New Flat Rate parantaa avainliiketoiminta-alueita urakoitsijoille Freedom Builders Mastermindin aikana

Nelipäiväisen tapahtuman aikana yrittäjät viettävät aikaa kotipalvelualan huippumielten kanssa ja oppivat kuinka moninkertaistaa tulonsa seuraavien 12 kuukauden aikana. Osallistujat tekevät työpajoja pienissä ryhmissä kirjoittaessaan prosesseja, jotka auttavat korjaamaan kipupisteitä ja rakentamaan lisää vapautta liiketoiminnassaan.

“Kun aloitimme Freedom Builders Mastermindin, halusimme sen olevan erilainen kuin muut liiketoiminnan rakentamistapahtumat tai työpajat”, sanoi matti koop, The New Flat Raten varapuheenjohtaja. “Halusimme ihmisten tuntevan olonsa mukavaksi puhuessaan yrityksensä kipupisteistä ja huolenaiheista. Mastermindin avulla pääsemme työpajaan pienissä ryhmissä päivällispöydän ääressä, yksityisissä auloissa tai voimme jopa tehdä sen vaelluksen aikana. Tämä on paljon enemmän kuin intiimi tapaaminen ystävien kanssa, jotka sattuvat työskentelemään liiketoimintansa maksimoimiseksi.

“Freedom Builders Mastermindin lähtökohtana on luoda vapaus, jota urakoitsijat haluavat tunnistamalla liiketoimintansa ongelmakohdat ja tarjoamalla toimivia askelia kohti todellisia ratkaisuja. Tapahtuman aikana tiedämme, että osallistujillamme on lisätyökaluja muuttaa yrityksistään ajoneuvoksi, joka kasvattaa tuloja ja vie heidät askeleen lähemmäksi elämää, jonka he haluavat ja ansaitsevat.”

Mastermind tarjoaa valmentajien ja konsulttien näkemyksiä, jotka auttavat osallistujia pienissä ryhmissä työskentelemään liiketoimintansa tärkeimpien prioriteettien parissa. Tapahtuman seitsemän keskeistä painopistealuetta ovat:

  • Paras irtautumisstrategiasi rakentaminen
  • Kehitä prosesseja käyttämällä taitojasi ja kykyjäsi nykyisten aukkojen kuromiseksi
  • Ymmärrät täysin markkinointitarpeesi
  • Kasvaa johtajaksi, jolle parhaat työntekijät haluavat työskennellä
  • Luo sukupolvien vaurautta sijoittamalla voittosi oikein
  • Työnkulun muutokset antavat sinulle parhaan mahdollisen tuloksen
  • Rakentaa kulttuuria, joka houkuttelee asiakkaita ja tiimin jäseniä

“Menestyvän yrityksen pyörittäminen on vaikeaa, mutta se voi olla vielä vaikeampaa ilman oikeita johtamistaitoja tai kunnollisia prosesseja”, Koop sanoi. “Freedom Builders Mastermindin kanssa haluamme auttaa kehittämään näitä taitoja ja ottamaan käyttöön strategioita, jotka tekevät urakoitsijoista menestyviä. Jos sinulla on vaikeuksia pitää yrityksesi pystyssä, sinun on oltava Mastermindissä, koska ongelmat eivät katoa. sinun on tehtävä töitä niiden korjaamiseksi.”

Tapahtuma on avoin kaikille yrittäjille. Lisätietoja Freedom Builders Mastermind -tapahtumasta on osoitteessa https://freedombuildersuniversity.com/attend-a-mastermind.

Lisätietoja uudesta kiinteästä hinnasta on osoitteessa https://thenewflatrate.com/.

Tietoja uudesta kiinteästä hinnasta

New Flat Rate, Inc. oli edelläkävijä kotipalveluntarjoajien ensimmäisen menuhintajärjestelmän luomisessa, joka on kaksin- ja kolminkertaistanut urakoitsijoiden keskimääräisen palvelulipun kaikkialla Yhdysvallat ja Kanada. Kukin markkinakohtainen versio on suunnattu LVI-, LVI- ja sähköhuolto- ja korjausurakoitsijoille, ja se on suunniteltu suorittamaan niputtaminen ja lisämyynti teknikoille tarjoamalla satoja huolto-, korjaus- ja laitteiden vaihtovalikoita, joista jokaisessa on jopa viisi suoraviivaista vaihtoehtoa, joita kuluttajat voivat valita. valita. Vuoden 2021 HARDI-konferenssissa no. 1 vähittäishinnoittelugeneraattoriksi äänestetty The New Flat Rate kehittää prosesseja, joilla eliminoidaan vastalauseita ja alennetaan huoltoteknikkojen myyntivastusta. Lisätietoja on osoitteessa http://thenewflatrate.com/ tai soita numeroon 706-259-8892.

MEDIAN YHTEYSTIEDOT:
Heather Ripley
Ripley PR
(865) 977-1973
[email protected]

LÄHDE New Flat Rate

.

Leave a Comment