Paikalliset johtajat korostavat Rochesterin startup-kulttuuria

ROCHESTER, min. (KTTC) – Rochester voi olla Fortune 500 -yrityksen koti seuraavan vuosikymmenen aikana, ainakin osavaltioiden johtajat uskovat, että näin voisi käydä, jos Rochester pelaa korttinsa oikein.

Torstaina Rochesterin alueen yritysten omistajat ja johtajat kokoontuivat työ- ja talouskehitysministeriön komissaarin Steve Groven kanssa korostamaan osavaltion kaakkoiskulmaa. Pyöreän pöydän osallistujat olivat yhtä mieltä siitä, että Rochesterin lahjakkuudella ja innovaatioilla se luo loistavan startup-kulttuurin.

“Vahva perusta Rochesterissa on todella antanut meille mahdollisuuden kasvaa todella nopeasti”, Nanodropperin perustaja Robbie Spencer sanoi.

Nanodropper on täydellinen esimerkki. Startup luotiin pandemian huipulla, ja sillä on nyt noin 700 toimipaikkaa 49 osavaltiossa.

“Nanodropper tarjoaa sovittimen silmätippapulloillesi”, hän sanoi. “Se kiertyy ja sopii päälle 90 plus prosenttia kaikista markkinoilla olevista tippoista. Korvaa alkuperäisen kannen, kiertyy ja pienentää pudotuksen kokoa 75 prosenttia. Arvokas syy on se, että joku, jolla on glaukooman silmätippalääkeresepti, voi maksaa 500 dollaria kuukaudessa. Se ulottuu yhdestä kuukaudesta kolmeen kuukauteen. Joten se säästää heille periaatteessa kaksi täyttöä.”

DEED ilmoitti torstaina, että osavaltio on kirjautunut kuudennen peräkkäisen kuukauden työpaikkojen kasvuun. Työvoimapula on kuitenkin edelleen. Groven mukaan jokaista työtä etsivää henkilöä kohden on noin 2,7 avointa työpaikkaa. Johtajat ovat yhtä mieltä siitä, että Minnesotan on oltava tietoinen ja tuotava esiin vahvuuksiaan houkutellakseen lisää ihmisiä osavaltioon.

“Kuinka saamme osavaltiomme elämään ja kasvuun hieman vähemmän nöyräksi ja vähän mainostavammaksi?” Grove sanoi. “Eikä vain metrossa. Rochester on yksi maan parhaista kaupungeista asua, jos sinulla on perhe. Maailmanluokan koulutus. Maailmanluokan lääketiede. Upea start-up ekosysteemi. Se on sellainen viesti, josta meidän on puhuttava enemmän.”

Oma pääoma oli toinen torstain pyöreän pöydän keskustelun painopiste. Grove sanoi, että valtion on keskityttävä värillisiin työntekijöihin ja nuoriin.

“Minnesotassa on ollut melko hämmästyttäviä rodullisia eroja viime vuosina”, hän lisäsi.

Groven mukaan Minnesota on myös maan 50. tietotekniikan kokeen suorittaneiden nuorten määrässä. Tämän valossa osake oli toinen torstain viesti. Grove sanoi, että valtion on keskityttävä värillisiin työntekijöihin ja nuoriin.

Tekijänoikeus 2022 KTTC. Kaikki oikeudet pidätetään.

Leave a Comment