Trae Youngin myöhäiset sankarityöt auttavat Hawksia “huolehtimaan bisneksestä” voittaen pelin Cavaliersia vastaan.

Atlanta Hawks kohtasi kaksinumeroisen alijäämän riehuvan tieympäristön painon alla ja aloituskeskuksen Clint Capelan sivussa polvivamman vuoksi. Atlanta Hawks aloitti perjantain pelin puolivälissä synkkiä kertoimia vastaan.

Siihen mennessä Hawksin päävalmentaja Nate McMillan saarnasi “uskoa” pelaajilleen, mutta McMillan uskoi eniten, että hänen joukkueensa viime kauden jälkeinen menestys – viime kauden itäisen konferenssin finaaliin pääseminen – auttaisi heitä selviytymään kovaa Cleveland Cavaliers -joukkuetta vastaan.

“Tämä joukkue on rakennettu tällaisia ​​hetkiä varten”, McMillan sanoi.

Mutta ennen kaikkea McMillan tiesi, että Hawksin All-Star-pistevahti Trae Young oli suunniteltu erityisesti tällaisia ​​hetkiä varten, ja juuri Young teki eniten tulosta tehden pelien ennätyksen 38 pistettä, mukaan lukien kimaltelevat 32 toisella puoliajalla. auttaa sinetöimään 107-101-voiton.

Youngin valtavan illan takana Hawks etenee kohtaamaan Miami Heatin, itäisen konferenssin kärjessä olevan joukkueen, ensimmäisen kierroksen pudotuspelisarjassa, joka alkaa sunnuntaina Miamissa.

“Traella on paljon luottamusta peliinsä, kykyjään ja hän jatkoi uskoaan”, McMillan sanoi. “En nähnyt hänen pelissään paniikkia. Hän tuli ulos toisella puoliajalla [and] pysyi aggressiivisena. Ne laukaukset alkoivat pudota, samat laukaukset, joita hän ampui ensimmäisellä puoliskolla, ne alkoivat pudota toisella puoliskolla.”

Young ampui 4-11 kolmen pisteen etäisyydeltä ja teki useita takaiskuja, jotka auttoivat Hawksia pitämään johtonsa myöhään. Hän lisäsi yhdeksän syöttöä hyvästä mittauksesta.

“Pelin alussa he lukivat ja tekivät muutoksia, ja yritin saada joukkuetoverini mukaan”, Young sanoi. “Minä missasin pari laukausta, mutta minun piti pysyä aggressiivisena, ja siinä kaikki, mitä tein toisella puoliajalla.”

Hawks otti ensimmäisen johtonsa kolmannen neljänneksen lopulla Youngin 3-osoittimesta, joka teki 16 kummallakin kolmannella ja neljännellä neljänneksellä eikä kirjannut liikevaihtoa toisella puoliskolla. Hänen sankarillisuutensa auttoi joukkuetta voittamaan 14 pisteen toisen puoliajan alijäämän.

“Hän teki laukauksia hyppyympyrästä”, sanoi Cavaliersin päävalmentaja JB Bickerstaff.

Young teki tai avusti Hawksin toisen puoliajan pisteistä 43:ssa 56:sta, mikä oli enemmän pisteitä kuin Cavaliersilla toisella puoliajalla (40), ESPN Stats & Informationin mukaan.

“Hoidimme vain asioita”, Young sanoi. “Tänä iltana voittamamme joukkue ansaitsi ehdottomasti pudotuspelipaikan, mutta tänä vuonna se on niin vaikeaa. He eivät päässeet siihen. Se on vain osoitus joukkueellemme siitä, että jatkoimme taistelua.”

Cavaliers hyppäsi kaksinumeroiseen johtoon 38 pisteen ensimmäisellä neljänneksellä Lauri Markkasen kuuman 3 pisteen laukauksen jälkeen. Hän teki ensimmäisellä puoliajalla 17 pistettä ja upposi 5/8 3 pisteestä ennen väliaikaa. Markkanen johti Cavaliersia 26 pisteellä ja Darius Garland lisäsi 21 pistettä lupaavilla nuorilla lahjakkuuksilla.

“Tämä oli hauskinta, mitä minulla on ollut sen jälkeen, kun olen ollut NBA:ssa”, Bickerstaff sanoi pelin jälkeen. “Tämä oli erikoisin kaveriporukka, jonka kanssa olen koskaan ollut kollektiivisesti. En ole ollut kaveriporukassa, joka välittää niin paljon toisistaan ​​ja välittää ryhmästä enemmän kuin yksittäisistä tunnustuksista tai saavutuksista. Oliko koko vuosi joukkueen parhaaksi. On erityistä olla erossa, ja olen kiitollinen ja kiitollinen.”

Cavaliersin All Star -pelaaja Jarrett Allen palasi avauskokoonpanoon 19 pelin jälkeen, kun vasen sormi murtui. Allen ei ollut pelannut maaliskuun 6. päivän jälkeen, mutta voitti 11 pistettä ja kolme levypalloa.

Hawks menetti Capelan ensimmäisellä puoliajalla, kun Cavaliersin keskus Evan Mobley kaatui Capelan polvea vasten. Capela jouduttiin auttamaan pois kentältä, koska Hawks kutsui myöhemmin hypervenytetyksi oikeaksi polveksi. Hänen saatavuutensa Heatia vastaan ​​on epäselvä, ja McMillan sanoi, ettei hänellä ollut päivityksiä.

“Luulen, että kaikki osallistuivat hieman enemmän, kun hän lähti ulos”, Young sanoi lievästi aliarvioituna toiselle puoliskolle.

Mitä tulee Miamiin, Young sanoi: “Tarkoitan, että he ovat napsauttaneet kaikkia sylintereitä, etenkin täällä äskettäin, joten he ovat saaneet hieman enemmän lepoa kuin meillä, joten meidän on oltava valmiita tuomaan se. Tiedämme yleisö tulee olemaan hullu ja ympäristöstä tulee hauskaa, joten hänen on oltava valmis olemaan lukittuna ja hoitamaan asioita.”

.

Leave a Comment