Kuvernööri Ron DeSantis allekirjoittaa lakiesityksen korkea-asteen koulutuksen uudistamisesta Floridassa

19. huhtikuuta 2022

Kuvernöörin lehdistötoimisto
850-717-9282
media@eog.myflorida.com

Kuvernööri Ron DeSantis allekirjoittaa lakiesityksen korkea-asteen koulutuksen uudistamisesta Floridassa

Kylät, Fla. – Tänään kuvernööri Ron DeSantis allekirjoitti senaatin lakiehdotuksen 7044, jolla uudistetaan korkeakoulutusta Floridassa. Lakiehdotuksella poistetaan tiedekuntien ammattiliittojen ja akkreditointivirastojen yliopistojen ja korkeakoulujen sidonnaisuus ja lisätään terveen järjen avoimuusvaatimukset lukukausimaksuihin, maksuihin ja materiaalikustannuksiin.

“Floridan julkinen korkeakoulu- ja yliopistojärjestelmä on maan ykkönen, koska asetamme opiskelijat etusijalle”, sanoi Kuvernööri Ron DeSantis. ”Floridan opiskelijat ansaitsevat laadukkaan ja edullisen koulutuksen, eivätkä he tarvitse ideologisia aktivisteja ja poliittisia järjestöjä määrittämään, mitä heidän pitäisi oppia. Ottamalla käyttöön tiukat opetussuunnitelman avoimuusvaatimukset ja antamalla vastuuvelvollisuuden vakinaiselle tiedekunnalle, Florida on opiskelijoiden ja vanhempien puolella osavaltiossamme.”

“Floridan ykkössijalla oleva korkeakoulujärjestelmä tulee vain vahvistumaan SB 7044:n allekirjoittamisen myötä”, sanoi. Koulutuskomissaari Richard Corcoran. “Floridasta on tullut koulutusuudistuksen keskus, ja kiitän kuvernööri DeSantista tämän maalaisjärjen lain allekirjoittamisesta. Korkea-asteen koulutuksen näkymät loistavat ja odotamme innolla, että voimme puolustaa #1-statustamme tulevina vuosina.”

“Florida asettaa edelleen kansallisen standardin korkea-asteen koulutukselle, ja tämä lainsäädäntö edistää sitoutumistamme varmistaa, että korkeakoulutus on korkealaatuista, edullista ja liittyy hyvään työhön kasvavan yhteisömme tarvitsemalla alalla”, sanoi Senaatin presidentti Wilton Simpson.

“Tämä hieno lakiesitys vastaa kahteen korkeakoulujärjestelmämme kriittiseen tarpeeseen: opiskelijoiden menestymisen tukemiseen avoimuuden kautta ja vastuullisuuden lisäämiseen virkakauden jälkeisellä arvioinnilla”, sanoi Puhuja Chris Sprowls. “Floridassa on joitain maan suurimmista korkeakouluista ja yliopistoista, mutta opiskelijamme ansaitsevat parasta. Yliopistojen mahdollisuus suorittaa kattavat virkasuhteen jälkeiset katsaukset viiden vuoden välein lisää vastuullisuutta ja parantaa poikkeuksellisesti menestyvien tiedekuntien suorituskykyä ja tunnustusta. työskennellä ja auttaa tunnistamaan, missä parannuksia on tehtävä. Tämä yhdistettynä oppikirjojen, lukukausimaksujen ja maksujen läpinäkyvyyden vaatimiseen antaa Floridan opiskelijoille mahdollisuuden saada eniten lisäarvoa koulutuksestaan.”

“Florida kasvaa nopeasti korkea-asteen koulutuksen tietämyksen majakkana, joka houkuttelee ja säilyttää sekä parhaat ja lahjakkaimmat opiskelijat että tiedekunnan”, sanoi Senaattori Manny Diaz, Jr. ”SB 7044 on lainsäädäntö, joka tarjoaa läpinäkyvyyttä ja kodifioi opiskelijoillemme olemassa olevat käytännöt koskien kurssitietoja, opiskelijamaksuja ja paljon muuta. Laki vahvistaa myös valtiomme sitoutumista koulutuksen huippuosaamiseen parantamalla tiedekuntien virkakulttuuria. Kiitän kuvernööriä hänen keskittyneisyydestään parantaa valtiomme tulevia johtajia valmistavia oppilaitoksia.”

“SB 7044 on suuri askel eteenpäin opiskelijoille kaikkialla Floridan osavaltiossa”, sanoi Edustaja Amber Mariano. ”Tämä lakiesitys parantaa korkea-asteen koulutuksen läpinäkyvyyttä, oli se sitten tutkijoiden tai lukukausimaksujen ja maksujen kautta. SB 7044 rohkaisee instituutioitamme olemaan innovatiivisia ja muuttavia, ja minulla on kunnia työskennellä tämän lainsäädännön parissa.”

“Oppilaiden tulisi saada akateemisesti rikas koulutus edulliseen hintaan”, sanoi Dr. Michael Poliakoff, presidentti, American Council of Trustees and Alumni. “Se mitä tulemme todistamaan, kun kuvernööri DeSantis allekirjoittaa SB 7044:n, on tulevaisuutemme holhoamista. Tänään on toinen suuri luku, koska ei ole epäilystäkään siitä, että toimikausi ilman vastuuvelvollisuutta on kutsu väärinkäyttöön. Yleissivistävän kurssien tulee olla luotettavasti vankkoja ja siirrettävissä oppilaitosten välillä. Tämä on suojakeino vaihtoehtokustannusten sekä opiskelijoiden ja veronmaksajien rahojen tuhlaamista vastaan. Tämä on rohkea innovaatio, joka siirtää akkreditoinnin alueellisesta monopolista 2000-luvulle.

“Edelleen on ihmisiä, jotka uskovat, että heränneet narratiivit ovat ainoita kertomuksia, joita tulisi opettaa yliopistokampuksilla”, sanoi. Taylor Walker, opiskelija, Florida State University. ”Professorini asettavat minulle korkeat vaatimukset, kuten pitääkin. Mutta tämä lakiesitys antaa minulle mahdollisuuden asettaa heihin samat korkeat standardit, joita heidän pitäisi noudattaa. Jos maksamme laitokselle, joka opastaa minua laajentamaan mieltäni, eikö meidän pitäisi pystyä vaatimaan tätä laitosta vastuuseen?”

“Instituutiovastuu on sitä, mitä me olemme, ja se meidän pitäisi tarjota sinulle ja perheille, jotka liittyvät meihin jokaisessa laitoksessa ympäri osavaltiota”, sanoi Tri Angela Garcia Falconetti, Polk State Collegen presidentti ja Florida College Systemin presidenttien neuvoston puheenjohtaja. ”Minulla on kunnia olla täällä tänään edustamassa Floridan 28 korkeakoulua Floridan korkeakoulujärjestelmän Presidenttien neuvoston puheenjohtajana. Tämä on jännittävä hetki valtiollemme. Senaatin lakiesitys 7044 edustaa perustavanlaatuista muutosta siinä, miten korkeakoulutus toimii täällä Floridassa.

“2 vuotta sitten tyttäreni haastoi minut kouluun ja onneksi osavaltion sääntöjen ja lukukausimaksujen vuoksi voin ottaa haasteen vastaan”, sanoi. Brian Holloway, opiskelija, College of Central Florida. “Seison edessäsi, 45-vuotias, opiskelija. Valmistuin korkeimmalla arvosanalla ja sain omani [Associate] ja jatkan sitä samalla kun työskentelen kandidaatin parissa [degree].

Tällä lakiehdotuksella asetetut päivitetyt vaatimukset varmistavat, että Floridan julkiset korkeakoulut ja yliopistot keskittyvät luomaan hyviä kansalaisia ​​tulevaisuutta varten eivätkä vanhentuneet henkilöstökäytännöt ja byrokraattiset akkreditointivirastot pidättele niitä.

Lain mukaan Floridan julkisten korkeakoulujen ja yliopistojen on haettava akkreditointia eri akkreditoijilta peräkkäisissä akkreditointijaksoissa. State Board of Education ja Board of Governors (BOG) tunnistavat alueelliset akkreditoijat, jotka US Department of Education (USDOE) tunnustaa ja jotka sopivat parhaiten kullekin oppilaitokselle. Laitosten on haettava akkreditointia tunnistetuilta alueellisilta akkreditoijilta, ja jos alueellinen akkreditoija hylkää ne, ne voivat hakea akkreditointia miltä tahansa USDOE:n hyväksymältä akkreditoijalta, joka on eri kuin heidän nykyinen akkreditoijansa. Ennen tätä lainsäädäntöä akkreditointivirastoilla oli monopoli Floridan korkeakouluissa ja yliopistoissa, ja ne pystyivät hallitsemaan oppilaitosten toimintaa ja poistamaan prosessin objektiivisuuden.

Lakiesitys lisää myös Floridan julkisiin korkeakouluihin ja yliopistoihin osallistumiseen liittyvien kustannusten avoimuutta. Oppilaitosten on julkaistava kaikki lukukausimaksut ja maksut näkyvästi verkkosivuillaan ja ilmoitettava opiskelijoille asianmukaisesti, kun maksuja aiotaan korottaa. Myös kirjat ja materiaalit on postitettava.

BOG valtuutetaan hyväksymään vakinaisten professorien suoritusarviointia koskevia sääntöjä, jotta vakinaiset tiedekunnat täyttävät korkeimmat vastuullisuusstandardit. Nämä katsaukset auttavat varmistamaan, että vakinainen henkilöstö pysyy aktiivisena ja tehokkaana Floridan yliopisto-opiskelijoiden kouluttamisessa. Aikaisemmin vakinainen tiedekunta oli säilytettävä huolimatta toistuvista poliittisista syistä, tehottomuudesta ja huonosta käytöksestä luokkahuoneessa.

Lisäksi lakiehdotus poistaa päällekkäiset kurssityöt vaatimalla kouluja yhdenmukaistamaan yleissivistävän kurssinsa. Tämä mahdollistaa sujuvamman opintosuoritusten siirron opiskelijoille, jotka siirtävät laitoksia Floridan korkeakouluissa ja yliopistoissa. Tämä estää opiskelijoita suorittamasta samaa kurssia eri oppilaitoksissa kurssien merkintöjen erojen vuoksi ja opiskelijat hyötyvät säästämällä aikaa ja rahaa.

Lähetyskirje löytyy täältä.

Lue lisää uutisia…

.

Leave a Comment