Everbowl™ jatkaa Bitcoinin liiketoiminnan muutosta

SAN DIEGO, 14. huhtikuuta 2022 (GLOBE NEWSWIRE) – Kaliforniassa sijaitseva käsityöläisten superruokaketju everbowl™ (www.everbowl.com) esittelee jälleen innovatiivista ja teknologisesti edistyksellistä lähestymistapaansa liiketoimintaan ja ilmoittaa tänään alkavansa hyväksyä franchising-sopimuksen. Maksut Bitcoinissa (BTC).

Siirto on viimeisin everbowlin BTC-käytössä sen jälkeen, kun aiemmin tänä vuonna ilmoitettiin, että se siirtää liiketoimintansa Bitcoin-standardiin ja antaa yrityksen työntekijöille mahdollisuuden kerätä osan tai kaikki palkkansa BTC:ssä.

“Olemme todistamassa perustavanlaatuista muutosta markkinoilla, ja meidän on pysyttävä eteenpäin katsovana tunnistaessamme suositeltavia menetelmiä liiketoimien suorittamiseen everbowl-franchising-järjestelmässä”, sanoi Jeff Fenster, yrityksen toimitusjohtaja ja perustaja (@fensterjeff). “Ajatus hyväksyä franchising-maksuja Bitcoinissa on looginen jatko tälle ajattelulle, ja sen tarkoituksena on osittain vahvistaa franchising-suhteita.

“Tämä Bitcoinin käyttöönoton seuraava vaihe on välttämätön everbowlin häiritsevälle ja innovatiiviselle laajentumiselle, joka on suunniteltu sijoittamaan sen brändi, sen franchising-yritykset ja työntekijät pitkän aikavälin menestykseen”, Fenster sanoi.

Tietoja everbowlista™

Vuonna 2016 perustettu everbowl™ on Etelä-Kaliforniassa toimiva pikaruokaravintolaketju, jolla on yli 50 toimipaikkaa Kaliforniassa, Arizonassa, Floridassa, Georgiassa, Indianassa, Missourissa, Nevadassa, Oregonissa, Etelä-Carolinassa, Texasissa, Utahissa. yli 150 lisäpaikkaa seuraavien 36 kuukauden aikana Coloradossa, Idahossa, Louisianassa, Texasissa, Pohjois-Carolinassa ja muissa maissa. everbowl tarjoaa valikoiman omia käsintehtyjä superfood-kulhoja, joissa on acai, pitaya, matcha, blue majic, vanilja, chia-vanukas, kookos, kaakao ja pureskeltava ainesosina sekä rajattomasti tuoreita hedelmiä ja terveellisiä superjuomia. ins. Vähittäismyyntipisteiden kasvavan jalanjäljen ja CPG-tuotelaajennusten ansiosta everbowl rohkaisee kuluttajia “Unevolveen™” – elämään aktiivisesti ja syömään “kamaa, joka on ollut olemassa ikuisesti™”. Franchising-mahdollisuudet ovat saatavilla. Käy osoitteessa https://www.everbowl.com/franchise.

Seuraa meitä Facebookissa (@everbowl) ja Instagram (@everbowlcraftsuperfood).

Median yhteystiedot:

Kate Morgan

Puhelin: 760 330 9001

Sähköposti: markkinointi@everbowl.com

Aiheeseen liittyviä kuvia

Kuva 1: everbowl-myymälän etupuoli

Tämä sisältö on julkaistu lehdistötiedotteiden jakelupalvelun kautta osoitteessa Newswire.com.

  • everbowl-myymälän etuosa

.

Leave a Comment