Maan nopeimmin kasvava, Top 100 Business Advisory- ja CPA-yritys, Selects PracticePro365™

WEST PALM BEACH, Fla., 19. huhtikuuta 2022 /PRNewswire/ — MGO (Macias, Gini & O’Connell), yksi nopeimmin kasvavista asiantuntijapalveluyrityksistä Yhdysvallaton valinnut PracticePro365:n täydelliseksi käytäntö- ja projektinhallintaratkaisukseen.

“PracticePro 365™ antaa meille mahdollisuuden virtaviivaistaa prosessejamme koko asiakkaan elinkaaren ajan, mikä tarjoaa luokkansa parhaan tiimin jäsenen ja asiakaskokemuksen”, sanoi Kevin O’Connell, MGO:n toimitusjohtaja ja toimitusjohtaja. “Tämän järjestelmän sisäisesti luomien tehokkuuksien lisäksi PracticePro365 tarjoaa meille dynaamisen näkyvyyden yrityksemme kaikkiin osa-alueisiin tuottavuuden parantamiseksi ja tulojen kasvattamiseksi.”

PracticePro 365:n turvallinen, pilvipohjainen yhtenäistetty ratkaisu yhdistää yhdeksän ydinominaisuutta yhdeksi yhtenäiseksi alustaksi ammattimaisen palveluyrityksen tehokkaaseen ja tulokselliseen pyörittämiseen. eliminoi useiden järjestelmien ja integraatioiden tarpeen.

“Olemme innoissamme voidessamme lisätä MGO:n kasvavaan asiakasperheeseemme”, sanoi Steve TempletonPracticePro 365:n perustaja ja toimitusjohtaja, “he ovat erinomainen, innovatiivinen yritys ja alansa johtaja.”

Tietoja PracticePro 365:stä

PracticePro 365™ on yhtenäinen, all-in-one, pilvipohjainen harjoitusten hallintaohjelmistopaketti ammattipalveluyrityksille. Yhdistämme syvän toimiala- ja prosessiosaamisen räätälöityihin ohjelmistoihimme mahdollistaaksemme asiakkaillemme kasvun ja innovaation. Yli 30 vuoden kokemuksella asiantuntijapalveluista PracticePro 365 palvelee asiakkaita kaikilla toimialoilla tarjoamalla työkaluja resurssien optimointiin, kassavirran parantamiseen ja tulevaisuuden suunnitteluun, joten vähemmän aikaa kuluu johtamiseen ja enemmän liiketoiminnan kasvuun. Saat lisätietoja vierailemalla osoitteessa praktikapro365.com.

Tietoja MGO:sta

Yhtenä maan nopeimmin kasvavista asiantuntijapalveluyrityksistä MGO yhdistää syvän toimialan asiantuntemuksen todistettuihin neuvonta- ja kirjanpitoratkaisuihin, jotka tuottavat tuloksia. Asiakkaamme vaihtelevat globaaleista teknologia- ja life science -johtajista julkisiin yrityksiin ja innovatiivisiin start-up-yrityksiin – maan suurimmista julkisyhteisöistä urheilun ja viihteen suuriin nimiin.

MGO on luokiteltu yhdeksi maan parhaista CPA-yrityksistä Accounting Todayn ja Inside Public Accountingin mukaan, ja riippumaton tutkimusyritys myönsi yritykselle “Best of Accounting” -merkinnän asiakastyytyväisyydestä.

Median yhteystiedot:
561-798-9988
[email protected]

LÄHDE PracticePro 365

.

Leave a Comment