Floridan koulutusosasto hylkää 54 oppikirjaa “kiellettyjen aiheiden” vuoksi

JACKSONVILLE, Fla. – Floridan opetusministeriö hylkäsi 132 harkittavaksi lähetetyn matematiikan oppikirjan arvioinnissaan 54 väittäen, että ne sisältävät “kiellettyjä aiheita”, kuten kriittinen rotuteoria, sosiaalis-emotionaalinen oppiminen ja Common Core -kehykset.

DeSantis-hallinto ei julkaissut luetteloa lähetetyistä kirjoista, mutta News4JAX on jättänyt julkisia rekistereitä koskevan pyynnön saada nämä tiedot.

Vaikka FDOE ei maininnut konkreettisia esimerkkejä, se sanoi perjantaina antamassaan lehdistötiedotteessa, että 28 oppikirjaa hylättiin, koska ne “sisälsivät kiellettyjä tai ei-toivottuja strategioita, mukaan lukien CRT”, 12 hylättiin “koska ne eivät ole kunnolla mukautuneet BEST-standardeihin”. ja 14 muuta hylättiin molemmista edellä mainituista syistä.

US TELL: Mitä mieltä olet oppikirjakiellosta?

ilmoitus

DeSantis-hallinnon viesti on ollut, että koulutusjärjestelmää käytetään keinona lisätä poliittisia mielipiteitä hienovaraisesti kouluikäisten lasten mieliin, vaikka hän ei maininnut mitään konkreettisia esimerkkejä Floridan kouluista.

“Näyttää siltä, ​​että jotkut kustantajat yrittivät maalata maalikerroksen vanhalle talolle, joka on rakennettu Common Coren perustalle, ja indoktrinoida sellaisia ​​käsitteitä kuin rotuessentialismi, varsinkin, omituisella tavalla, peruskoulun oppilaille”, DeSantis sanoi lehdistötiedotteessa. “Olen kiitollinen siitä, että komissaari Corcoran ja hänen tiiminsä osastolla ovat tehneet niin perusteellisen tarkastuksen näistä oppikirjoista varmistaakseen, että ne ovat lain mukaisia.”

Matemaattiset kirjat tehtiin vastauksena vuoden 2021 tarjouspyyntöön matematiikan opetusmateriaalien sisällyttämisestä osavaltion hyväksymälle listalle, joka sisälsi ylimääräisen viestin, jossa julkaisijoita ilmoitettiin, että materiaalit “ei saa sisältää ei-toivottuja strategioita, kuten sosiaalis-emotionaalista oppimista. ja kulttuurisesti reagoivaa opetusta.”

ilmoitus

Demokraattisen osavaltion lainsäätäjät kritisoivat voimakkaasti liikettä ja syyttivät hallintoa epärehellisen kulttuurisodan käymisestä Floridan luokkahuoneissa vahvistaakseen poliittista tukea DeSantisin kuvernöörin uudelleenvalintatarjoukselle.

Kuvernööri DeSantisin tiedottaja Christina Pushaw julkaisi esimerkin jostakin, jota hallinto pitää sopimattomana yhdeksännen luokan oppilaille. Kysymys ei sisältynyt matematiikan oppikirjaan, vaan laskentataulukkoon, joka on ladattavissa online-opetusresurssitietokannoista, kuten Teachers Pay Teachers.

Pushaw jakoi kuvan Julkaisi sosiaalisessa mediassa paikallinen poliittinen aktivisti Missourista.

Tekijänoikeus 2022, WJXT News4Jax – Kaikki oikeudet pidätetään.

.

Leave a Comment