Pidätkö pirtelöistä, käsitöistä ja/tai kasveista? Portlandin uusi luova kulttuuri on sinua varten

Portlandin kuumin klubi on Creative Culture, ja tästä paikasta löytyy kaikkea: tee-se-itse-keramiikkamaalausta, ylimääräisiä pirtelöitä, joissa on joissakin tapauksissa täysi kuppikakku, ja kasvibaarin, josta voit valita oman unelmiesi mehevän ja jopa maalin. sen kattila.

Okei, se ei ole klubi. Mutta se sijaitsee tuossa oudossa mutkassa Northeast 28th Avenuella juuri ennen kuin osut Broadway Fred Meyeriin.

Creative Culture on Dell Ann Uppin ja hänen nyt 11-vuotiaan tyttärensä aivotuote.

“Minä ja tyttäreni rakastimme vain askartelua koko ajan ja kyllästyimme sotkujen siivoamiseen, joten sanoimme:” Tehdään käsityöstudio, jonka voimme antaa muiden tehdä sotkun ja me siivoamme sen heidän puolestaan. ‘” Upp sanoi lehdistöesikatselun aikana osoitteessa 1448 NE 28th Ave. keskiviikko-iltana.

Vaikka ajatus pirtelöiden, taiteen, askartelujen ja kasvien sekoittamisesta yhteen saattaa tuntua puhtaasti Portlandilta, Upp aloitti luovan kulttuurin Kansas Cityssä vuonna 2020. Maitoherkkujen ja studioyhdistelmä oli siellä niin hitti, että hän avasi toisen paikan ja nyt. , Portland – jossa Upp asuu osa-aikaisesti kumppaninsa kanssa – on hänen kolmas.

“Tarjoamme paljon erilaisia ​​tee ja ota -projekteja”, Upp sanoi.

Se sisälsi keramiikkaa ja kasveja, mutta myös seppelebaari, jossa vierailijat voivat luoda kauden seppeleitä ja pyörivän valikoiman noin 14 askartelupakkausta. Se on perheystävällinen paikka, ja sisäänkirjautumiset ovat tervetulleita, mutta voit tehdä varauksia ryhmille tai juhliin.

Sullivan’s Gulch -studiotila on avoin ja ilmava, ja sitä reunustavat tyhjiä keraamisia kankaita ja kasveja sekä äärimmäisiä pirtelöitä takana olevalla näytöllä. Ja Fred Meyerin viereinen leikkipaikka on vain muutaman askeleen päässä lapsille, jotka ovat liian kiusaantuneita pirtelöistä.

Keskiviikko-iltana Creative Culturen huomaavainen henkilökunta tarjosi kaksi pirtelöä: Oreo-makuisen herkkupalan, jonka päällä oli täysi kakkuviipale ja useita keksejä, sekä synttärikakkuversion, jossa oli edellä mainittu cupcake.

Oreo-pirtelö oli herkullinen herkku, joka toimi helposti jälkiruokana nelihenkiselle perheelle. Myös esikatselussa ollut pieni lapsi näytti nauttivan kovasti syntymäpäiväkakkupirtelöstä.

Koska ne tarjoilevat vain pirtelöitä, Upp sanoi, että asiakkaat ovat tervetulleita tuomaan omat ruokansa ja juomansa ja “pitämään siitä piknikin”.

Luova kulttuuri aukeaa yleisölle lauantaina klo 10

Jos menet: Creative Culture, 1448 NE 28th Ave., klo 10-21 tiistai-lauantai, klo 12-17 sunnuntaina, creativeculturepdx.com

–Lizzy Acker

503-221-8052 laker@oregonian.com, @lizzzyacker

Leave a Comment