UArizonan opiskelijat kilpailevat liiketoiminnan tehostamisesta

TUCSON, Ariz (KGUN) – Jotkut Arizonan yliopiston opiskelijat ovat tunteneet nykyaikaisen yritysmaailman paineet. He osallistuivat korkean panoksen kilpailuun, jossa voittaminen voi edistää heidän luomiaan yrityksiä.

Haluatko tietää, mistä monet tuotteet tulevat? He tulevat nuorista ajatuksista, ja UA Eller College of Managementissa järjestetään kilpailu, jossa ihmiset työskentelevät voittaakseen siemenrahaa näiden asioiden käynnistämiseksi.

Arizonan yliopiston opiskelijoiden 17 tiimiä kilpailevat luodakseen tuotteita ja tehokkaita yrityksiä markkinoimaan niitä.

Grav Mousen Evan Zavitz sanoo: “Rakennamme PC-pelaajille suunnattua innovatiivista hiirikonseptia, jonka avulla he voivat periaatteessa liikkua vähemmän ja hallita enemmän.”

Lydia Mitchell paikallisten makujen kanssa: “Olemme siis paikallisia makuelämyksiä paikallisiin olut- ja viinitilauspalveluihin keskittyen paikallisiin tuottajiin.”

Tiimit luovat riittävän voimakkaan keilan vakuuttaakseen tukijat sijoittamaan rahaa yrityksensä perustamiseen.

Evan Zavitz sanoo: “Joten tästä kilpailusta tulee meille valtava jo pelkästään verkostoitumismahdollisuuksien sekä mahdollisesti saamamme pääoman vuoksi.”

Lydia Mitchell sanoo: “Toivomme siis, että voimme jatkaa ja käyttää osan tästä saaduista rahoista todella työskennelläksemme seuraavan laatikomme (olut- ja viininäytteitä) saamisessa.”

Tässä tapauksessa tuomarit toimivat sijoittajina, jotka opiskelijoiden on myytävä konseptillaan. Parhaat pisteet saaneet joukkueet saavat 37 000 dollarin osuuden aloitusrahasta.

John Jackson on nyt yksi tuomareista. Ei kauan sitten hän oli yksi opiskelijavoittajista, joka pystyi muuttamaan ajatuksensa parempien varttamiskasvien luomisesta menestyväksi yritykseksi nimeltä Grafted Growers. Hän sanoo, että kilpailu auttoi enemmän kuin aloitusrahalla, se auttoi luomaan yhteyksiä, jotka auttoivat hänen liiketoimintaansa kasvamaan.

“Sijoimme toiseksi ja vuonna 2013”, Jackson sanoi. “Se antoi meille myös mahdollisuuden esitellä Startup Tucsonin ja Desert Angelsin tänne tuoman rahoituksen idean. He antoivat meille mahdollisuuden todella kehittää esitystämme ja kehittää liiketoimintamalliamme. Siitä lähtien pystyimme saamaan rahoitusta Yhdysvaltain maatalousministeriöltä pienyritysten innovaatiotutkimuksen apurahaan, ja se todella rahoitti liiketoimintaamme ja antoi meille mahdollisuuden skaalata.”

Ja nämä opiskelijat toivovat voivansa voittaa myös tällaisen menestyksen oikealla tuotteen ja suostuttelun yhdistelmällä.

—-
Craig Smith on KGUN 9:n toimittaja. Craig nauttii tavasta, jolla raportointi voi olla passi mielenkiintoisiin kokemuksiin. Yli 30 vuoden raporttien jälkeen Tampassa, Houstonissa ja Austinissa, Craig on käsitellyt yli 40 avaruussukkulan laukaisua ja historiallisia hurrikaaneja, kuten Katrina, Ivan, Andrew ja Hugo. Craig nauttii innovatiivisten kirjoitusten ja visuaalien käytöstä helpottaakseen vaikeiden tarinoiden ymmärtämistä, ja hänen työnsä on palkittu lukuisilla palkinnoilla. Jaa tarinaideasi ja tärkeät ongelmasi Craigin kanssa sähköpostitse craig.smith@kgun9.com tai ottamalla yhteyttä Facebookiin ja Viserrys.

PIDÄ MEIHIN YHTEYTTÄ MILLOIN, MISSÄÄN

.

Leave a Comment