenmyyjiltä ja ohjelmisto- ja pilvijärjestelmien toimittajilta sekä toimitustoimittajilta sekä 5 000 dollarin tai sitä suuremmista ostoista kaikkialla muualla, jopa 2 miljoonalla dollarilla. ostot kalenterivuodessa.

 • tervetuliaisbonus

  Ansaitse 120 000 Membership Rewards® -pistettä, kun käytät 15 000 $ kelvollisiin ostoksiin korttijäsenyyden kolmen ensimmäisen kuukauden aikana

 • Vuosimaksu

 • Johdanto APR

  0 % Intro Todellinen vuosikorko 12 kuukauden ajan tilin avaamispäivästä ostoksille, jotka ovat oikeutettuja Pay Over Time -maksuun

 • Säännöllinen huhtikuu

 • Saldon siirtomaksu

 • Ulkomaan transaktiomaksu

 • Luottoa tarvitaan

Bottom line

Katso American Expressin Business Platinum® -kortin hinnat ja maksut napsauttamalla tässä.

Toimituksellinen huomautus: Tässä artikkelissa esitetyt mielipiteet, analyysit, arvostelut tai suositukset ovat yksinomaan Select-toimituksen omia, eikä mikään kolmas osapuoli ole tarkistanut, hyväksynyt tai muuten tukenut niitä.

.

Leave a Comment