Ancora Education tekee yhteistyötä Amazonin uravalintaohjelman kanssa tarjotakseen Amazonin työntekijöille lisäkoulutusta ja -koulutusta

Amazon kattaa täyden koulutuksen “blue badge” -työntekijöille, jotka ovat työskennelleet 90 päivää yhtäjaksoisesti. Työntekijöillä on pääsy sekä Ancoran verkko- että henkilökohtaisiin koulutuskursseihin.

Amazon Career Choicen kautta Ancora Education – ja sen osasto Ancora Corporate Training – ovat auttaneet yli 3 600:ta Amazonin tuntityöntekijää pääsemään koulutus- ja koulutusohjelmiin. Ancoran laajennettu koulutustarjonta sisältää nyt:

  • Kaupallinen ajokortti (CDL)
  • Mekatroniikka
  • Ilmailu
  • CNC koneistaja
  • Sähköteknikko
  • Yhdistelmähitsaus
  • Rakennus- ja kauppaprojektinhallinta (edellyttää ammattikokemusta ilmoittautuaksesi)
  • Apteekkiteknikko
  • Lääketieteellinen kliininen assistentti
  • IT tuki

Amazonin Career Choice -ohjelma on koulutusetu, joka antaa työntekijöille mahdollisuuden oppia uusia taitoja menestyäkseen urallaan Amazonissa tai muualla. Ohjelma tapaa yksittäisiä oppijoita heidän koulutusmatkallaan erilaisten koulutus- ja koulutusmahdollisuuksien kautta, mukaan lukien täydet lukukausikustannukset, alan sertifioinnit, jotka on suunniteltu johtamaan kysyttyihin töihin, ja perustaidot, kuten englannin kielen taito, lukion tutkinnot, ja GED:t. Yhdysvalloissa Amazon sijoittaa 1,2 biljoonaa dollaria kouluttaa yli 300 000 työntekijää vuoteen 2025 mennessä auttaakseen heitä siirtämään korkeapalkkaisiin ja kysyttyihin töihin.

“Olemme sitoutuneet vahvistamaan työntekijöidemme vaikutusmahdollisuuksia tarjoamalla heille pääsyn koulutukseen, jota he tarvitsevat kehittääkseen uraansa, olipa se sitten meillä tai muualla”, sanoi Tammy Thieman, maailmanlaajuisen ohjelman johtaja Amazonin uravalintaohjelmasta. “Olemme iloisia saadessamme Ancora Educationin koulutuskumppaniksi, jotta voimme jatkossakin tarjota luokkansa parasta koulutusta työntekijöillemme.”

Amazonin Career Choice -ohjelmassa on tiukka valintaprosessi kolmannen osapuolen kumppanikouluttajille, kuten Ancora, ja se valitsee kumppaneita, jotka keskittyvät auttamaan työntekijöitä koulutusohjelmissaan, auttamaan heitä työharjoittelussa ja tarjoamaan yleisesti menestymiseen johtavaa koulutusta. Tähän mennessä yli 50 000 Amazonin työntekijää ympäri maailmaa on osallistunut uravalintaan.

Lisätietoja Amazonin uravalinnasta on osoitteessa: https://www.aboutamazon.com/news/workplace/career-choice.

TIETOJA Ancora Educationista
Ancora Education on a Texas-pohjainen ryhmä yksityisiä, toisen asteen jälkeisiä kouluja sopivilla paikoilla kaikkialla Arizona, Georgia, louisiana, Pohjois-Carolina, Oklahoma, pennsylvania, Etelä-Carolina, Tennesseeja Texas. Ancora Education on erikoistunut liittoutuneisiin terveyteen, sairaanhoitoon, IT-alaan, liiketoimintaan ja johtamiseen, CDL-kuorma-auton ajamiseen, ammattiammatteihin, turvallisuuteen ja ammatteihin. Ancoran tuotemerkkejä ovat Ancora Corporate Training, Arizona Automotive Institute (AAI), Berksin tekninen instituutti (BTI), Edge Tech Academy, McCannin kauppa- ja teknologiakoulu, Miller Motte College (MMC) ja South Texas Vocational Technical Institute (STVT).
www.ancoraeducation.com

LÄHDEAncora Education

.

Leave a Comment