Entinen SD:n vuoden opettaja Hargreaves on innoissaan johtajuudesta “opetuksessa luokkahuoneen ulkopuolella” – Mitchell Republic

MITCHELL — Vuoden 2021 Etelä-Dakotan vuoden opettaja -palkinnon saajana Amanda Hargreaves on osoittanut olevansa luokkahuoneen johtaja. Ja pian hän aloittaa uuden roolin, jonka ansiosta hän voi toimia johtajana seuraavalla tasolla.

Toukokuussa Hargreaves jättää opettajan tehtävänsä Mitchell Middle Schoolissa ja ottaa arviointiasiantuntijan tehtävän Etelä-Dakotan opetusministeriössä.

“Olen innoissani. Odotan todella innolla mahdollisuutta johtaa luokkahuoneen ulkopuolella. Kerroin monille ihmisille opetusosastolla Etelä-Dakotan Vuoden opettajana, että silmäni avautuivat tälle opetuksen johtajuudelle luokkahuoneen ulkopuolella”, Hargreaves kertoi Mitchell Republicille. “Mahdollisuus tarjoutui ja perheeni kanssa päätimme hypätä johonkin uuteen.”

Hargreavesin uusi arviointiasiantuntijan tehtävä näkee hänen ottavan vastuun olla ennakoiva päätöksentekijä työskennellessään koulujen, opettajien ja vertaisten kanssa eri puolilla kansakuntaa kehittääkseen korkealaatuisia arviointeja opiskelijoille ja auttaakseen kouluja, vanhempia ja opettajia ymmärtämään, mitä nämä tulokset tarkoittavat. , tehtävänkuvauksen mukaan.

Arviointiasiantuntijat hyödyntävät myös uusinta teknologiaa, tietoliikenne- ja tiedonhallintajärjestelmiä samalla kun he ovat vastuussa arviointi- ja arviointiteknologioiden koulutuksen suunnittelusta ja toteuttamisesta K-12-arviointialalle.

Se on muutos hänen työssään viimeisten 12 vuoden aikana, kun hän on seisonut luokkahuoneen edessä ja auttanut opastamaan yläkoulun oppilaita luonnontieteiden ja englannin opintojen läpi. Mutta kun hän sai Etelä-Dakotan Vuoden opettaja -palkinnon ja osallistui sen erilaisiin aktiviteetteihin vuoden aikana, hän kiinnosti ajatusta johtamisesta luokkahuoneen ulkopuolelta.

Tämä työmahdollisuus tarjosi sen mahdollisuuden, hän sanoi.

”En tiedä, saiko jokin asia näyttämään siltä, ​​että tämä on se, mitä yritän tehdä. Kyllä, poistun luokkahuoneesta, mutta aion myös johtaa koulutuksessa. Aion edelleen olla alan johtaja, ja kukapa olisi parempi kuin opettaja?” Hargreaves sanoi. ”Suuri osa painopisteestämme (vuoden opettajana ollessani keskustelimme siitä, miten) saamme opettajat noihin koulutuksen johtotehtäviin. Kukaan ei tiedä opettamisesta paremmin.”

Amanda Hargreaves, toinen oikealta, auttaa Andrew Rankia, Malachi Branchia ja Lewis LeFlorea ymmärtämään kitkaa sen jälkeen, kun he ovat rakentaneet keilailukarnevaalipelin osana kuudennen luokan luonnontieteiden luokkaa Mitchell Middle Schoolissa tässä Mitchell Republic -tiedostokuvassa.

Tasavallan tiedosto valokuva

Vaikka hän saattaa lähteä luokasta, hän ja hänen perheensä eivät lähde Mitchellistä. Aseman ansiosta hän voi tehdä etätyötä kotoa suuren osan työstään, vaikka satunnainen matkustaminen tuleekin esille konferensseissa ja muissa tapahtumissa.

Se on hyvä sekä hänelle että hänen perheelleen. Hänen tyttärensä ei tarvitse vaihtaa koulua eikä hänen miehensä Benin tarvitse vaihtaa työpaikkaa. Lisäksi hän voi pysyä hänen kotipaikkansa yhteisön sitoutuneena jäsenenä.

“Rakastamme Mitchelliä, ja mieheni työskentelee hienossa yrityksessä ja rakastamme päivähoitoamme”, hän sanoi. “Se johtui siitä, että pystyin johtamaan koulutusta, mutta silti pystyin johtamaan yhteisöämme.”

Hargreavesin lähdön aiheuttama avoin paikka on toinen, joka Mitchellin koulupiirin on täytettävä ensi vuonna. Joe Graves, Mitchellin koulupiirin superintendentti, kirjoitti äskettäisessä Mitchellin tasavallan kolumnissaan, että alueen poistuminen on todennäköisesti hieman suurempi tänä vuonna kuin aiempina vuosina, mutta tämä on trendi, joka on tällä hetkellä nähtävissä ympäri maata.

Suurimmaksi osaksi Mitchellin koulupiiri on täyttänyt paikkoja tiedekunnassaan jopa vaikeina aikoina, kuten COVID-19-epidemian puhkeaminen, Graves sanoi.

”Tänä keväänä meillä on ollut 18 opettajapaikkaa vapaana ensi vuodelle. Näistä olemme jo täyttäneet neljätoista, ja tämän artikkelin ajankohtaan mennessä epäilen, että määrä on kasvanut 15:een tai 16:een”, Graves kirjoitti kolumnissaan 12. huhtikuuta. ”Normaalin vuoden aikana avoimia työpaikkojamme on 5–10 %, mikä vastaa noin 10–20 opettajaa. Kausi on vielä alussa, joten 9 %:n saavuttaminen viittaa jo siihen, että poistuminen on todennäköisesti hieman normaalia korkeampi. Mutta ei paljon korkeammalle. Lupaavaa on myös se, että meillä on onnea täyttää avoimia työpaikkojamme erinomaisilla ehdokkailla.

Hargreaves astuu pois nykyisestä työstään kiitollisena siitä, mitä se on antanut hänelle saavuttaa urallaan tähän mennessä. Hän ei ota paikalta poistumista kevyesti.

”Olen ollut tässä tehtävässä kuusi vuotta ja Longfellow Elementaryssa vuosia sitä ennen. Mitchell School District on ollut uskomattoman upea ja loistava paikka perustaa urani opettajana”, Hargreaves sanoi.

Hän ei sulje pois mahdollisuutta palata luokkahuoneeseen jossain toisessa elämänsä vaiheessa. Ja vaikka hän tulee kaipaamaan luokkahuoneaikaansa ja opettajakollegoitaan ja vaikka hänen ystävänsä ja työtoverinsa saattavat olla surullisia nähdessään hänen lähtevän, hän on innoissaan seuraavasta askeleesta: opetuksen johtamisesta korkeammalla tasolla, luokkahuoneensa neljän seinän ulkopuolella. .

Amanda Hargreaves.jpg

Mitchell Middle Schoolin opettaja Amanda Hargreaves (kohtelias kuva)

”Kaikki ovat todella onnitelleet tulevasta. Ollessani (Mitchellissä) toivon edelleen voivani pitää yhteyttä ihmisiin ja tarjota tukea kaikille, jotka astuvat (luokkahuone)rooliini, Hargreaves sanoi. “Olemme opettajia ikuisesti.”

Leave a Comment