NYPD lähettää liiketoiminnan kehittämisryhmän siivoamaan Midtownin katuja

NYPD on lähettänyt Manhattanille liiketoimintaa parantavan ryhmän torjumaan lisääntyvää asunnottomuutta ja rikollisuutta Midtownin kauppiaiden valituksiin liittyen.

Uusi yli 30 poliisin yksikkö on ollut kaduilla käsitellessä elämänlaatuongelmia 1. maaliskuuta lähtien tehdäkseen alueista “puhtaita, turvallisia ja helposti saavutettavia ostoksille, turisteille ja töihin lähteville”, poliisilähde sanoi.

Se perustettiin sen jälkeen, kun Madison Square Gardenin, 34th Streetin, Sohon ja Times Squaren yritysten viranomaiset valittivat alueen heikkenevistä olosuhteista.

Poliisit ovat tehneet yhteistyötä kaupungin terveysministeriön, kodittomien palveluiden, sanitaatio-, puisto- ja virkistysministeriön, MTA:n ja kuluttaja-asioiden viraston kanssa, jotka kaikki vastaavat valituksiin poliisin kanssa.

Yksikkö yrittää puuttua aluetta vaivaaviin ongelmiin, mukaan lukien huimasti lisääntyvä asunnottomuus ja rikokset, kuten myymälävarkaudet, omaisuusvahingot, huumeiden käyttö kadulla, pahoinpitelyt, pahoinpitelyt, väärennettyjen tavaroiden laiton myynti, jalkakäytävien, jalankulkuteiden, pyöräteiden ja lähteiden estäminen. sanoi.

Liiketoiminnan kehittämisalueet, kunnanhallitukset ja paikalliset poliitikot voivat ottaa suoraan yhteyttä yksikköön, joka työskentelee seitsemänä päivänä viikossa ja käsittelee 311- ja 911-puheluita. Virkamiehet on koulutettu kriisiinterventioon ja myyjäsääntöjen noudattamiseen.

NYPD käsittelee useita kysymyksiä ja valituksia, jotta yritysten omistajat tuntevat olonsa turvallisemmaksi.
Helayne Seidman

Yksikkö on vieraillut yli 100 kodittomien leirintäalueella ja tehnyt yhteistyötä muiden virastojen kanssa niiden poistamiseksi, kun pormestari Eric Adams on vannonut tyhjentävänsä leirit Big Applen yli.

He ovat puhuneet yli 300 kodittoman kanssa erikseen tarjotakseen heille palveluita, jälleen yhteistyössä muiden virastojen kanssa, lähde sanoi. Useat menivät sairaaloihin sairaanhoitoon.

Keskiviikkona seitsemän ihmistä pidätettiin, kun NYPD:n virkailijat ja kaupungin sanitaatiotyöntekijät hajoittivat kodittomien leirin East Villagessa.

Monet yrityksiltä tulleet valitukset ovat kohdistuneet kadulle virtsaaviin ihmisiin, myymälävarkauksiin sekä huumeiden ja juomisen julkisiin tiloihin. Poliisilähteen mukaan he ovat tähän mennessä antaneet yli 150 kutsua virtsaamisesta ja juomisesta.

Koditon mies pankkiautomaatilla
Yksikkö puuttuu lisääntyvään asunnottomuuteen, myymälävarkauksiin ja laittomaan myyntiin.
James Keivom

He ovat myös pidättäneet yli tusinaa myymälävarkauksista.

“Monet myymälävarkaudet ovat samoja ihmisiä, joita näemme käyttämässä huumeita kadulla”, sanoi manhattanilainen poliisi. “Kun kaupat kertovat meille myymälävarkaista, otamme heidän kuvansa ja jaamme sen poliiseille, jotta he näkevät heidät pidätyksen”

Poliisit ovat vierailleet yli 100 myyjän luona, jotka myyvät väärennettyjä tuotteita kuluttaja-asioiden ministeriön kanssa ja takavarikoivat yli 40 asemaa, lähde sanoi.

Samanlaiset poliisiyksiköt – kodittomien yksiköt ja kauppiaiden yksikkö – hajotettiin heinäkuussa 2020 Defund the Police -liikkeen vauhdissa.

Keskikaupungin yritykset kirjoittivat kirjeen maaliskuun lopulla New Yorkin hallitukselle. Kathy Hochul vaatii valtion apua rehottavaan asunnottomuuteen ja rikollisuuteen Manhattanin Midtown Southin alueella – 14 korttelin pituisella 30.–44. kadulla Ninth- ja Madison Avenue -katujen välillä, jossa rikollisuuden määrä on kasvanut dramaattisesti yli 55 prosenttia tähän mennessä. poliisin tietoihin.

Murhat naapurustossa ovat lisääntyneet yli 33 %, raiskaukset ovat lisääntyneet yli 34 % ja ryöstöt ovat viimeisimpien lukujen mukaan huikeat 60 %.

.

Leave a Comment