Akron-huippukokouksen neuvosto holokausti- ja kansanmurhakasvatusta isännöi muistotilaisuuden, palkintojenjakotilaisuuden 26. huhtikuuta

AKRON, Ohio – Akron-Summit Council on Holocaust & Genocide Education isännöi 34. vuotuista Akron-Summit Holocaustin muisto- ja palkintoseremoniaa 26. huhtikuuta klo 18.00 Akron-Summit County Public Libraryn pääkonttorissa, 60 S. High St. , Akron.

Muistotilaisuus on maksuton ja kaikille avoin. Osallistujia pyydetään saapumaan klo 17.45 mennessä

Emma Kaufmann Rose, “Saving Six Million: A Holocaust Memoir” kirjoittaja, puhuu tilaisuudessa. Rose, 26, on holokaustin lasten Ingrid Kennedyn ja Joseph Kennedyn tyttärentytär, molemmat Akronin asukkaat.

Muistelma on tositarina Budapestissa, Unkarissa vuonna 1928 syntyneen Joszi Kaufmannin (Joseph Kennedy) ja Wienissä, Itävallassa vuonna 1936 syntyneen Ingeborg Hausenin (Ingrid Kennedy) elämästä. Vaikka kumpikaan ei ollut keskitysleirillä, molemmat näkivät tapauksen. sodan kauhut. Muistelmissa kerrotaan heidän elämästään ja saavutuksistaan ​​heidän tyttärentyttärensä näkökulmasta. Kemisti Joseph Kennedy, 93, on työskennellyt Akronin yliopistossa vuodesta 1970. Siellä ollessaan hän on saanut useita patentteja lääketieteellisille löydöksilleen ja hengenpelastuskeksinnöilleen.

Kirja oli henkilökohtainen projekti Roselle, Clevelandin Ohio Cityn naapuruston asukkaalle, joka vietti yli kaksi vuotta sen kirjoittamiseen ja antoi sen isovanhemmilleen yllätyksenä viime Hanukassa.

“He olivat shokissa”, Rose sanoi. “He eivät ole lakanneet puhumasta siitä. He sanoivat, että se on paras lahja, jonka he ovat koskaan saaneet.”

Rose sanoi, että se merkitsee hänelle paljon, että hänet valittiin puhumaan tapahtumaan, koska hän pitää isovanhempiensa kokemuksia “pieninä” verrattuna niihin, jotka kokivat keskitysleirien kauhut omakohtaisesti. Mutta hän uskoo silti, että tarinoiden säilyttäminen ja jakaminen on tärkeää, erityisesti aikana, jolloin jotkut yrittävät kieltää tai vääristää holokaustia. Rosen mukaan Kennedys aikoo osallistua tapahtumaan.

Akron-Summit Holocaust Arts & Writing Contestin voittajat julkistetaan tapahtumassa. Vuotuisessa kilpailussa on Summit Countyn 6-12-luokkien opiskelijoiden taideteoksia ja kirjoituksia, joiden tarkoituksena on kouluttaa yhteisön jäseniä holokaustista ja muista kansanmurhista. Voittaneiden opiskelijoiden työt ovat esillä Akron-Summitin pääkirjastossa 4.4.-2.5. ja kilpailun verkkosivuilla.

“Joka vuosi tämä tapahtuma rohkaisee meitä kaikkia pitämään tauon muistaaksemme holokaustin seurauksena menetettyjä miljoonia”, sanoi Akronin pormestari Dan Horrigan tiedotteessa. ”Tämä tärkeä kokoontuminen lisää tietoisuutta, mikä puolestaan ​​auttaa estämään tällaisia ​​julmuuksia tulevaisuudessa. Odotan innolla pääseväni osallistumaan Akron-Summit Holocaust Arts & Writing Contest -kilpailuun ja kunnioittamaan voittajia. Kilpailu tarjoaa tuhansille opiskelijoille mahdollisuuden oppia holokaustin opetuksia ja ilmaista itseään taiteen ja kirjoittamisen kautta.

Seremoniaa isännöi Martin H. Belsky, Akronin yliopiston oikeustieteen professori ja Akronin huippukokouksen holokausti- ja kansanmurhakoulutusjohtaja. Akron-Summit Council on Holocaust & Genocide Education tukee Summit County, Akronin kaupunki ja lahjoitukset. Voit tehdä lahjoituksen käymällä Akron-Summit Council on Holocaust and Genocide Education -verkkosivustolla.

Haluatko lisää Akron-uutisia? Rekisteröidy cleveland.comin Rubber City -päivitykseensähköpostiuutiskirje, joka toimitetaan keskiviikkoisin klo 5.30.

Leave a Comment