Kuinka optimoida liittovaltion yrityskehityksen työnkulku

Black Hat arvostelu

Black Hat -arvostelussa on kyse kilpailusta. Haluat kirjoittaa ehdotuksen heidän näkökulmastaan ​​saadaksesi paremman käsityksen siitä, kuinka he varmistaisivat sopimuksen. Merkitse muistiin mahdolliset edut, joita kilpailijoillasi voi olla, joko itse tuotteissa tai palveluissa tai heidän mahdollisuuksiensa kanavissa, ja seuraa heidän heikkoja kohtiaan.

Tämä harjoitus voi auttaa sinua määrittämään, kuinka yrityksesi pärjää kilpailussa, mikä on oikea kilpailukykyinen hintapiste, jolla voit markkinoida ratkaisuasi, ja voitko voittaa sopimuksen. Saat myös keskeisiä näkemyksiä siitä, miten voit asettaa yrityksesi kilpailijoihin verrattuna samalla, kun rakennat asiakassuhteita ohjelmapäälliköiden ja sopimusvirkailijoiden kanssa.

White Hat arvostelu

Black Hat -arvostelu keskittyy kilpailijoihin, kun taas White Hat -arvostelu keskittyy yrityksesi kykyihin ja ratkaisuihin. Tämä on silloin, kun hyödynnät tutkimuksista ja arvioinneista saatuja käyttökelpoisia tietoja parantaaksesi voittotodennäköisyyttäsi.

Arvioi ja minimoi omat heikkoutesi ja tutki, miten markkinaratkaisusi vertautuvat kilpailijoihin. Se saattaa paljastaa, että tarvitset kumppanin sopimukseen tai että markkinarako on ylikyllästetty. Joka tapauksessa voit käyttää tätä aikaa mahdollisten sisäisten ongelmien ratkaisemiseen, prosessitavoitteiden säätämiseen ja kilpailijoiden ansojen kohdistamiseen ratkaisuillasi.

[Explore the tenth annual BGOV200 Federal Industry Leader rankings and download the full report.]

Vaikeudet liittovaltion liiketoiminnan kehittämisessä

Vaikka saattaa olla helppoa sanoa “määritä yrityksesi kehittämisstrategia”, tarvittavien toimien toteuttaminen yksityiskohtaisen suunnitelman luomiseksi ja toteuttamiseksi ei ole yksinkertainen saavutus. Yrityskehittäjät kohtaavat monia haasteita työnkuluissaan aikaa vievästä mahdollisuuksien tutkimuksesta päteviin kumppanuuksiin ja sopimusjohtajiin.

Joitakin yleisiä pettymyksiä liiketoiminnan kehitystiimien keskuudessa ovat:

  • Mahdollisuusalueiden tunnistaminen markkinaraon.
  • Pula mahdollisuuksista ja epätarkkoja tietoja.
  • Kokoamalla ja analysoimalla tarkkoja, luotettavia tietoja ja sopimuksia työn saamiseksi.
  • Pysy ajan tasalla valtion menotrendeistä ja markkinaolosuhteista.
  • Oikeiden toimisto- ja myyjäkontaktien löytäminen.
  • Helpottaa puheluita tai kokouksia tiedon saamiseksi ja verkostojen laajentamiseksi.
  • Selkeä kommunikointi sopimuspuolten kanssa.
  • Tarkkojen julkaisupäivien varmistaminen tarjouspyyntöille.

Tietoa on haudattu useisiin kanaviin, joten yrityskehittäjät viettävät suurimman osan ajastaan ​​niiden jäljittämiseen tai ihmisiin yhteydenottoon. Nämä usein estävät strategista kasvun suunnittelua, mikä johtaa vaikeuksiin yrityksissä, jotka eivät saavuta tavoitteitaan. On kuitenkin olemassa strategioita ja ratkaisuja, jotka voivat auttaa sinua voittamaan nämä esteet lukuisine lisäeduin.

Bloomberg Government tarjoaa tehokkaan joukon ominaisuuksia, jotka on suunniteltu optimoimaan koko liittovaltion sopimusten työnkulku. BGOV:n avulla yrityskehittäjät voivat helposti luoda toimivia putkia, jotka voivat voittaa sopimuksia ja tehdä sopimuksia.

Opportunity Search on markkinoiden kattavin hakutyökalu, joka paljastaa 850 % enemmän mahdollisuuksia kuin SAM.gov. Nopeilla, tarkoilla ja luotettavilla tiedoilla ja pääsyllä yli 31 miljoonan sopimuksen kattavaan tietokantaan BGOV tarjoaa yritysten kehittäjille resurssit, joita he tarvitsevat säästääkseen aikaa samalla, kun he pyrkivät valtion sopimusmahdollisuuksiin.

BGOV Alerts tarjoaa ennakoivia sähköpostipäivityksiä mahdollisuuksista ja kiinnostavista markkinoista. Koneoppimisalgoritmit voivat ennustaa uudelleenkilpailutietojen perusteella, mitkä kilpailijat voivat tehdä tarjouksen samasta projektista. BGOV Workspaces voi myös auttaa sinua rakentamaan putkilinjaasi, tunnistamaan mahdollisia mahdollisuuksia ja tekemään yhteistyötä tiimityökalujen kanssa.

Bloomberg Newsin voiman ja asiantuntija-analytiikan tukemana yhdistettynä tehokkaisiin markkinatiedon työkaluihin tarjoavat yrityskehittäjille keskitetyn alustan luotettavaa tietoa nykyisistä markkinaolosuhteista, valtion menotrendeistä ja uusista sopimusmahdollisuuksista. Tämä ei ainoastaan ​​tarjoa arvokasta kontekstia nykyisille strategioille ja liiketoimintapäätöksille, vaan myös säästää aikaa tiedon etsimiseen järjestämällä eri järjestelmäalustoille tallennettuja erilaisia ​​tietoja.

Parannetun putkilinjan näkyvyyden ja pääsyn tärkeimpiin markkinatietoihin ja -tietoihin BGOV antaa liiketoiminnan kehittäjille mahdollisuuden tuottaa tarkkoja ennusteita ja vahvoja mahdollisuuksia. Tämä merkitsee enemmän voitettuja sopimuksia ja tehtyjä sopimuksia, mikä kasvattaa liittovaltion urakointiliiketoimintaasi ja -verkostoasi.

Leave a Comment