Utahin senaatin toiveet keskittyvät lapsikauppaan, koulutukseen, muutokseen | Uutiset, Urheilu, Työpaikat

1/5

Kolme republikaanien ehdokasta piirin 5 paikkaan Utahin senaatissa vasemmalta, ovat Ann Millner, Kevin Hall ja Doug Durbano. Utahin republikaanipuolueen edustajat punnitsevat kolmea puoluekokouksessa 23. huhtikuuta 2022.

Toimitetut kuvat

2/5

Doug Durbano, republikaanien toive piirin 5 paikasta Utahin senaatissa vuoden 2022 vaalisyklissä.

Mukana valokuva

3/5

Doug Durbano, republikaanien toive piirin 5 paikasta Utahin senaatissa vuoden 2022 vaalisyklissä.

Mukana valokuva

4/5

Kevin Hall, republikaanien toive piirin 5 paikasta Utahin senaatissa vuoden 2022 vaalisyklissä.

Mukana valokuva

5/5

Utah Sen. Ann Millner

Kuva toimitettu, Utahin senaatti

❮ ❯

OGDEN – Kilpailu piirin 5 Utahin senaatin paikasta osallistuu republikaanien kolmikkoon – vakiintuneeseen johtajaan, jolla on keskeneräisiä asioita, liikemies, joka on huolissaan “tummista pilvistä edessä” ja Yhdysvaltain ilmavoimien reserviläinen, joka keskittyy erityisesti lapsikaupan torjuntaan.

Sen. Ann Millner Ogdenista, opettaja ja Weber State Universityn entinen presidentti, hakee kolmatta kauttaan. “Minulla on vielä töitä, jotka haluaisin tehdä”, hän sanoi erityisesti työvoima- ja koulutusasioissa.

Mountain Greenin Doug Durbano puhuu “vakavan kurssin korjauksen” tarpeesta. ”Olinko valmis lisäämään samaa vai oliko muutoksen aika? Päätin, että on muutoksen aika ja uskon, että voisin olla se muutosagentti”, hän sanoi.

Kevin Hall, myös Mountain Greenistä, tunsi myös vetoa kilpailuun. – Nähtyäni kaiken, mitä maamme on käynyt läpi, päätin, että minun on noustava ja oltava se muutos, jonka halusin nähdä, Hall sanoi. Hän mainitsi erityisesti GOPersin epäonnistumisen “seistä ja taistella poliittisten periaatteidemme puolesta”.

Kaikki kolme republikaania hakevat paikkaa vaaleissa puolueen edustajien kautta, ja he kohtaavat Utahin republikaanipuolueen vuosikokouksessa, joka on määrä pitää 23. huhtikuuta. Jos kaksi selviää vuosikongressista, he kohtaavat 28. kesäkuuta republikaanien esivaaleissa. Jos joku saa yli 60 % kannatuksen 23. huhtikuuta, hänestä tulee ainoa GOP-ehdokas ja hän pääsee suoraan marraskuun äänestykseen.

Michael Blodgett Ogdenista, demokraatti, on ainoa ehdokas, ja hän esiintyy yleisissä vaaleissa.

Piiri 5, joka on numeroitu piiristä 18 uudelleenpiirikohtaisesti, kattaa koko tai osan Riverdalesta, South Ogdenista, Ogdenista, Washington Terracesta ja Uintahista Weberin piirikunnassa, ja se ulottuu myös osiin Morganin ja Davisin maakunnissa.

Ehdokkaiden painopisteet

Millner, joka opettaa Weber Statessa terveydenhuollon maisterin tutkintoja hakevia opiskelijoita, keskittyy viestissään rohkaisemaan vanhempia osallistumaan koulutukseen. Hän mainitsee myös “pinottavien” opintosuoritusten sallimisen tärkeyden koulutuksessa, eli opintosuoritusten kerryttämisen eri yrityksissä, jotka johtavat tutkintoihin ja uralla etenemiseen.

Hill Air Force Base sijaitsee piirissä 5, ja Millner panostaa lisäksi ilmailu- ja puolustusalan yritysklusterin edistämiseen alueella. Ala on tärkeä Yhdysvaltain puolustukselle ja se toimii keskeisenä työpaikkojen luojana.

Yleisemmin hän mainitsee kokemuksensa ja huomauttaa, että hän voi kestää useita toimikausia saadakseen aloitteen läpi. ”Uskon tuovani tähän kokemusta. … Olen ollut lainsäätäjässä pitkään”, hän sanoi. “Ymmärrän prosessin hyvin.”

Alueen ja osavaltion väestönkasvun myötä kasvun ja myös tulevaisuuden suunnittelu on tärkeää, Millner sanoi.

Durbano, joka kilpaili epäonnistuneesti Yhdysvaltain 1. piirin edustajainhuoneen paikasta vuonna 2020, korostaa inflaatiota ja korkeita veroja hänen mielestään tärkeimpänä huolenaiheena. Kiinteistöverot, vaikka ne peritään läänin ja paikallisen tason tasolla, eivät valtion virkamiehet, ovat hänelle erityisen vihan kohteena.

Yleisesti ottaen hänen näkemänsä erilaiset ongelmat antavat hänelle synkän kuvan tulevaisuudesta. “Uskon, että turvallisuutemme täällä on vaarassa. Edessä on tummia pilviä”, hän sanoi.

Hän kehottaa keskittymään perheen ja liiketoiminnan puolustamiseen. “Tarvitsemme turvapaikan näille asioille Utahissa”, hän sanoi.

Hän kutsuu itseään “konservatiiviseksi perustuslaillisiksi” ja korostaa Yhdysvaltain perustuslain 10. lisäyksen merkitystä, joka delegoi valtuudet, jotka eivät kuulu liittovaltion valtioille tai kansalle.

Hall, joka hakee virkaa ensimmäistä kertaa, palveli 20 vuotta Yhdysvaltain ilmavoimissa ja on nyt lopettamassa kolme vuotta ilmavoimien reserviläisenä. Hän on lentäjä.

Hänen näkemyksensä mukaan republikaanien epäonnistuminen vastustaa voimakkaammin COVID-19-pandemian vauhdittamia “tyrannillisia rajoituksia” oli hänen tarjouksessaan. Tähän liittyen hän on auttanut muita ilmavoimissa taistelemaan armeijan rokotusvaatimuksia vastaan ​​uskonnollisista syistä.

Kysyttäessä, mihin suuriin ongelmiin hän haluaisi puuttua, hän viittasi lapsi- ja ihmiskauppaan, joka hänen mukaansa “harjataan maton alle systemaattisesti”.

Hän valitti myös sitä, mitä hän sanoo olleen vanhempien oikeuksien rapautuminen koulutusasioissa, mitä hän uskoo olevan kriittisen rotuteorian läsnäolo Utahin kouluissa ja “herättyjen asialista”. Hän sanoi, että herätysohjelma sisältää lasten indoktrinoinnin uskomusjärjestelmään, joka jakaa heidät uhrien ja sortajien luokkiin, mikä edistää jakautumista, joka liittyy kriittiseen rotuteoriaan kohdistuvaan kritiikkiin.

Akateemikot sanovat, että kriittinen rotuteoria, kasvava poliittinen leimahduspiste, on keino yrittää ymmärtää rotujen normien ja asenteiden kehitystä. Viholliset näkevät kriittisen rotuteorian uskomusjärjestelmänä, jonka tarkoituksena on tukea käsityksiä siitä, että kansakunnassa on sorrettuja ja sorrettuja ihmisluokkia.

Uutiskirje

Liity tuhansien joukkoon, jotka saavat jo päivittäisen uutiskirjeemme.

.

Leave a Comment