13 luovaa tapaa saada positiivista julkisuutta uudelle yrityksellesi

Esitetyt mielipiteet ovat yksinomaan kirjoittajan omia eivätkä kuvasta Rolling Stonen toimittajien tai kustantajien näkemyksiä.

Liikeidean keksiminen, tuote- tai palvelulinjan rakentaminen ja verkkosivuston suunnittelu ovat kaikki elintärkeitä askeleita yrityksen käynnistämisessä – mutta ne ovat vasta ensimmäisiä askeleita. Jotta voit todella menestyä missä tahansa yrityksessä, sinun on saatava positiivista julkisuutta, jotta yrityksesi huomataan ja saadaan uusia asiakkaita.

Onneksi on monia tapoja ansaita myönteistä julkisuutta, ja jos yksi tapa ei tuota haluamiasi tuloksia, voit yksinkertaisesti siirtyä seuraavaan. Alla Rolling Stone Culture Councilin jäsenet tarjoavat parhaita luovia tapojaan saada positiivista julkisuutta, jotta pääset alkuun.

Tarjoa ilmaista koulutusta

Yksi parhaista asioista, joita yritykset voivat tehdä saadakseen positiivista julkisuutta, on tarjota ilmaista koulutusta ja näkemystä. Elokuvaohjaajana ja kirjailijana välitän aina eteenpäin urani aikana oppimiani asioita, ja teen sen ilmaiseksi. Käytän alustaani tarjotakseni vinkkejä kaupasta ja alan näkökulmasta. Se auttaa minua pysymään ajan tasalla. Se tarjoaa myös hyvää tahtoa ja auttaa kasvattamaan vahvaa yhteisöä. –Kelly Schwarze, Indie Film Factory

Aloita vapaaehtoistyö

Filantrooppinen toiminta, joka koskettaa muiden yhteisösi ihmisten elämää, houkuttelee yrityksellesi julkisuutta. Sponsoroi yritysten vapaaehtoistyömahdollisuuksia kodittomille tai eläintarhalle ja ilmoita paikallislehdistölle ja postaa sosiaalisessa mediassa. Globaalina etäyrityksenä keräsimme rahaa ja toimitamme hoitopaketteja lastensairaalaan. Lehdistötiedote mahdollistaa laajemman maantieteellisen mainonnan. –Jason Hennessey, Hennessey Digital

Asian puolestapuhuja

Uusien yritysten tulisi tarkastella edunvalvontaa työkaluna osoittaakseen potentiaalisille asiakkaille, että he välittävät toimialansa parantamisesta. Oaksterdamin yliopistossa kirjoitamme julkaisuja ja puhumme kannabikseen vaikuttavista ongelmista. Useat myynnissä ja markkinoinnissa käytetyt tekniikat soveltuvat vaikuttamiseen – maiseman tutkimiseen, kohdemarkkinasi (tässä tapauksessa päättäjien ja vaikuttajien) tunnistamiseen ja viestisi räätälöimiseen. -Dale Sky Jones, Oaksterdamin yliopisto

Ryhdy johtajaksi kohdistetussa mediakanavassa

Tunnista, millä mediakanavilla kohdeasiakkaasi ovat, ja ryhdy asiantuntevaksi johtajaksi kyseisessä sosiaalisessa yhteisössä. Olen esimerkiksi löytänyt menestystä podcastingin käyttämisessä keinona vahvistaa keskusteluja yrittäjien kanssa, jotka asettavat tasa-arvon ja vaikuttamisen työnsä keskipisteeseen. Tämä median muoto on erinomainen tapa potentiaalisille asiakkaille, yhteistyökumppaneille ja sijoittajille löytää minut. –Jeffrey Zucker, Green Lion Partners

Rolling Stone Culture Council on vaikuttajien, innovaattoreiden ja luovien tekijöiden yhteisö, jolle voi tulla vain kutsu. Olenko kelvollinen?

Muodosta yhteys entisiin kontakteihin

Älä koskaan polta siltoja! Uusi yritys voi kasvaa nopeasti ja saada suurta julkisuutta luomalla yhteyden entisiin kollegoihin, myyjiin ja asiakkaisiin. Nämä yhteydet voivat olla rakennuspalikoita sekä uudelle että laajemmalle yleisölle. – Abby Moffitt, vain kirkkaita ideoita

Kumppanuus toisen yrityksen kanssa

Uutena yrityksenä näkyminen on erittäin tärkeää, mutta sen ei aina tarvitse tapahtua julkisuuden muodossa. Tunnista yritykset, jotka myyvät jotain tuotteeseesi tai palveluusi liittyvää, ja ehdota ristipölytysmarkkinointiohjelman tekemistä. He voivat sisällyttää tilauksiinsa luettelosi tai muita vakuuksia vastineeksi siitä, että teet samoin. Se on loistava tapa löytää kohdeasiakkaita nopeasti. – Vanessa Nornberg, Metal Mafia

Osallistu yhteisöön

Suosittelen aina kannabisasiakkaitani osallistumaan yhteisöihinsä. Kauppakamarin jäseneksi liittyminen, paikallisten urheilujoukkueiden sponsorointi ja mentorointiohjelmien järjestäminen luovat erilaista, mutta tärkeää julkisuutta, joka auttaa muuttamaan käsityksiä ja stereotypioita. –Stu Zakim, Bridge Strategic Communications LLC

Jaa positiivista palautetta

On upeaa, kun yritys saa sähköpostin, jossa kerrotaan heistä upeita asioita. Kun saamme sellaisen, kiitämme häntä ja kysymme, voimmeko jakaa sen. Lähetämme tämän viestin #Lainauksena kaikissa sosiaalisessa mediassa käyttämällä heistä kuvaa tai julistetta, jos voimme (se olisi heidän allekirjoituksessaan). Huomaamme, että nämä viestit eivät ainoastaan ​​houkuttele, vaan ne myös tuntuvat hyvältä kaikille. – Susan Johnston, New Media Film Festival®

Rakenna parempia ihmissuhteita

Ihmissuhteet ovat edelleen tärkeitä. Houkuttele uusia asiakkaita käymällä apteekeissa, joissa tuotettasi myydään, ja tavata ystäviä. Käytä aikaa jakaa tuotteesi edut ja vetovoima, jotta he tietävät, kuinka se myydään parhaiten. Jos olet B2B-puolella, kommunikoi säännöllisesti kumppaniesi kanssa. Osoita, että olet yhtä paljon sijoittanut heidän yrityksiinsä kuin hekin. –Arshad Lasi, The Nirvana Group

Alenna hintojasi

Alennimme hintojamme. Heti kun kerroimme olemassa oleville asiakkaille, että hinnat laskivat, he alkoivat kertoa ystävilleen. Saimme CC:n esittelyistä edes kysymättä. Sitten lopulta saimme puhelun uutta kiinteäkorkoista hinnoittelumalliamme koskevasta julkaisusta. – Adam Rumanek, Aux Mode Inc.

Ota yhteyttä kotikaupunkisi mediaan

Yrittäjän hämmästyttävä tapa saada julkisuutta on ottaa yhteyttä kotikaupunkinsa uutis- ja tiedotusvälineisiin. Myymälän etujen mukaista on esitellä kotimaisia ​​kykyjä, koska se resonoi voimakkaammin heidän paikallisten katsojiensa keskuudessa. – King Holder, PROCUSSION

Järjestä kilpailu

Hanki suurta julkisuutta järjestämällä kilpailu ja tekemällä siitä muiden auttaminen. Yrityksesi nähdään positiivisessa valossa, ja todennäköisesti näet myynnin kasvun. Järjestimme korkeakoulun “Musiikkivideokilpailun” ja lahjoitimme rahapalkinnon voittaneelle koululle käytettäväksi haluamallaan tavalla. Saimme runsaasti julkisuutta, jota pystyimme hyödyntämään videotuotantotuotteidemme tulevissa promootioissa. – Thomas Bresadola, Simplified Entertainment

Keskity upean työn tuottamiseen

Filosofiani on aina ollut – ja on edelleen – tuottaa hienoa työtä, antaa tunnustusta tiimillesi ja pitää huolta asiakkaistasi, ja loput tulevat perässä. Tietysti myös PR, sosiaalinen media ja verkostoituminen auttavat saamaan työsi uusien asiakkaiden nähtäville. – Robert Lane, Fast Lane

Leave a Comment