Auburnin yliopiston tekniikan ja koulutuksen tiedekunta tekee yhteistyötä parantaakseen STEM-koulutusta Alabaman maaseudun kouluissa

esine body

Auburn University on saanut 589 889 dollarin kolmen vuoden apurahan ensimmäiseen National Science Foundationin Research Experiences for Teachers -projektiin Auburnissa, jonka otsikko on “Project-Based Learning for Rural Alabama STEM Middle School Teachers in Machine Learning and Robotics”.

Tämä projekti tarjoaa käytännön tutkimuskokemuksia robotiikasta ja koneoppimisesta/tekoälystä eli ML/AI:sta 30 STEM-yleiskoulun opettajalle – 10 vuodessa – ja laajentaa heidän tietämystään näiden käsitteiden opettamisesta projektipohjaisen oppimisen kautta osana kuuden viikon kesäohjelma.

Osana yhteistyötä Samuel Ginn College of Engineeringin, College of Educationin ja opettajien kanssa, jotka osallistuvat projektitiimin jäsenten kanssa kehittämään opetussuunnitelmamoduuleja käyttäen ML/AI-sisältöä, ohjelman odotetaan tavoittavan noin 1 200 opiskelijaa useissa eri maissa. koulupiirit Alabaman maaseudulla ja alipalvelualueilla. Opiskelijat saavat arvokasta tietoa valmentaessaan heitä yhä teknologisempaan yhteiskuntaan.

Hankkeen tavoitteena on tarjota seuraavat kokemukset:

  • Ammatillinen kehitystoiminta ja pedagogiset lähestymistavat robotiikan ja ML/AI:n perusteisiin sekä uusi alusta ML-pohjaisten mobiilirobottien tutkimukseen ja koulutukseen

  • Sitouta opettajat ja jatko-opiskelijat käytännön tutkimusprojekteihin ML-pohjaisista mobiiliroboteista, jotka sopivat hyvin tiedekunnan mentorien aktiivisiin tutkimusprojekteihin

  • Yhteistyötä tekniikan ja STEM-opetuksen tiedekunnan kanssa projektipohjaisten opetussuunnitelmamoduulien kehittämiseksi ja toteuttamiseksi

  • Johtamisen ammatillinen kehitys ja mentorointitaidot opettajajohtajien akatemioiden kautta

  • Auta opettajia toteuttamaan RET-opetussuunnitelmamoduulit akateemisen seurannan avulla.

Projektin suunnittelutiimiin kuuluvat Xiaowen Gong, sähkö- ja tietokonetekniikan apulaisprofessori, joka toimii hankkeen päätutkijana, Daniela Marghitu (Co-PI), tiedekunta ja johtaja Koulutus- ja aputekniikan laboratoriosta tietokoneohjelmistojen ja tiedetekniikan alalla, ja Thaddeus Roppel (Co-PI), sähkö- ja tietokonetekniikan apulaisprofessori.

Koulutusprojektitiimiin kuuluvat Melody Russell (Co-PI), luonnontieteiden koulutuksen alumniprofessori opetussuunnitelman ja opetuksen osastolla, joka avustaa opetussuunnitelmamoduulien kehittämisessä sekä opettajien ammatillisessa kehityksessä, ja professori Chih-hsuan Wang. Koulutuksen perusteiden, johtajuuden ja teknologian osastolla, joka toimii projektin arvioijana.

“Halusimme todella tavoittaa kouluttajia Alabaman Black Belt -alueelta, joka on perinteisesti alipalvelustettu, ja tällaisille ohjelmille on suuri tarve”, Gong sanoi. ”Rekrytoimme vuosittain 10 opettajaa ja tarjoamme heille AU:n tiedekunnan jäsenten ohjaamaa koulutusta ja tutkimustoimintaa sähkö- ja tietotekniikan sekä tietojenkäsittelytieteen alalta. Meillä on jo yli 10 AU:n tiedekunnan jäsentä ilmoittautuneita.”

Roppel, Auburnin Sensor Fusion Laboratoryn johtaja, on erikoistunut robotiikkaan ja K-12-työskentelyyn. Roppel ja Gong yhdessä muutaman muun Auburnin sähkö- ja tietotekniikan sekä tietojenkäsittelytieteen opettajien kanssa ovat opettajien mentoreita, jotka tarjoavat tutkimusprojekteja opettajille.

Marghitu kehittää projektin kattavan verkkoportaalin ja työskentelee Russellin kanssa yläkoulun luokkahuoneiden opetussuunnitelmamoduulien kehittämisessä yhteistyössä opettajien kanssa. Marghitu järjestää myös yhteistyössä Gongin ja kaikkien Co-PI:iden kanssa viikon mittaisen leirin, jossa opettajat harjoittelevat RET-opetussuunnitelmamoduulien opettamista.

“Toivomme, että tämä projekti parantaa opiskelijoiden ja opettajien sisältötietoa Alabaman alipalvelualueilla kehittämällä innovatiivisia opetussuunnitelmamoduuleja, jotka perustuvat huipputeknologiaan”, Gong sanoi. “Tämä uusi komponentti ei korvaa heidän nykyistä opetussuunnitelmaansa, mutta toivomme, että tämä herättää kiinnostuksen STEM-koulutukseen ja inspiroi heitä jatkamaan tätä polkua uran tai koulutuksen painopisteenä.”

Kouluttajia, jotka ovat kiinnostuneita hakemaan ohjelmaan, rohkaistaan ​​täyttämään tämä alustava kysely.

.

Leave a Comment