Salinan koulutussäätiö julkistaa LIFT-saatajia

Salinan koulutussäätiö

Salinan koulutussäätiö on valinnut vuoden 2022 laina-aloitteen tulevaisuuden opettajille (LIFT) saajat.

LIFTin saajat saavat jopa 5 000 dollaria anteeksi annettavia lainoja, jotka voidaan uusia vuosittain yliopiston fuksivuoden päätyttyä. Kun heistä tulee sertifioituja opettajia, he voivat palkata opettamaan 305 USD:n kouluihin. Lainat annetaan anteeksi jokaiselta vuodelta, jonka he opettavat Salinan julkisissa kouluissa. LIFT-ohjelmaa tuetaan hyväntekeväisyyslahjoituksilla yksityishenkilöiltä, ​​paikallisilta hyväntekeväisyyssäätiöiltä ja Saline Countyn yrityksiltä.

Seuraavat kahdeksan saajaa muodostivat suurimman joukon tulevia opettajia, jotka koskaan on valittu yhtenä vuonna. Heidät valitsi komitea, joka koostui Salina Education Foundationin luottamushenkilöistä, 305 USD:n henkilöstöstä ja yhteisön jäsenistä.

Lauren Allen. Kuvat: Salina Education Foundation”/>
Lauren Allen. Kuvat Salinan koulutussäätiö

Lauren Allen – Lauren on valmistunut Southeast of Saline High Schoolista ja opiskelee Oklahoman baptistiyliopistossa. Hän on pääaineenaan perusopetus ja valmistuu vuonna 2024. Lauren kertoi hakemuksessaan: “Luova luonteeni ja rakkauteni musiikkia ja taidetta kohtaan on voimavara, kun saan yhteyden opiskelijoihini.”

<b>Madisyn Ehrlich.  </b>Kuva Jim Turner”/><figcaption class=Madisyn Ehrlich. Kuva Jim Turner

Madisyn Ehrlich – Madisyn valmistuu Sacred Heart High Schoolista toukokuussa ja osallistuu sitten Kansas Wesleyan Universityyn ja pääaineenaan Elementary Education. Madisyn jakoi uskovansa, että “ei ole parempaa tapaa vaikuttaa myönteisesti eikä suurta vastuuta kuin olla opettaja.”

<b>Diana Giest</b>“/><figcaption class=Diana Giest

Diana Geist – Diana valmistui Salina South High Schoolista. Hän opiskelee Emporia State University -yliopistossa ja pääaineina Elementary Education. Diana kertoi: ”Työskentelen tällä hetkellä ESU:n varhaiskasvatuskeskuksessa ja kesäisin Salina NMCA:ssa. Pidän lasten kanssa työskentelystä ja heidän kasvamisestaan ​​ja kehittymisestä upeiksi ihmisiksi.”

<b>Megan Householter</b>“/><figcaption class=Megan Householter

Megan Householter – Megan valmistui Salina South High Schoolista. Hän on pääaineenaan toisen asteen koulutus painottaen historiaa Fort Hays State Universityssä. Megan sanoo: “Aion opettaa yläkoulun historiaa, koska nautin katsomisesta menneisyyteen nähdäkseni yhteyden nykyhetkeen ja tulevaisuuteen.”

<b>Hannah Kipp</b>“/><figcaption class=Hanna Kipp

Hanna Kipp – Hannah on valmistunut Salina South High Schoolista. Hän opiskelee Kansasin osavaltion yliopistossa ja pääaineenaan toisen asteen koulutus painottaen englantia ja journalismia. Hannah kertoi hakemuksessaan: “Löysin intohimoni opettamiseen osallistuessani Journalism Education Associationin (JEA) konferenssiin Washington DC:ssä. Olen tällä hetkellä vapaaehtoistyössä JEA-organisaatiossa ja osallistun lukion konferensseihin, joita pidetään vuosittain eri kaupungeissa Yhdysvalloissa. ”

<b>Paige Musselwhite</b>“/><figcaption class=paige simpukkavalkoinen

paige simpukkavalkoinen – Paige valmistui Salina South High Schoolista. Hän opiskelee tällä hetkellä Kansasin osavaltion yliopistossa ja työskentelee opetusavustajana 305 dollarilla. Paige kertoi: “Opetus on mahdollisuus auttaa lapsia ymmärtämään, että he voivat pitää hauskaa oppiessaan.”

<b>Zach Salas</b>“/><figcaption class=Zach Salas

Zac Salas – Zac valmistuu toukokuussa Salina South High Schoolista. Hän opiskelee Bethany Collegessa Lindsborgissa ja pääaineenaan musiikkikasvatusta. Hakemusesseessään Zach sanoi: “Minulla on aina ollut kiinnostus auttaa muita ja opettaa nuorempia opiskelijoita, erityisesti mitä tulee instrumentin soittamiseen. Tällä lukukaudella olen voinut avustaa yhtyeen johtajaani yläkoulun bändin kanssa.

<b>Kamryn Sitton</b>“/><figcaption class=Kamryn Sitton

Kamryn Sitton – Kamryn valmistui Salina South High Schoolista. Hän opiskelee tällä hetkellä McPherson Collegessa ja pääaineina perusopetuksessa. Kamryn sanoi: “Uskon, että ihmisen lapsuus muodostaa koko hänen elämänsä ja hänen näkemyksensä maailmasta. Opettajilla voi olla valtava vaikutus lapsen elämään ja siihen, mitä hän päättää tehdä itselleen.”

Leave a Comment