Law Enforcement Expo Stark Statessa tällä viikolla

JACKSON TWP. – Law Enforcement Expo järjestetään torstaina klo 13-16 Stark State Collegen Business and Entrepreneurial Centerissä, 6200 Frank Ave. NW Jackson Townshipissa.

Kaikille avoin tapahtuma tuo esiin uramahdollisuuksia, kuten poliisi, puistopoliisi, vesikulkuneuvopoliisi, villieläinpoliisi, BCI-agentti, salainen huumeagentti, kauttakulku- tai lentokenttäpoliisi, peliagentti, etsivä, SWAT-upseeri ja paljon muuta. Messuilla on myös SSC-koulutusohjelmia lainvalvontauralle sekä yli 20 paikallista ja osavaltion osastoa ja virastoa, joilla on käytettävissä lainvalvontatehtäviä.

Kantonin poliisilaitoksen SWAT-tiimi ja Summit County Sheriffin toimiston pommiryhmä ovat valokeilassa sekä K9-liikkeitä ja drone-esittelyjä.

Stark Staten urapalveluiden asiantuntijat ovat myös valmiina antamaan vinkkejä työnhakutaidoista, mukaan lukien haastattelut, ansioluettelot ja paljon muuta.

Opiston seuraava lainvalvontaakatemia järjestetään 6. kesäkuuta – joulukuuta. 18. Ilmoittautumisaika on 22. huhtikuuta. Lisätietoja: www.starkstate.edu/law-enforcement-academy tai sähköpostitse LEAinfo@starkstate.edu.

Kids’ College palaa Stark Stateen

JACKSON TWP. – Kids’ College Stark State Collegessa palaa tänä kesänä kahden vuoden tauon jälkeen pandemian vuoksi.

Ilmoittautuminen alkaa tiistaina verkossa tai klo 17-19 tapahtumassa, joka sisältää kierroksia Collegen Business and Entrepreneurial Centerissä osoitteessa 6200 Frank Ave. NW, jossa Kids’ College -tunnit pidetään.

Online-ilmoittautuminen ja luettelo saatavilla olevista tunneista löytyy osoitteesta www.starkstate.edu/kidscollege.

Kids’ College on Stark Staten suosittu kesäohjelma, joka kehittää opiskelijoiden kiinnostusta ja luovuutta hauskojen ja ainutlaatuisten oppimismahdollisuuksien kautta. Kesäkuussa järjestettävät oppilaat voivat ilmoittautua yhdelle, kahdelle, kolmelle tai kaikille neljälle viikolle luokat 1–3 ja 4–7 tarjotuista istunnoista. Kurssit kattavat akateemisen rikastamisen, kuvataiteen, fyysisen liikkeen, STEM:n sekä harrastukset ja virkistyksen.

Rekisteröintiapua varten soita numeroon 330-494-6170, alanumero 4694 tai sähköpostitse ashriner@starkstate.edu.

Kids’ College on rekisteröity päiväleiri Ohion työ- ja perhepalveluiden osaston kautta.

Lääketieteen stipendejä saatavilla

JACKSON TWP. – Stark County Medical Society Auxiliary-Charitable Fund ottaa vastaan ​​hakemuksia lukuvuodelle 2022-23. Apurahoja myönnetään valituille opiskelijoille, jotka osoittavat lupaavuutta valitsemallaan terveydenhuollon opintoalalla. Huomioon otetaan opiskelijat, jotka ovat yhden tai kahden vuoden sisällä opintojensa suorittamisesta. Opiskelijoita kannustetaan hakemaan, kun he ovat suorittaneet vuoden ammattiopintojaan

Hakijan kelpoisuusehdot:

  • Asuu Stark Countyssa / valmistui Stark Countyn lukiosta
  • Vuosi akkreditoidussa terveydenhuoltoohjelmassa Ohion osavaltiossa on loppumassa
  • Täytetty hakemus tulee olla perillä 1.5. mennessä

Hakemukset ovat saatavilla Stark County Medical Societyn verkkosivuilla www.starkmedical.org ja osoitteessa https://tinyurl.com/SCMSAscholarship. Hakemukset voidaan lähettää osoitteeseen Stark County Medical Society Auxiliary-Charitable Fund, c/o Stark County Medical Society, 4942 Higbee Ave. NW, Suite L, Canton, OH 44718. Lisätietoja saat soittamalla SCMS:n toimistoon numeroon 330-492-3333.

Perry grad voitti puhemestaruuden

Perry High Schoolista valmistunut on voittanut kansallisen puhemestaruuden korkeakoulutasolla.

Abreanna “Abby” Blose, fuksi, joka opiskelee journalismia Ohion yliopistossa, nimettiin kansalliseksi mestariksi informatiivisen puhumisen kategoriassa maaliskuussa Pi Kappa Delta Nationalsissa Orlandossa, Flaagossa.

Osana kilpailua Blose piti 10 minuutin puheen tuomaristolle.

Bre Reidl, myös Perry High Schoolista valmistunut ja Ohion yliopiston opiskelija, sijoittui toiseksi kansakunnan Small Group Discussion -kategoriassa.

Leave a Comment