Täältä pääset STI-testaukseen ja -koulutukseen lähellä pääkampusta – The Temple News

CARLY CIVELLO / TEMPPELIUUTISET

Huhtikuu on sukupuolitautien tiedotuskuukausi, ja sukupuolitautien tiedotusviikko on käynnissä 10.–16. huhtikuuta.

Medical News Todayn mukaan kuka tahansa seksuaalisesti aktiivinen voi sairastua sukupuolitautiin rodusta, sukupuolesta, etnisestä taustasta tai iästä riippumatta.

Hartford HealthCaren mukaan noin joka neljännellä opiskelijalla on sukupuolitauti.

Innerbody Researchin raportin mukaan Philadelphiassa on Yhdysvaltojen suurista kaupungeista neljänneksi suurin sukupuolitautien siirtonopeus, 2 827 tapausta 100 000 asukasta kohti. Vain Jackson, Mississippi, Baltimore, Maryland ja San Francisco, Kalifornia, sijoittuvat korkeammalle.

Tässä on muutamia paikallisia resursseja, jotka tarjoavat sukupuolitautitestausta sekä koulutus- ja terveydenhuoltoohjelmia tietoisuuden lisäämiseksi sukupuolitaudeista.

Yliopiston resurssit

Temple Universityn Wellness Resource Center tarjoaa koulutusta sukupuolitautien ja sukupuolitautien ehkäisystä ja tarjoaa ilmaisia ​​kondomeja opiskelijoille heidän tapahtumissaan.

Opiskelijat voivat vierailla keskuksen toimistolla Howard Gittis Student Centerin huoneessa 201 saadakseen turvaseksiä, mukaan lukien sisäiset kondomit, ulkoiset kondomit ja hammashoidot. Opiskelijat voivat saada jopa kaksi turvaseksiä kuukaudessa käyttämällä OWLcard-korttiaan. Keskus on avoinna maanantaista perjantaihin klo 8.30-17

Wellness Resource Center isännöi myös TU Test Festiä kellotornissa 4. huhtikuuta klo 11.30-13.30, jossa edustajat vastasivat kysymyksiin ja jakoivat turvaseksiä.

Student Health Services tarjoaa myös ensisijaisesti edullisia STI- ja sukupuolitautitestauksia opiskelijoille.

“Turvaseksin harjoittaminen on asia, jota kaikkien pitäisi tehdä”, sanoi Mark Denys, terveyspalveluiden johtaja.

Philadelphian kaupungin terveyskeskukset

Philadelphian kaupunki tarjoaa ilmaisen luottamuksellisen sukupuolitauti- ja sukupuolitaudin testauksen Health Center 1 -klinikalla osoitteessa 1930 Broad Street. Klinikka on avoinna maanantaista perjantaihin klo 7.45-16, lisäksi iltatunnit maanantaisin klo 16-19.

Sivusto hyväksyy sisäänkäyntiaikoja ja vaatii vierailijoilta henkilöllisyystodistuksen, mutta se ei vaadi vakuutustodistusta.

Oireisille ja oireettomille potilaille keskukset testaavat tippuria, klamydiaa, kuppaa ja HIV:tä sekä oireista herpestä. He myös testaavat ja hoitavat sukupuolitautiin liittyviä vaivoja, kuten syyhyä, täitä ja hiivaa.

Terveyskeskus 1 tarjoaa ilmaisia ​​miesten ja naisten kondomeja sekä ennaltaehkäisyä ja altistumisen jälkeistä ennaltaehkäisyä, hoitoa, joka voidaan ottaa ennen HIV-altistumista tai sen jälkeen. Ihmiset voivat myös tilata naisten ja miesten kondomeja verkosta Take Control Phillyn ja Do You, Phillyn kaupunkiorganisaatioiden kautta, jotka tarjoavat nuorille terveyskasvatusta ja kondomeja.

“Haluaisin paljastaa, että sitä on vaikea saada hoitoon”, Asbel sanoi. ”On paikkoja, joissa on helppo saada hoitoa ilmaiseksi. Se on helppoa, mutta on myös tärkeää saada hoitoa, koska ne osoittavat asioita, joita ei ole niin helppo parantaa.”

Soita numeroon 215-685-6575 saadaksesi tietoa kaupungin sukupuolitautitestauksesta ja -hoidosta.

Mazzoni-keskus

Mazzoni Center, joka sijaitsee osoitteessa 1348 Bainbridge Street Center Cityssä, tarjoaa terveys- ja hyvinvointipalveluita LGBTQ-yhteisön yksilöille, mukaan lukien sukupuolen vahvistava hoito, LGBTQ-tukiryhmät, terveydenhuolto, terapia sekä sukupuolitautien ja sukupuolitautien testaus ja ehkäisy.

Keskus hyväksyy useimmat vakuutussuunnitelmat ja tarjoaa myös edullisia omavastuumaksuja potilaille, joilla ei ole vakuutusta.

Bebashi

Bebashi, joka sijaitsee osoitteessa 1235 Spring Garden Street, on organisaatio, joka tarjoaa terveydenhuoltoa, HIV/AIDS-palveluita, koulutusta ja sosiaalipalveluja värikkäille ihmisille, sosiaalipalveluita ja terveyskasvatusta.

Bebashi tarjoaa myös useita ohjelmia, kuten HYPE-ohjelman, joka tarjoaa HIV-ehkäisykoulutusta ja Keep it Up -ohjelman, joka opettaa turvallista seksikasvatusta nuorille miehille.

“Viesti on ollut monta vuotta pidättäytyä seksistä”, sanoi Keisha Gabbidon-Howell, ennaltaehkäisyn ja koulutuksen valvoja ja Bebashin TransNecessities Closetin koordinaattori. ”Viestini on, että ole turvassa minkä tahansa käytöksen suhteen. Pysy turvassa ja pysy koulutettuna, jotta voit tehdä tietoisia päätöksiä.”

Paikalliset rituaalit

Ihmiset voivat ostaa kotiin otettavia sukupuolitautitestejä ja HIV-testejä paikallisista Rite Aid -apteekeista, kuten Broad Streetillä Susquehannan lähellä sijaitsevasta kaupasta.

“Jos epäilet, että olet saattanut olla kosketuksissa jonkun kanssa, jolla on infektio, sinun tulee mennä testaamaan”, sanoi Lily Ye, Rite Aid -apteekki.

Leave a Comment