Asiantuntijat tutkivat teknologian mahdollisuuksia vahvistaa demokratiaa ja koulutusta

Yliopisto kutsui yrittäjiä, lakiasiantuntijoita ja huipputekijöitä keskustelemaan teknologian voiman hyödyntämisestä demokratian vahvistamiseksi erityisesti Amerikassa Knight Foundationin kanssa ennen eMerge Americas 2022 -tapahtumaa järjestetyssä keskustelussa. Yliopiston johto osallistui myöhemmin erilaisiin paneelit eMergen ensimmäisenä päivänä.Kun Miami Beachillä pidetty kaksipäiväinen teollisuuskonferenssi eMerge Americas valmistautui avaamaan messukerroksen ensimmäistä kertaa vuoden 2019 jälkeen, Miamin yliopiston presidentti Julio Frenk isännöi maanantaina moderoitua keskustelua nimeltä “Miami tekniikan ja teknologian risteyksessä Demokratia”, jossa tutkittiin tapoja hyödyntää teknologisia innovaatioita demokratian vahvistamiseksi maailmanlaajuisesti.

Frenk selitti, että keskustelunaiheet nousivat konseptipaperista, jonka yliopiston kirjoittajat ovat tuottaneet yhdessä useiden kumppaneiden kanssa. Paperi pyrkii tuottamaan ehdotuksia yhdeksännen Amerikan huippukokouksen puitteiden muokkaamiseksi, joka järjestetään 6.-10. kesäkuuta Los Angelesissa ja jonka puheenjohtajana ja isäntänä toimii Yhdysvallat.

Keskeinen ehdotus on luoda koalitio puolustamaan “laskennallista demokratiaa” “laskennallisen autokratian” vastakohtana, käsite, joka tunnustaa teknologian mahdollisuudet palvella joko demokraattisia tai sortavia ihanteita.

“On aika toimia päättäväisesti ja luoda koalitio, joka ehdottaa ihmisoikeuksia kunnioittaen teknologian käyttöä, jotta se vahvistaa, kohottaa ja vahvistaa ja tulee keinoksi ratkaista ihmiskunnan kohtaamat monimutkaiset haasteet”, Frenk sanoi. kuin väline disinformaation, sorron ja epätasa-arvon hajauttamiseen.”

Rony Abovitz, teknologiayrittäjä ja yliopiston kaksinkertainen alumni, oli lehden merkittävä kirjoittaja.

Abovitz ehdottaa, että ensimmäinen askel tekniikan roolin uudelleenarvioinnissa tässä risteyksessä on kutsua koolle kokoontuminen, joka heijastaa perustajaisien kokoontumista, jotka viettivät kuukausia Philadelphiassa vuonna 1787 keskusellen ja kirjoittaen Yhdysvaltain perustuslakia, länsimaisen demokratian perustaa.

“Meidän on kutsuttava koolle satoja demokratiaan uskovia kirkkaimpia mieliä, samalla tavalla kuin 1700-luvun lopulla, kun rakensimme tätä maata, kutsuimme koolle suurimmat ihmiset”, Abovitz sanoi. “Jotain sellaista tarvitaan kipeästi juuri nyt – teknologian älykkäimpien ihmisten ja demokratian filosofien yhdistämiseksi.”

Andres Oppenheimer, syndikoitu ulkoasioiden kolumnisti Miami Heraldin ja CNN en Españolin ankkurin kanssa, johti keskustelua, johon Frenkin ja Abovitzin lisäksi osallistui Carlos Trujillo, entinen Yhdysvaltain suurlähettiläs Amerikan valtioiden järjestössä (OAS); Debbie Mucarsel-Powell, entinen Floridan kongressin jäsen, joka on äskettäin nimetty Amerikan huippukokouksen erityisneuvonantajaksi; Jelena Yesha, yliopistoprofessori ja Data Science and Computing -instituutin (IDSC) innovaatiojohtaja; Kesäkuu Teufel Dreyer, valtiotieteen yliopiston professori; ja Jaret Davis, Greenberg Traurigin alumni ja osakkeenomistaja sekä teknologia-alan lakiasiantuntija.

Yesha korosti teknologian valtavaa kiihtymistä ja sanoi, että 80-90 prosenttia tästä kehityksestä on ollut myönteistä, mikä on edistänyt terveydenhuollon, kotimaan turvallisuuden ja muiden alojen kehitystä.

Hän korosti, että tarvitaan paremmin koulutettua työvoimaa, joka ymmärtää, miten näitä uusia tekniikoita voidaan hyödyntää, ja kehotti yliopistoja olemaan aktiivisempi rooli “kouluttajien kouluttamisessa”, jotta teknologiat saataisiin helpommin kaikkien ulottuville ja syntyisivät positiivisempia muutoksia.

Dreyer, Kiinan asiantuntija ja Foreign Policy Research Instituten vanhempi tutkija, kuvaili maan strategisia edistysaskeleita Latinalaisessa Amerikassa viime vuosikymmeninä ja sen lähestymistapaa vaikutusvallan käyttämiseen, joka toisinaan tarkoittaa “taloudellista sodankäyntiä” ja sellaisten teknologioiden myyntiä kuin ” carnet de la patria”, Venezuelassa hyväksytty kansallinen kortti terveydenhuoltoon ja moniin muihin palveluihin.

“ZTE ja Huawei [Chinese multinational technology companies] ovat ottaneet teknologian haltuunsa Venezuelassa, ja carnet antaa hallituksen ja siten Kiinan hallituksen seurata kaikkea sinusta”, Dreyer sanoi ja huomautti, että kiinalaiset yritykset ovat lain mukaan jaettava tietonsa Kiinan hallitukselle.

“Belt and Road -aloitteen kautta luvataan paljon, mutta vähän näyttää toteutuvan”, Dreyer huomautti. ”Lainaksi tulee se, mitä ehdotetaan lahjaksi. Kiina tarjoaa infrastruktuuria, joka on hyvä Kiinalle, mutta ei välttämättä maalle.

Murcasel-Powell korosti, että alueen demokratian vahvistamiseksi teknologian avulla olisi tärkeää saada mukaan kaikki yhteiskunnan sektorit.

“Tämä ei tule olemaan vain hallituksen virkamiesten kokoaminen yhteen”, OAS:n huippukokouksen erityisneuvonantaja sanoi. ”Olemme vahvasti sitoutuneet tekemään yhteistyötä yksityisen sektorin, kauppakamarien ja kaikkien kansalaisyhteiskunnan osa-alueiden kanssa. Huippukokouksen onnistumisen varmistamiseksi meidän on saatava kaikki yhteen osallistumaan ja tuomaan ratkaisunsa.

Avattaessa foorumin Miami Beachin kongressikeskuksessa Alberto Ibargüen, Knight Foundationin presidentti ja toimitusjohtaja, ilmoitti, että Miami Herald tarjoaa 2 500 digitaalista tilausta täyden englannin- ja espanjankielisen sisällön kapasiteettiin yliopisto-opiskelijoille ja tutkijoille, jotka ovat osa 13-jäsenistä Hemispheric University Consortiumia, johon kuuluu instituutioita Kanadasta Etelä-Amerikkaan ja jonka Miamin yliopisto käynnisti vuonna 2018.

eMergen ensimmäisenä päivänä pidetyssä keskipäivän istunnossa Jeffrey Duerk, yliopiston akateemisista asioista vastaava varapresidentti ja pappi, johti avajaisia ​​”Hemispheric University Consortium Social Ideas Challenge”, joka on uusi osa aloitteesta, jota isännöi yhdessä. Miami Herbert Business School.

Osallistujia oli kuudesta konsortion jäsenyliopistosta, jotka edustivat Argentiinaa, Chileä, Ecuadoria, Meksikoa ja Yhdysvaltoja. Opiskelijat kertoivat YK:n kestävän kehityksen tavoitteiden puitteissa kehitetyistä yrittäjyysprojekteistaan.

Laura Hopman, yliopiston juniori pääaineenaan oikeustieteen opintoja, ja Alison Granirer, pääaineenaan taloustiede ja oikeustieteet, esittelivät “Kickback UM” -startupissa, jonka tarkoituksena on levittää tietoisuutta ihmiskaupan vitsauksesta ja tarjota itsepuolustustaitoja. uhriksi joutuneille naisille.

Paneelissa “The Future of Education is Being by Tech and Innovation” Frenk muistutti, että kun yliopisto siirtyi hybridi-oppimismalliin COVID-19-epidemian aikana, muutos tehtiin enemmän pakosta kuin strategiana Suunnittele yliopistokokemus uudelleen.

“Se oli hätäapu, eikä se ole sitä, miltä korkeakoulutuksen pitäisi näyttää pandemian jälkeen”, Frenk sanoi. “Minä pidän enemmän sekakoulutuksesta.”

Hän selitti, että hybridimallissa oppilaitos erotti opiskelijat heidän tarpeistaan. “Sekoitettu koulutus”, hän sanoi, “saavutetaan optimaalinen sekoitus henkilökohtaisen opetuksen ja verkko- ja muiden teknologiavetoisten opetusmuotojen välillä pedagogisista tarpeista riippuen.”

Paneelin aikana Frenk jakoi eMerge-päälavan Floridan kansainvälisen yliopiston väliaikaisen presidentin Kenneth A. Jessellin ja Miami Dade Collegen presidentin Madeline Pumariegan kanssa. Hän tarjosi näkemyksiään kaikesta “elinikäisestä koulutuksesta” siihen, miten oppilaitosten on autettava opiskelijoita. sopeutua jatkuvasti muuttuvaan ympäristöön.

Asianajotoimisto Greenberg Traurigin Davisin johdolla foorumia Frenk syventyi elämän koulutuksen käsitteeseen ja selitti, että se sisältää muutakin kuin oppimista, joka kestää koko elämän, mutta myös koulutusta, joka “valmistaa opiskelijoita elämään merkityksellistä ja palkitsevaa elämää “, hän huomautti.

“Valmistuksemme valmistuvat teknologian ansiosta historian dynaamisimmille työmarkkinoille”, hän sanoi. “Se mitä opit yliopistossa ollessasi, ei tule riittämään.” Vaikka hän antaa opiskelijoille mahdollisuuden olla luovia ja työskennellä ryhmässä ja arvostaa erilaisia ​​näkökulmia, opiskelijat tarvitsevat hänen mukaansa myös “perustan, jonka avulla he voivat sopeutua ja lentää muuttuvilla työmarkkinoilla”.

Tiistaina Joe Echevarria, UHealthin toimitusjohtaja ja terveysasioista vastaava varatoimitusjohtaja, osallistuu Main Stage Founder’s Factory -paneeliin, “Founder’s Factory tekee suuren panoksen terveyteen Miamissa”.
Leave a Comment