Williams Honors College hakee ehdotuksia vuoden 2022 Ben Auburn -palkintoon kulttuurikritiikassa – The Buchtelite

Ben Auburn Award -kilpailu, joka on avoin kaikille Akronin yliopiston perustutkinto-opiskelijoille, tarjoaa 500 dollarin palkinnon.

The+Williams+Honors+Akronin+yliopiston+korkeakoulu

Akronin yliopiston Williams Honors College etsii perustutkinto-opiskelijoita lähettämään töitä Ben Auburn Award of Cultural Criticism -palkintoon.

Ben Auburn Award -kilpailu on avoin kaikille Akronin yliopiston perustutkinto-opiskelijoille. Jokaisen luokan ensimmäinen palkinto on 500 dollaria.

Ilmoittautumiset 22.4.2022 mennessä.

Lähetyksille on kaksi luokkaa:.Ensimmäinen on kulttuurikritiikkiin keskittyvä teos, joka tunnistaa, kuinka kulttuuri mukautuu ja muuttuu taiteen, ideoiden ja estetiikan trendeissä. Toinen luokka on teoksille, jotka voidaan hakea tämän vuoden erityisaiheeseen “Historian ja kulttuurin uudelleentarkastelu”.

Etkö ole varma, mitä kulttuurikritiikki sisältää?

Mukaan palkinnon verkkosivuilla“Kulttuurikritiikki ei halveksi yhteiskuntaamme. Pikemminkin, kun kulttuuri mukautuu ja muuttuu, kuinka se tunnistaa ja arvioi ihmisyhteiskunnan taiteen, estetiikan ja ideoiden suuntauksia.”

“Pyydämme yleisiä teoksia, jotka käsittelevät mitä tahansa kulttuurin ja yhteiskunnan osa-aluetta”, tohtori D. Dane Quinn, tutkijatutkinnon apulaisdekaani selittää. “[The award] keskittyy kulttuurikritiikkiin, joka on tulkittu laajasti käsittelemään ja kommentoimaan mitä tahansa kulttuurin ja yhteiskunnan osa-aluetta.

Sivusto selittää, että kritiikki ei rajoitu korkeakulttuuriin eikä kansanliikkeisiin, vaan sitä voidaan soveltaa kaikkiin ihmisen taiteellisiin ja älyllisiin saavutuksiin.

“Lisäksi”, sivusto selittää, “kulttuurikritiikki voi esiintyä monissa muodoissa ja esiintyä eri medioissa.”

Opiskelijat voivat lähettää laajennetun esseen tai artikkelin, kirjan luvun, videon, äänen, elokuvan, näyttelyitä tai esityksiä, runoja ja paljon muuta. Erikoisaiheeseen “Historian ja kulttuurin uudelleentarkastelu”, jossa uskotaan, että historian ja kulttuurin arviointi tehdään ennakkokäsityksiä ja ennakkoluuloja sisältävän tarkkailijan linssin kautta.

Mark ja Sandy ja David Auburn sponsoroivat palkintoa poikansa ja veljensä Benin muistoksi, joka pyrkii laajentamaan kulttuurikritiikin rajoja.

Teokset ja liitelomake tulee toimittaa perjantaihin 22. huhtikuuta klo 17.00 mennessä osoitteeseen [email protected] Palkintokilpailu järjestetään 29.4.2022.

Lisätietoja saat osoitteesta http://www.uakron.edu/honors/students/ben-auburn-award.dot tai ottamalla yhteyttä D. Dane Quinnin, Williams Honors Collegen perustutkintotutkimuksen apulaisdekaaniin osoitteessa [email protected]tai numerossa 330-972-6302.

Leave a Comment