Naismiljardöörit muuttavat varhaiskasvatusta hyväntekeväisyydellä

Kahden viime vuoden aikana MacKenzie Scott on ravistellut hyväntekeväisyys- ja voittoa tavoittelematonta maisemaa lahjoittamalla yli 12,3 miljardia dollaria apurahoina 1 257 organisaatiota. Vain kun 20 % Yhdysvaltojen yleisestä hyväntekeväisyysrahoituksesta on rajoittamaton, kuten Forbes raportoi100 % Scottin apurahoista on ehdottomia.

Ehkä merkittävintä on se, että hän muokkaa kokonaisia ​​sektoreita, kuten varhaiskasvatusta ja hoitoa, jotka ovat olleet liian pitkään alirahoitettuina. Varhaiskasvatus- ja hoitokriisin kiireellisyyden ja laajuuden vuoksi hänen hyväntekeväisyydellä on entistä enemmän painoarvoa, kuten Forbes ehdottaa.

Silloinkin, kun lahjoittajadollareita on mennyt koulutukseen, rahat ovat yleensä menneet perus- tai korkeakouluopetukseen. Grantmakers for Educationin tutkimuksen mukaan vain 4 % koulutusapurahoista meni varhaishoitoon ja koulutukseen vuonna 2019. Sama koskee koulutusteknologian rahoitusta, vain 6 % edtech-rahoitusta menossa varhaiskasvatukseen ja hoitoon.

ON tuore raportti Silicon Valley Community Foundationin ja Whiteboard Advisorsin esipuheella Priscilla Chan raportoi, että vain 15 % Kaliforniassa tutkituista hyväntekeväisistä lahjoittajista antaa varhaishoitoon ja koulutukseen. Rohkaisevasti samassa raportissa todetaan, että lähes puolet lahjoittajista olisi kiinnostunut antamaan enemmän varhaishoitoon ja koulutukseen. Tämä on hyvä uutinen, sillä pienten oppilaiden ja heidän perheidensä menestyminen edellyttää lisää rahoitusta erilaisiin ratkaisuihin.

Scott ei ole yksin. Connie Ballmer, Jackie Bezos, Susie Buffett, Priscilla Chan, Melinda French Gates, Lisa Mennet, Pam Omidyar, Signe Ostby, Laura Overdeck ja Liz Simons tukevat kaikki varhaiskasvatusta ja -hoitoa. He työntävät hyväntekeväisyyden rajoja muuttaakseen varhaiskasvatuksen ja -hoidon kasvot, kuten Forbes raportoi.

Suurin osa heistä on osa Giving Pledgeä, ja he ovat sitoutuneet luovuttamaan suurimman osan omaisuudestaan ​​elämänsä aikana. He ovat myös kaikki naisia ​​ja äitejä (jotkut ovat myös isoäitejä). Tämä on epätodennäköistä sattumaa, kuten Forbes arvioi. He ymmärtävät, että liian suuret investoinnit varhaiskasvatukseen ja hoitoon voivat vaikuttaa valtavasti lapsiin, äideihin ja perheisiin.


Viimeisimmät päivitykset:

perjantaina 8. huhtikuuta 2022, klo 9.22

Köyhyys vaikuttaa lasten aivoihin, mutta julkinen politiikka voi vähentää vaikutusta, tutkimus osoittaa


perjantaina 8. huhtikuuta 2022, klo 9.21

Naismiljardöörit muuttavat varhaiskasvatusta hyväntekeväisyydellä


Torstaina 7. huhtikuuta 2022, klo 16.42

Lainsäädäntöanalyytikko: ilmastonmuutoksella on “yhtyväisempiä vaikutuksia” perus- ja varhaiskasvatukseen


Torstai 7. huhtikuuta 2022, klo 10.52

Bill antaisi pienituloisille lukion eläkeläisille shekkejä valmistumisen lähestyessä


Torstaina 7. huhtikuuta 2022, klo 10.35

Orange Countyn koululautakunta kieltää “kriittisen rotuteorian” opettamisen


Leave a Comment