Parhaat kauppakorkeakoulut Metro Detroitissa 2022

Devos Graduate School, Northwood University, Midland // Kuva: Phil Cole

Bakerin jatko-opintojen keskus – Auburn Hills | Yksityinen
Jatko-ohjelmat: MBA-tutkinnot kirjanpidossa, liiketaloudessa, liiketoimintatiedoissa, rahoituksessa, terveydenhuollon johtamisessa, henkilöstöhallinnossa, tietojärjestelmissä ja johtajuusopinnoissa.
baker.edu; 855-487-7888

Clearyn yliopisto- Detroit ja Howell | Yksityinen
Jatko-ohjelmat: MBA- ja MS-tutkinnot tarjotaan 100-prosenttisesti verkossa. Maisterin tutkinnon painopistealueita ovat analyyttinen tehokkuus, taloussuunnittelu, terveydenhuollon johtaminen, strateginen johtaminen, henkilöstöjohtaminen sekä kulttuuri, muutos ja johtajuus.
cleary.edu; 517-338-3315

Concordian yliopisto – Ann Arbor | Yksityinen kristillinen yliopisto
Jatko-ohjelmat: Saatavilla on liiketalouden tohtorintutkinto (DBA) sekä MBA-tutkinnot, jotka ovat erikoistuneet kirjanpitoon, viestintään ja suhdetoimintaan, rahoitukseen, terveydenhuollon hallintoon, henkilöstöjohtamiseen, innovaatioihin ja yrittäjyyteen, urheilu- ja viihdeliiketoimintaan ja muihin.
cuaa.edu/business; 734-995-7527

Davenportin yliopisto – detroit | Yksityinen
Jatko-ohjelmat: MBA-ohjelmat, jotka ovat erikoistuneet yleiseen liiketoimintaan, tiedon louhintaan ja visualisointiin, terveydenhuollon johtamiseen, henkilöstöjohtamiseen, markkinointiin, ennakoivaan analytiikkaan ja tietojen visualisointiin, rahoitus, johtamisstrategiat, johdon kirjanpito ja strateginen johtaminen. Saatavilla on johtamisen maisteri sekä kirjanpitäjän maisteri.
davenport.edu; 800-686-1600

Itä-Michiganin yliopisto – Ypsilanti
Jatko-ohjelmat: MBA 14 eri erikoistumisalalla; MS-tutkinnot kirjanpidosta, rahoituksesta, henkilöstöhallinnosta ja organisaation kehittämisestä, tietojärjestelmistä, integroidusta markkinointiviestinnästä, verotuksesta ja muista.
emich.edu/cob; 734-487-0042

Lawrencen teknillinen yliopisto – Southfield | Yksityinen
Jatko-ohjelmat: MBA- ja MS-ohjelmia tarjotaan sekä verkossa että kampuksella keskittyen yritysdatan analytiikkaan, terveydenhuollon hallintoon, tietotekniikkaan ja kyberturvallisuuden ja projektinhallinnan tutkintotodistukset. Opiskelijoilla on myös mahdollisuus suorittaa yleinen MBA-tutkinto, jossa he voivat valita minkä tahansa yhdistelmän kolmesta jatko-tason valinnaisesta kurssista, jotka tarjoavat laajimman tiedon.
ltu.edu; 248-204-3160

Madonnan yliopisto – Livonia | Yksityinen
Jatko-ohjelmat: MBA-todistukset tarjotaan kustannusten hallinnassa, rikosoikeuden johtajuudessa, tietotekniikan hallinnassa ja monessa muussa. MSBA-kursseja tarjotaan johtamisopinnoissa ja erilaisissa johtamisen aloissa. Kurssit saatavilla myös verkossa.
madonna.edu; 734-432-5354

Michigan State University – East Lansing
Jatko-ohjelmat: MBA-ohjelmat tarjotaan henkilökohtaisesti, verkossa tai hybridi. Kokopäiväiset MBA-ohjelmat liiketoimintaanalytiikan, rahoituksen, henkilöstö- ja strategisen johtamisen, markkinoinnin ja toimitusketjun hallinnan aloilla.
Executive-koulutus: Executive MBA tarjotaan Troyssa ja East Lansingissa yhden viikonlopun/kuukauden Lansingissa ja verkossa. Saatavilla on laaja valikoima ei-tutkintoa, avoimia ilmoittautumisohjelmia, jotka ovat erikoistuneet liiketoiminnan työkaluihin ja tekniikoihin, rahoitukseen, johtamiseen ja muihin.
Kokopäiväinen MBA: 517-355-7604
Executive MBA: 517-355-7603
Johdon kehitysohjelmat: 517-353-8711
msu.edu; 517-355-1855

Northwood University, Devos Graduate School – Midland | Yksityinen
Jatko-ohjelmat: Nopeutetut, online- ja ilta-MBA-ohjelmat; Tarjolla on organisaatiojohtamisen, rahoituksen, liiketoimintaanalytiikan, rahoituksen MS-tutkinto ja kauppatieteiden tohtori.
devos.northwood.edu; 800-622-9000

Oaklandin yliopisto – Rochester Hills
Jatko-ohjelmat: Online- ja kampuksella suoritettavat maisteriohjelmat sisältävät 100-prosenttisesti online-MBA-tutkinnon, osa-aikaiset MBA-tutkinnot työskenteleville ammattilaisille, viikonloppujohtajien MBA-tutkinnot kokeneille ammattilaisille ja kirjanpidon maisteri. MS-tutkinnot yritysanalytiikasta, kyberturvallisuudesta ja tietotekniikan hallinnasta. Jatkotutkintotodistukset sisältävät sertifioidun taloussuunnittelijan, digitaalisen markkinoinnin, voittoa tavoittelemattoman johtamisen, avustajan, projektinhallinnan ja kvantitatiivisten menetelmien työpajan.
Johdon koulutus: Tarjolla on uraa edistäviä koulutusmahdollisuuksia.
MBA: oakland.edu/business; 248-370-3287
VAUHTI: oaklande.edu/pace; 248-370-3177

Detroit Mercyn yliopisto – detroit | Yksityinen
Jatko-ohjelmat: MBA-ohjelmaa, joka on suunnattu työskenteleville ammattilaisille, tarjotaan iltaisin ja viikonloppuisin, ja se voidaan suorittaa yhdessä vuodessa kokopäiväisellä luokka-aikataululla. Keskittymiä ovat liiketalouden ja terveyspalvelujen hallinto. Sertifikaatteja eettisestä johtajuudesta ja liiketoiminnan kääntymisen johtamisesta tarjotaan. Kaksoistutkinto-ohjelmia on myös oikeustieteen, tietokone- ja tietojärjestelmien sekä terveyspalvelujen hallinnon alalta.
business.udmercy.edu; 313-993-1245

Michiganin yliopisto – Ann Arbor
Ross School of Businessin jatko-ohjelmat: Päätoiminen MBA-ohjelma; osa-aikaiset ilta-, online- ja viikonloppu MBA-ohjelmat; ja Executive MBA -ohjelma ovat saatavilla Ann Arborissa. Koulu tarjoaa myös johtamisen, kirjanpidon ja toimitusketjun hallinnan maisterintutkintoja.
Johdon koulutus: On olemassa laaja valikoima räätälöityjä ja avoimia ilmoittautumisohjelmia, jotka on suunniteltu kehittämään yksittäisiä erikoisaloja ja vahvistamaan organisaatioita.
MBA: michiganross.umich.edu; 734-615-5002
Johdon koulutus: michiganross.umich.edu/programs/executive-education; 734-763-1000

Michiganin yliopisto – Dearborn
Jatko-ohjelmat: Ansaitse maisterintutkinnot kursseilla, jotka ovat saatavilla arki-iltaisin, verkossa tai näiden kahden yhdistelmän kautta. MBA- ja MS-ohjelmia tarjotaan kirjanpidon, liiketalouden, yritysanalytiikan, rahoituksen, tietojärjestelmien hallinnan, markkinoinnin ja toimitusketjun hallinnan aloilla. Saatavilla on myös kahden asteen vaihtoehtoja.
umdearborn.edu/cob/grad-programs; 313-593-4776

Phoenixin yliopisto – Detroit
Jatko-ohjelmat: Johtamisen maisteri.
phoenix.edu; 313-324-3900

Walsh College – troija | Yksityinen
Jatko-ohjelmat: Online- ja kampuksella suoritettavat maisteriohjelmat, mukaan lukien Master of Business Administration (MBA), neljä MBA-kaksoistutkinto-ohjelmaa, cyber MBA, Walsh/Kettering tech MBA ja INSOFE International Tech MBA keskittyen tietotieteeseen. MS-ohjelmat sisältävät kirjanpidon, data-analytiikan, rahoituksen, tietotekniikan ja IT-johtamisen, johtamisen, markkinoinnin ja verotuksen. Liiketalouden tohtori on saatavilla.
Johdon koulutus: Räätälöity koulutus, joka sisältää ammatillisen kehityksen, kokeiden valmistelun ja jatkokoulutuksen yritystodistuksia varten.
walshcollege.edu; 248-823-1600

Wayne State University – Detroit
Mike Ilitchin kauppakorkeakoulun jatko-ohjelmat: MBA-tutkinnot tarjottiin osa-aikaisesti ja iltaisin 13 pitoisuudella, jotka ovat saatavilla verkossa tai paikan päällä kirjanpitojärjestelmissä, yrittäjyydessä ja innovaatioissa, urheilun ja viihteen hallinnassa sekä terveydenhuollon toimitusketjun hallinnassa. Koulu tarjoaa myös kirjanpidon, rahoituksen, datatieteen ja liiketoimintaanalytiikan maisterintutkintoja sekä autoteollisuuden toimitusketjun hallintaa. Ph.Ds. ovat myös saatavilla.
ilitchbusiness.wayne.edu; 313-577-4723

Lähteet: luettelot kuvaavat korkeakoulun kauppakorkeakoulun tarjoamia ohjelmia, joissa tällaisia ​​kauppakorkeakouluja on olemassa. Tämä luettelo ei sisällä todistusohjelmia tai alaikäisiä. Kaikki yliopistot ovat julkisia, ellei toisin mainita.