Detroiter jätti STEM-uransa ja menestyksen CBD-öljyliiketoiminnan omistamisessa

Najifa Choudhury haluaa kaventaa kuilun kokonaisvaltaisen parantamisen ja terveydenhuollon välillä tarjoamalla vaihtoehtoja, jotka voivat auttaa ihmisiä rauhoittavassa paranemisessa ja tuloksissa.

Choudhury, 29, Detroitista, on apteekkari ja valtava perinteisen lääketieteen puolestapuhuja, mutta hän uskoo myös, että ihmisten tulisi kokeilla kokonaisvaltaisia ​​vaihtoehtoja.

Yrittäessään löytää helpotusta omaan stressiinsä ja ahdistukseensa hän löysi CBD-öljyn, ja hänestä tuntui, että muutkin voisivat hyötyä sen käytöstä.

Joten Choudhury lanseerasi vuonna 2019 Dr. Peace Lilyn, joka on suun kautta otettavien ja ajankohtaisten CBD-tuotteiden sarja, joka on ostettavissa verkossa osoitteessa DrPeaceLily.com. Sisältää kylpypommeja, kumeja, seerumeja, kapseleita ja tinktuuroita sekä joitain vegaanisia vaihtoehtoja ja tuotteita lemmikkieläimille.

Hän kävi sosiaalisessa mediassa jakaakseen tarinansa apteekkihenkilökunnan jättämisestä uppoutuakseen täysin liiketoimintaansa.

“Henkilökohtaisella sivullani kerron paljon yrityksen omistajana olemisesta ja siitä, kuinka käsittelen omaa stressiäni tai ahdistustani”, Choudhury sanoi Free Pressin haastattelussa. ”Ihmiset rakastavat sitä, että olen todella läpinäkyvä ja jaan monia ylä- ja alamäkiä. Ja sitten yrityssivuni käsittelee vähemmän henkilökohtaista elämääni vaan enemmän yritystä.”

Hänen matkansa johti hänet tekemään vaikeita päätöksiä, jotka joskus järkyttivät läheisiä. Choudhury ja hänen perheensä muuttivat Yhdysvaltoihin Bangladeshista hänen ollessaan 7-vuotias ja asettuivat Detroitiin. Maahanmuuttajana hän kamppaili kolmen vuoden ajan oppiakseen englantia, mikä vaikeutti hänen asioitaan koulussa.

”Lapsena minulla oli hetken aikaa unelmia lentäjän urasta ja halusin matkustaa ympäri maailmaa, mutta vanhempani sanoivat: ‘Ei, en tiedä, onko se hyvä idea. Luulen, että sinun pitäisi valita jotain tiedekentältä”, Choudhury sanoi.

“Detroitissa ja Hamtramckissa on suuri bengaliväestö”, sanoi Choudhury. ”Monet näistä vanhemmista uhraavat kaikkensa tullakseen Amerikkaan. Jotkut heistä olivat suorittaneet korkeakoulukoulutuksen kotona, mutta heidän tutkintonsa ei siirtynyt tänne. Joten kun he tulevat tänne, he päätyvät tekemään aloitustason töitä tai tekevät kovaa työtä saadakseen toimeentulon.”

Hänen isänsä, joka oli vammainen kokenut lapsena polion, ajoi taksilla kaupungissa, ja hänen äitinsä ei työskennellyt, koska hänen korkein koulutustasonsa Bangladeshissa oli toinen luokka. Choudhury sanoi, että hänen vanhempansa halusivat enemmän lapsilleen, joten he pakottivat hänet menemään tieteen alalle.

Choudhury joutui taisteluun paineen ja intohimon välillä.

Hän opiskeli Wayne State Universityssä vuosina 2011–2019, jossa hän suoritti kandidaatin tutkinnon ja sitten tohtorin tutkinnon apteekkikoulusta. Viimeisenä kouluvuotenaan hän huomasi, että apteekkialalla oli ylimäärä opiskelijoita, jotka olivat markkinoilla saadakseen töitä.

Lisää: Detroitilainen mies jättää työnsä ja ostaa rakennuksen sen jälkeen, kun autonpuhdistusliiketoiminta on levinnyt TikTokissa

Lisää: City Institute matkat käynnistää; asetettu korvaamaan Detroit Experience Factoryn

“Viimeisenä vuonna apteekkikoulussani olin kuullut monilta kollegoiltani, kuinka tyytyväisyys työelämään apteekkimaailmassa ei tällä hetkellä ole paras”, Choudhury sanoi. ”Aloin kuulla, että ihmiset valmistuvat eivätkä löydä työtä. Kaikki tämä sai minut vain katsomaan kuplani ulkopuolelle.”

Samaan aikaan hän arvasi toistaiseksi uravalintaansa, ja (vuonna 2018) hyväksyttiin maatilalaki, joka teki CBD:stä laillisen maassa. Yhdysvaltain markkinoilla, joilla vuonna 2022 liikevaihdon odotetaan nousevan 1,8 miljardiin dollariin markkina- ja kuluttajatietojen seurantasivuston Statistan mukaan, oli täynnä sääntelemättömiä vähittäiskaupan tuotteita, joita kuluttajat saattoivat käyttää ajankohtaisesti ja suullisesti.

Choudhury sanoi, että vaikka joissakin tuotteissa ei väitetty olevan THC:tä – THC on marihuanan ainesosa, joten sen myyminen ei ole laillista – joissakin sääntelemättömissä tuotteissa oli varmasti THC:tä. Tämän vuoksi hän oli huolissaan siitä, että ihmiset, jotka yrittivät etsiä kokonaisvaltaisia ​​vaihtoehtoja, eivät saaneet terveellistä korvaavaa.

“Nykyään yhä useammat ihmiset eivät halua vain luottaa reseptilääkkeisiin, he haluavat kokonaisvaltaista paranemista itselleen”, Choudhury sanoi. “He haluavat tehdä reseptilääkkeitä yhdessä kasvipohjaisten lääkkeiden kanssa – vain erittäin siistiä yhdistelmää – tehdäkseen sitä, mikä heille on parasta ja todella parantaakseen sisältä.”

Hän valmistautui valmistumaan, ja kun työmarkkinoiden tilanne oli mielessään, hän koki, että oli aika edistää uutta intohimoaan – ryhtyä yrityksen omistajaksi.

Hänelle tarjottiin kokopäiväistä työpaikkaa geriatrian klinikalla Dearbornissa, jossa hän auttaisi heikommassa asemassa olevia eläkeläisiä proviisorina.

“Se oli todella täyttävää”, Choudhury sanoi. ”Pystyin auttamaan niin monia haavoittuvia eläkeläisiä, jotka tulivat alipalveluista (populaatioista), joten he tarvitsivat apua eniten. Rakastin työtäni, mutta koko sen ajan, kun työskentelin siellä, rakkauteni CBD:tä ja liiketoimintaa kohtaan vain kasvoi, kasvoi ja kasvoi.

Choudhury näki puutteen tiedossa CBD-öljystä ja sen sääntelystä, joten hän näki farmaseutina täydellisen tilaisuuden tulla alalle.

Hän hyödynsi yrittäjille suunnattuja ohjelmia, kuten TechTown Detroitin tarjoamia ohjelmia, ja vuoteen 2021 mennessä hän näki liiketoimintansa kasvavan 500 %, mikä Choudhuryn mukaan johtui hänen kyvystään olla yhteydessä asiakkaisiinsa sosiaalisessa mediassa ja taustastaan. mikä todistaa hänen keskittyvän terveydenhuoltoon.

Hän pystyi sitten lopettamaan kuusinumeroisen työnsä viime vuonna ja jatkamaan tohtori Peace Lilyä kokopäiväisesti.

Intohimon valinta

Choudhury toivoo, että hänen intohimojaan olisi vaalittu jo varhaisessa iässä. Hän tiesi, että hänen vanhempansa halusivat vain parasta tyttärelleen.

“Kun lanseerasin (Dr. Peace Lily), se oli taistelua, koska – olen vähemmistö, eikä minulla oikeastaan ​​ollut yrittäjiä tai menestyviä bisnesnaisia ​​tai -miehiä. Minulla ei ollut ohjausta, minulla ei ollut resursseja”, Choudhury sanoi. ”Vanhemmillani ei ollut joukkoa ystäviä, jotka olisivat myös onnistuneet auttamaan minua verkostoitumaan. Joten minun piti todella selvittää se itse.”

Kun Choudhury jätti työnsä Dearbornin klinikalla, hänen perheensä oli järkyttynyt. Mutta hänen miehensä tuki, koska hän näki, että hän nautti liiketoiminnastaan ​​ja teki vaikutuksen, hän sanoi.

Yrityksen perustaminen voi olla vaikeaa joillekin aasialaisille ja aasialaisamerikkalaisille nuorille naisille, joiden vanhemmat usein ohjaavat heidät STEM-alan uralle.

Munni Rahman Warrenista on Macomb Countyn järjestäjä Rising Voicessa, joka on osavaltion laajuinen voittoa tavoittelematon järjestö, joka keskittyy vahvistamaan aasialaisamerikkalaisia ​​naisia ​​ja nuoria kansalaistoiminnan, johtajuuden kehittämisen ja muiden mahdollisuuksien kautta. Kaupunkien joukossa, joiden kanssa voittoa tavoittelematon järjestö työskentelee, ovat Detroit ja Hamtramck. Organisaatio työskentelee usein yritysten omistajien aasialaisamerikkalaisten naisten kanssa.

Rahman sanoi, että yritykset ovat usein miesvaltaisia, joten kun naiset yrittävät perustaa yritystä, luottamus on joskus esteenä.

“Mielestäni perinteiset urat ovat vakaampia, ja usein naiset ovat niitä, jotka perustavat perheen”, sanoi Rahman, joka on bangladeshilainen musliminainen. ”Yrittäjyyteen liittyy riski: se voi onnistua, ehkä ei. Joten sinun on todella oltava maadoitettu ja intohimoinen siihen, mitä teet. Ja on tärkeää, että saat tukea kaikilta. Mutta intohimon tavoittelu on todella tärkeää.”

Rahman näkee, että monet bangladeshilaiset naiset pyörittävät monia palvelu- ja tuoteyrityksiä. Mitä tulee Banglatowniin, joka on Detroitin ja Hamtramckin rajalla sijaitseva naapurusto, Rahman sanoi, että hän haluaa “nähdä enemmän yrityksiä, enemmän kauppoja ja myymälöitä, jotka ovat naisten johtamia”.

Mitä tulee Choudhuryn tulevaisuuteen, hän toivoo saavansa pääomaa yritykselleen ja mahdollisesti löytääkseen sijoittajia. Hän aikoo myös muuttaa Kaliforniaan varmistaakseen, että hän voi verkostoitua sijoittajien kanssa ja ympäröidä itsensä muiden yrittäjien kanssa.

Ota yhteyttä henkilökunnan kirjoittajaan Chanel Stittiin Twitterissä: @ByChanelStitt. Liity tilaajaksi tai lahjoita tilaus.

Leave a Comment