Uusi ohjelma muuttaa tapaa, jolla Yale muuttaa ideat liikehankkeiksi

NEW HAVEN – Yalen yliopisto käynnistää uuden aloitteen muuttaakseen tapaa, jolla Ivy League -koulu auttaa professoreita ja opiskelijoita muuttamaan tutkimuksensa kaupallisiksi hankkeiksi.

Josh Geballe, joka helmikuun puoliväliin asti oli työskennellyt Gov. Ned Lamontin hallinto osavaltion operatiivisena johtajana johtaa uutta aloitetta, Yale Venturesia.

Geballe, jolla on kandidaatin tutkinto ja maisterin tutkinto liiketaloudessa Yalesta, jätti työnsä osavaltion hallituksessa ryhtyäkseen yrittäjyyden ja innovaatioiden vanhempaksi apulaisprostiksi alma materissaan.

“Tämä on tapa Yalelle koota joukko aiemmin irti aloitteita”, Geballe sanoi. ”Kyse on todella siitä, että yliopisto haluaa lisätä vaikutustaan ​​maailman kohtaamiin haasteisiin. Yliopisto investoi lisähenkilökuntaan ja ohjelmiin auttaakseen yrittäjyysekosysteemiä New Havenin alueella.

Yksityiskohtia siitä, kuinka monta uutta työpaikkaa koulun uusi aloite luo, sekä Yale Venturesin käynnistämisen aiheuttamien investointien lisääntymisen tasoa ei ole julkaistu. Suuri osa näistä tiedoista julkistetaan toukokuussa vuoden 2022 Yalen innovaatiohuippukokouksen aikana, Geballen mukaan.

Useita uusia tehtäviä Yale Ventures -organisaatiossa on jo lähetetty, hän sanoi.

“New Haven kukoistaa jännittävillä startup-yrityksillä, joiden kuvittelevat ja johtavat lahjakkaat ihmiset lääketieteen, tieteen ja tekniikan kärjessä, jotka haluavat innokkaasti nähdä työnsä johtavan uusiin tuotteisiin ja palveluihin, joilla on laaja vaikutus”, Geballe sanoi. . “Yale Ventures aikoo olla avainroolissa tehdessään New Havenista maailmanlaajuisesti tunnustetun innovaatiokeskuksen, ja nyt on ihanteellinen aika käydä läpi tämä jännittävä muutos.”

Ennen Yale Venturesia koulun yhteistyötutkimustoimisto valvoi professorien ja opiskelijoiden tekemän tutkimuksen kaupallistamista, hän sanoi. Geballen mukaan toimisto tulee nyt olemaan osa Yale Venturesia.

Yale Ventures jaetaan neljään pääyksikköön:

Immateriaalioikeudet ja lisenssipalvelut

Innovaatiokoulutus ja startupit

Yrityskumppanuudet

Innovaatioyhteisö

Geballen mukaan jokaista näistä yksiköistä tuetaan uusilla yliopistoinvestoinneilla.

Intellectual Property and Licensing Services -yksikkö tekee yhteistyötä tiedekunnan, henkilökunnan ja opiskelijoiden kanssa helpottaakseen teknologian siirtoa Yalen uusien keksintöjen julkistamisesta patentointiin ja lisensointiin. Yksikköä johtavat olemassa olevat liiketoiminnan kehittämis- ja operatiiviset tiimit, jotka ovat aiemmin kuuluneet Osuuskunnan tutkimuskeskukseen.

Innovation Training and Startups -yksikkö tukee tiedekuntaa ja opiskelijoita vakiintuneiden ohjelmien, kuten Blavatnik Fund for Innovation -rahaston kautta, joka kattaa kuilun innovatiivisen, varhaisen vaiheen life science -tutkimuksen ja tehokkaiden biolääketieteellisten tuotteiden menestyksekkään kehittämisen ja Tsai Center for Innovativen välillä. Ajattelu. Yalen viranomaiset ilmoittivat helmikuussa 2021 perustavan Tsai Centerin, joka tekee tutkimusta, joka keskittyy ihmisen kognition tieteeseen ja luo 100 uutta työpaikkaa ajan myötä.

Corporate Partnerships -ryhmä keskittyy vahvistamaan suhteita yritysten kanssa tukemaan Yalen tutkimusta sekä lisäämään resurssien saatavuutta yksityisiltä kumppaneilta.

Innovation Community -tiimi rakentaa yleistä yrittäjyysekosysteemiä yliopistossa ja Greater New Havenissa.

“Yrittäjyysekosysteemin kasvaessa yksi asia, jonka aiomme tehdä, on tarjota lisää yhteyksiä näiden eri ryhmien välille sekä New Havenin kaupungissa että Greater New Havenin alueella”, Geballe sanoi. ”Haluamme ihmisten tuntevan, että he voivat juurtua tälle alueelle, ja pyrimme luomaan ramppeja tätä varten. Ja kun nämä yritykset kasvavat, ne luovat mahdollisuuksia, jotka eivät ole vain edistyneitä tutkintoja tai erikoistaitoja omaaville.

New Haven Innovation Collaborativen johtaja Mike Harris sanoi, että Yale Ventures -aloite “ottaa askeleen pidemmälle kuin” biotieteen tutkimus- ja kaupallistamispyrkimykset, joihin yliopisto on perinteisesti keskittynyt.

“He eivät aio hidastaa ponnistelujaan biotekniikan alalla”, Harris sanoi Yalesta. “Mutta nyt he astuvat tietotieteen ja vihreän energian aloille. Nämä ovat uusia aloja, joilla Yalella on suuria vahvuuksia.”

New Haven on mittauskriteereistä riippuen maan nopeimmin kasvavien kaupunkien joukossa riskipääomasijoituksissa, hän sanoi.

“Tämän Yale Ventures -alustan avulla tulemme todennäköisesti näkemään lisää riskipääomaa”, Harris sanoi.

Yalen yliopiston provosti Scott Strobel sanoi: “Luovuus ja yhteistyö ovat Yalen tutkimusyrityksemme tunnusmerkkejä.”

“Yale Ventures tarjoaa meille mahdollisuuden hyödyntää heidän potentiaalinsa täysin”, Strobel sanoi.

Jo ennen Yale Venturesin käynnistämistä yliopistolla on ollut menestyshistoria innovaatio- ja yrittäjyysalueella.

Yliopiston virkamiesten mukaan pelkästään viime vuonna Yalesta syntyi 11 startuppia, jotka keräsivät 53,3 miljoonaa dollaria uutta riskirahoitusta. Viiden viime vuoden aikana Yale spinoutsille, Arvinasille, BioHavenille, Inozymelle, NextCurelle ja IsoPlexikselle on tehty ennätykselliset viisi ensimmäistä pubic-tarjontaa.

Yliopiston alumnit, jotka ovat alkaneet kehittää yritysideoitaan opiskelijana, ovat menestyneet myös itselleen.

Yksi tällainen esimerkki oli 190 miljoonaa dollaria, jonka Spring Health, mielenterveyspalvelujen tarjoamiseen keskittynyt online-alusta, keräsi 2 miljardilla dollarilla viime syyskuussa. Se teki 29-vuotiaasta perustajista April Kohista nuorimman naisen, joka on koskaan johtanut startuppia, jonka arvo on yli miljardi dollaria.

luther.turmelle@hearstmediact.com

Leave a Comment