Interaktiivinen ja eksklusiivinen koulutus – RISMedia

Morgan Carey, Real Estate Webmastersin toimitusjohtaja, on omistautunut auttamaan kiinteistöalan ammattilaisia ​​viemään liiketoimintansa uudelle tasolle. Intohimona ratkaisujen löytämiseen ja tarjoamiseen Carey teki äskettäin yhteistyötä Vantage West Realtyn perustajan AJ Hazzin kanssa luodakseen koulutusohjelman, joka tarjoaa ainutlaatuista koulutusta alan asiantuntijoilta digitaalisessa ja interaktiivisessa luokkahuoneessa.

Avattuaan oman valmennusohjelmansa, The Vantage West Academyn, Hazzi lähestyi Careyta esitelläkseen joitain hänen koulutustilaisuuksistaan ​​ja webinaareistaan ​​ja saada ne Real Estate Webmasters -asiakkaiden eteen. Kun he ymmärsivät näiden ohjelmien alalle tarjoaman arvon, he tiesivät, että REW Academyn luominen ja käynnistäminen oli oikea askel.

“Katsomme kaikki asiat, joita REALTOR® todella tarvitsee”, sanoo Carey viitaten käsiteltyihin taktisiin aiheisiin liidien muuntamisesta liiketoimintavinkkeihin ja napsautuskohtaiseen maksuun. “Monet ihmiset kysyvät, miksi opin algebraa yliopistossa, kun en koskaan käytä sitä?” Mielestäni kiinteistöalan kurssit voivat olla samalla tavalla, hän lisää.

“He eivät opeta sinua löytämään johdon, kuinka puhua liidille, kuinka käännyttää liidi tai kuinka tehdä siitä elämästä”, hän sanoo. “Keskitymme näihin taitoihin.”

Käsiteltyjen aiheiden tuoman arvon lisäksi REW Academy on soitettu tämän päivän digitaaliseen maailmaan. Koulutuskurssit, valmennusohjelmat ja keskustelut toteutetaan webinaareissa, jotka tarjoavat agenteille interaktiivisen tavan oppia, esittää kysymyksiä ja jakaa kohteita, ideoita ja tiedostoja. Sisältöä voi käyttää mistä päin maailmaa tahansa, mikä sopii täydellisesti pandemian jälkeiseen, digitaaliseen aikakauteen.

“Digitaalisena yrityksenä oleminen antaa meille valtavan edun, koska keskitymme erityisesti teknologiaan, ja kuten tiedämme, teknologia on tulevaisuuden tie”, Carey sanoo. “Se on nykyajan tapa. Kaikki on etänä ja kaikki on digitaalista, joten Real Estate Webmasters on ainutlaatuisella tavalla valmis tarjoamaan koulutusta, joka on räätälöity erityisesti online-käyttöön.

Sen lisäksi, että Hazzi on Real Estate Webmastersin pitkäaikainen asiakas, hän on erittäin menestyvä välittäjä, joka tuo ohjelmaan yli 20 vuoden kokemuksen. Carey tuntee perusteellisesti yrityksen prosesseja ja teknologioita ja uskoo, että oli loogista sovittaa yhteen, että he työskentelevät yhdessä opettaakseen opiskelijoilleen, kuinka saada kaikki irti tuotteistaan ​​ja palveluistaan.

”Kehittämämme malli ja järjestelmät ovat vihdoin valmiita jaettavaksi laajemminkin. Tämä toimiala tarjoaa niin paljon mahdollisuuksia, ja on valitettavaa, että niin harvat ymmärtävät tämän hämmästyttävän liiketoiminnan todellisen lupauksen”, Hazzi sanoo. ”Olemme osoittaneet, että on mahdollista myydä valtava määrä kiinteistöjä ja silti elää hämmästyttävän hyvällä elämänlaadulla. Se riippuu vain järjestelmistä ja vipuvaikutuksesta.”

REW Academyn toisella vuodella sekä Carey että Hazzi ovat nähneet menestystä ohjelmasta.

“Löydämme tapaustutkimuksia, joissa asiakkaamme tukeutuvat, saavat liidejä, soveltavat AJ:n opetuksia ja saavuttavat lopulta suurta menestystä”, Carey sanoo.

“Kenelle aiot oppia liiketoimintaa ensimmäisestä kerrasta lähtien? Valmentajan saaminen on valtavan tärkeää tiimin johtajille, välittäjille ja agenteille”, Carey päättää. “Webinaarimme, latauksemme ja muut tekniset osamme ovat mahtavia, mutta parasta akatemiassa on se, mihin keskitymme, ja sisältö, jolla on todella merkitystä.”

Lisätietoja on osoitteessa www.realestatewebmasters.com.

Paige Brown on RISMedian sisällöntoimittaja. Lähetä hänelle kiinteistöuutisten ideoita osoitteeseen pbrown@rismedia.com.

Leave a Comment