Kutztownin yliopiston opiskelijat voittivat liiketoimintasuunnitelmakilpailun

Kutztownin yliopiston opiskelijat Shantal Ewell ja Kevin Smyth voittivat 10 000 dollarin ykköspalkinnon vuotuisessa State System Startup Challengessa, jota sponsoroi Pennsylvanian osavaltion korkeakoulutusjärjestelmä. MBA-opiskelija Ewell ja opiskelijaasioiden maisterin tutkinnon suorittanut Smyth loivat liiketoimintasuunnitelman Schedula Degree Plannerille, online-alustalle, joka määrittelee uudelleen tavan, jolla opiskelijat ja neuvojat ovat vuorovaikutuksessa.

Schedula Degree Planner luo henkilökohtaisen tutkintosuunnitelman, jotta opiskelijat voivat välttää tarpeettomia kursseja valmistuakseen neljässä vuodessa tai sitä lyhyemmässä ajassa ja parantaa samalla neuvonantajien tehokkuutta ja yliopistojen valmistumisastetta.

“State System -yliopistomme ovat yhteydessä liike-elämään enemmän kuin koskaan ennen, ja nämä opiskelijat ovat loistava esimerkki kampuksilla tapahtuvasta innovaatiosta”, sanoi State Systemin hallintoneuvoston puheenjohtaja Cynthia D. Shapira. ”State Systemin valmistuneet auttavat edistämään Pennsylvanian taloutta, ja tällaiset kilpailut mahdollistavat seuraavan sukupolven yritysjohtajien pääsemisen alkuun. Onnittelen Kutztownin yliopiston joukkuetta voitosta ja kiitän jokaista opiskelijaa koko järjestelmästä, joka kilpaili tänä vuonna.

Kolme opiskelijatiimiä osallistui State System Startup Challengen finaaliin, joka tarjoaa opiskelijoille mahdollisuuden esitellä suunnitelmansa yritysjohtajien paneelille, jotta he voivat voittaa varoja yrityksensä käynnistämisen tai kasvun tukemiseksi. Kolme finalistia valittiin 60 kilpailijan joukosta kaikkialla järjestelmässä.

Luke Melcher, George D’Angelo, Joseph Donatucci ja Connor Egan, Kalifornian Pennsylvanian yliopiston mekatroniikkatekniikan alan eläkeläiset, voittivat toisen sijan, 6 000 dollarin palkinnon kilpailussa Vispec Safety Systemin liiketoimintasuunnitelmalla. Liiketoiminta mullistaisi henkilökohtaisten sähköajoneuvojen markkinat lisäämällä turvaominaisuuksia sähkörullalaudoilla, skoottereilla, polkupyörillä ja muilla yhden kuljettajan kulkuvälineillä. Järjestelmä tarkkailee vaarallisia tieolosuhteita, mukaan lukien kuolleet kulmat ja mahdolliset törmäykset, varoittaakseen ajajaa vaaroista.

Shippensburgin yliopiston Business Managementin vanhempi Erin Burneyn johtama tiimi voitti kilpailussa kolmannen sijan, 3 000 dollarin palkinnon, liiketoimintasuunnitelmallaan IRE Productionsille, rekvisiittaa valmistavalle yritykselle, joka ensisijaisesti palvelee cosplayajia korkealaatuisilla ja edullisilla kappaleilla. Asiakkaat voivat valita eksklusiivisista aseiden, panssarien ja muiden lisävarusteiden malleista täydentääkseen cosplay-kokonaisuuden tai nauttia kokemuksesta oman suunnittelunsa toteuttamisesta ja yrityksen herättämisestä esineeseen.

“Tämä liiketoimintasuunnitelmakilpailu antaa State Systemin opiskelijoille mahdollisuuden toteuttaa unelmiaan täällä Pennsylvaniassa”, sanoi valtion järjestelmän kansleri Daniel Greenstein. “Nämä opiskelijat muistuttavat meitä julkisen korkeakoulutuksen arvosta Pennsylvanian talouden vahvistamisessa, kun he muuttavat luokkahuoneopetuksen todelliseksi kokemukseksi. Kiitos opiskelijoille, tiedekunnalle ja yliopistoille, että teitte tämän mahdolliseksi.”

Tuomarit olivat Laura B. Haffner, Region Bankin johtaja, johtaja, Greater Pennsylvania Region for Wells Fargo; Matt Lutcavage, Team Experience -yksikön johtaja ja The Giant Companyn henkilöstöjohtaja; Mary Oliveira, Pennsylvanian kauppa- ja teollisuuskamarin jäsenjohtaja ja yrittäjä Nandish Patel.

Sponsoreina olivat East Stroudsburg University, Marathon Studios, Northwest Pennsylvania Innovation Beehive Network, Pennsylvania Chamber of Business and Industry, Pennsylvania State System of Higher Education Foundation, Pennsylvania Cable Network (PCN) ja PSECU.

Alustavan kierroksen mentorointituen ja arvostelun tarjosivat Pennsylvanian Ben Franklin Technology Partner Network, Pennsylvanian Small Business Development Centerit ja Pennsylvanian State System of Higher Education Startup Challenge Committee.

Tämä on ensimmäinen finaali, joka esitetään PCN:llä. Tilaisuus nimettiin uudelleen State System Startup Challengeksi viime vuonna sen jälkeen, kun kahdeksan vuotta sitten kutsuttiin State System Business Plan Competition -kilpailuksi.

Leave a Comment