Senaattori ehdottaa lakiesitystä, joka antaa vanhemmille pääsyn piirien sukupuolikasvatuksen opetussuunnitelmaan

Sen. Vin Gopal, D-Monmouth, sanoi tänään esittelevänsä lain varmistaakseen, että opetussuunnitelmat julkaistaan ​​koulupiirien verkkosivuilla kesällä, että perheet voivat esittää kysymyksiä tunneista ja vahvistaa vanhempien oikeutta kieltäytyä lastensa seksistä. koulutustunnit.

Osavaltion senaatin koulutuskomitean puheenjohtaja Gopal sanoi tänään julkaisemassaan lausunnossa, että poliitikot ja poliittiset toimijat ovat “tarkoituksella levittäneet väärää tietoa ja vääriä väitteitä, jotka aiheuttavat huolta hyvää tarkoittaville vanhemmille” tällaisista luokista. Hän huomautti, että vanhemmat ovat voineet vetää lapsensa pois perhe-elämän opetussuunnitelmasta vuodesta 1980 lähtien.

Lakiesitys on yksi useista yrityksistä, joita valtion virkamiehet tekivät viime viikolla käsitelläkseen kiistaa LGBTQ-nuorten osallisuutta ja kunnioittamista koskevista standardeista. Phil Murphy on sanonut, että “jotkut poliitikot antoivat tahallaan vääriä tietoja”.

Osavaltion opetuslautakunta hyväksyi standardit kesäkuussa 2020, mutta asia nousi uudelleen esille helmikuussa pidetyssä opetuslautakunnan kokouksessa Westfieldissä, jossa jäsenet keskustelivat osavaltion resurssisivulla toimittamista opetussuunnitelmista. Fox News ja muut konservatiiviset kanavat ottivat jutun esiin kaksi viikkoa sitten.

Keskiviikkona Murphy ilmoitti, että hän oli määrännyt osavaltion opetusministeriön tarkistamaan standardinsa ja “antamaan lisäselvitystä siitä, miltä ikäkohtaiset ohjeet näyttävät opiskelijoillemme”.

Torstaina päivätyssä muistiossa virkaatekevä koulutuskomissaari Angelica Allen-McMillan käsitteli sitä, mitä hän kutsui “lukuisiksi vääriksi esityksiksi valtion standardien sisällöstä, merkityksestä ja roolista”. Hän huomautti, että ne on kehitetty asiantuntijoiden ja sidosryhmien kanssa ja valtion opetushallitus hyväksyi ne viiden kuukauden keskustelun, julkisen kommentin ja tarkistuksen jälkeen.

Esimerkiksi kakkosluokkalaisille standardi on “keskustella erilaisista tavoista, joilla ihmiset ilmaisevat sukupuolensa ja kuinka sukupuoliroolistereotypiat voivat rajoittaa käyttäytymistä”.

“Sukupuolistereotypiat ovat todellisia ja niillä voi olla kielteisiä seurauksia lasten akateemiseen kasvuun, itsetuntoon ja mielenterveyteen heidän vanhetessaan”, hän kirjoitti. ”Nämä standardit on suunniteltu varmistamaan, että lapset ymmärtävät, että jokaisella on mahdollisuus elää elämäänsä itselleen sopivalla tavalla, sukupuolesta riippumatta. Heidän tulee myös auttaa lapsia ymmärtämään, että jokainen ihminen ansaitsee kunnioituksen, olipa heidän identiteettinsä tai ilmaisunsa.”

Republikaanien lainsäätäjä Joseph Pennacchio Morris Countysta on tuominnut nykyisen hallinnon “sosiaalisen suunnittelun janon” ja kutsunut sitä “sitoutuneeksi riistämään pieniltä lapsilta heidän lapsuutensa”. Hän on esittänyt lakiehdotuksia koulujen opetussuunnitelmien julkistamiseksi ja vaatia koulujen lautakuntien julkaisemaan esityslistansa 48 tuntia ennen kokouksia.

Haastattelussa tiistaina Pennacchio kyseenalaisti viime kuussa allekirjoitetun lain, joka koski osavaltion monimuotoisuutta ja osallisuutta koskevia ohjeita. Vaikka siinä sanotaan: “Jokaisen koulupiirin tulee sisällyttää monimuotoisuutta ja osallisuutta koskeva opetus sopivaan paikkaan lastentarhasta 12-vuotiaiden opiskelijoiden opetussuunnitelmaan”, hän ja muut republikaanien lainsäätäjät olivat yrittäneet soveltaa sitä vain lukiolaisiin.

Kansallisesti lait, kuten Floridan “Don’t Say Gay” -laki, joka kieltää kouluja antamasta opetusta seksuaalisesta suuntautumisesta ja sukupuoli-identiteetistä esikoulusta kolmanteen luokalle, ja 15 vastaavaa lakia, joita ehdotetaan muissa osavaltioissa, aiheuttavat huolta LGBTQ-opiskelijoiden puolestapuhujien keskuudessa. .

He lainaavat voittoa tavoittelemattoman Trevor Projectin vuonna 2021 tekemää tutkimusta, joka osoitti, että 42 prosenttia LGBTQ-nuorista oli vakavasti harkinnut itsemurhayritystä viimeisen vuoden aikana. Jotkut lakiehdotukset vaatisivat opettajia ilmoittamaan perheille, jos opiskelija tulee heidän luokseen. Eräs kansas pitää homoseksuaalisuutta edistävän materiaalin jakamista luokkahuoneessa rikkomuksena.

Sen. Gopal sanoi, että hänen lakiehdotuksensa vahvistaisi eroa valtion standardien, jotka kuvaavat odotuksia siitä, mitä opiskelijoiden tulisi tietää, ja opettajien ja koulupiirien johtajien paikallisesti kehittämän opetussuunnitelman välillä, jonka paikallinen opetuslautakunta hyväksyy. Hän sanoi, että senaatin koulutusvaliokunta aikoo ottaa esityksen, kun se kokoontuu uudelleen 9. toukokuuta.

Journalistimme tarvitsee tukeasi. Tilaa tänään NJ.com.

Tina Kelley tavoittaa osoitteessa tkelley@njadvancemedia.com.

Leave a Comment