Josh Kittelson, PhD, liittyy New Cultureiin biologian varajohtajaksi

Kittlesonilla on yli 15 vuoden kokemus molekyylibiologiasta ja kantatekniikasta, ja se keskittyy rakenneproteiinien suunnitteluun uusiin sovelluksiin ja mikrobien käyttäytymiseen. Hän on koulutukseltaan biotekniikan tohtori Berkeleybiokemian ja tietokonetekniikan BS Arizonan yliopistoyli 15 patenttia ja julkaissut yli 10 vertaisarvioitua artikkelia.

Kittleson tulee uuteen kulttuuriin Bolt Threadsista, jossa hän oli tutkimusjohtaja ja osa johtoryhmää. Hän vastasi uusista tuotteista ja läpimurroista, jotka muuttivat eläinvapaiden materiaalien maailmaa. Hän rakensi ja johti tiimiä, joka loi alustan uusien rakenneproteiinien ja biokemiallisten työkalujen nopeaan ilmentämiseen, puhdistamiseen ja arviointiin, mikä johti kumppanuuksiin tunnettujen kuluttajabrändien kanssa, kuten Adidas, Lululemon ja Stella McCartney. Hänen johtamiskokemuksensa kattaa molekyylibiologian, proteiinitekniikan ja -puhdistuksen, kantatekniikan, kemian sekä materiaalien käsittelyn ja karakterisoinnin.

“En voisi olla innoissani liittyessäni New Culturen nopeasti kasvavaan tiimiin tarjoamaan herkullinen vaihtoehto perinteiselle meijerijuustolle, joka on yksi suurimmista mahdollisuuksista pienentää metaania röyhtäilevien lehmien hiilijalanjälkeä”, kommentoi Kittleson. “Lähes vuosikymmenen seikkailun jälkeen hämähäkkisilkin ja rihmastoperäisten materiaalien kanssa Bolt Threadsissa olen innoissani voidessani sukeltaa tähän uran seuraavaan lukuun, jossa valmistetaan mahtavaa eläintöntä juustoa New Culturessä.”

Uusi kulttuurin perustaja ja tiedejohtaja, Inja RadmanPhD, sanoi “Josh on alamme edelläkävijä, jolla on poikkeuksellinen kokemus sellaisten organismien ja proteiinien suunnittelusta ja luomisesta, jotka muuttavat eläinvapaata teollisuutta. Olemme innoissamme saadessamme hänet johtaa loistavaa biologiatiimiämme ja olla osa New Culturen johtoryhmää. “

Valjastamalla eläinvapaan kaseiinin voiman mozzarellan tuotantoon, New Culture tekee ensimmäisen eläinttömän juuston, joka venyy ja kuplii kuin klassinen juusto. Heidän mozzarellaansa ovat maistaneet kokit ja alan asiantuntijat sekä 850° puulämmitteisissä uuneissa että 400° kotiuuneissa valmistetuissa artesaanipizzoissa. Kun muut eläinvapaat tuotemerkit luottavat tärkkelyksiin, soijaan ja pähkinöihin, New Culture on luomassa uutta polkua yhdistämällä perinteisen juustonvalmistuksen, käymisen ja elintarviketieteen luodakseen kestävän, uuden kulttuurin meijerimaailmaan.

Uutta kulttuuria tukevat maailmanluokan sijoittajat, kuten Kraft Heinzin Evolv Ventures, ADM Ventures, S2G Ventures, Mayfield ja Future Ventures. Heidän juustonsa ovat saatavilla valikoiduissa ruokailukokemuksissa vuoden 2022 lopulla.

LÄHDE Uusi kulttuuri

.

Leave a Comment