sairaalan PMI® 50,4 %; Maaliskuu 2022 Hospital ISM® Report On Business®

TEMPE, Ariz., 7. huhtikuuta 2022 /PRNewswire/ — Taloudellinen toiminta alueella sairaalan alasektori kasvoi maaliskuussa jo 22. peräkkäisenä kuukautena, sanovat maan sairaaloiden huoltojohtajat viimeisimmissä uutisissa Sairaala ISM® Raportti liiketoiminnasta®.

Raportin julkaisi tänään Nancy LeMasterMBA, toimitusjohtamisinstituutin puheenjohtaja® (ISM®) Sairaalan yritystutkimuskomitea: “The Hospital PMI® maaliskuussa kirjattiin 50,4 prosenttia, mikä on 6,5 prosenttiyksikköä laskua helmikuun 56,9 prosentista, mikä tarkoittaa 22. peräkkäistä kasvukuukautta. Maaliskuun lukema on alhaisin sitten tammikuuta 2021 (55,8 prosenttia). Liiketoimintaindeksi putosi maaliskuussa supistumisalueelle ja uudet tilaukset -indeksi laski maaliskuussa helmikuuhun verrattuna. Työllisyysindeksi laski maaliskuussa hieman helmikuuhun verrattuna. Case Mix -indeksi kirjasi 43 prosenttia, mikä on 12,5 prosenttiyksikköä laskua helmikuun lukemaan 55,5 prosenttia. Maksupäiväindeksin 52 prosentin lukema on 4 prosenttiyksikköä pienempi kuin helmikuussa raportoitu 56 prosenttia. Teknologiakustannusindeksi kirjasi 56 prosenttia, mikä on 2,5 prosenttiyksikköä kasvua helmikuun lukemasta 53,5 prosenttia.”

LeMaster jatkaa: “Business Survey Committeen panelistit kommentoivat johdonmukaisesti COVID-19-potilaiden määrän vähenemistä sairaaloissaan. Useat kommentoivat, että henkilöstöpula esti heitä täyttämästä valinnaisten toimenpiteiden kysyntää. Toiset ilmoittivat, että viive on tyypillinen COVID-19-piikkien ja Paluu “normaalimpiin” tapausmääriin. Toimituspulaa koskevat kommentit olivat ristiriitaisia: Jotkut panelistit ilmoittivat näkevänsä pientä parannusta; toiset kamppailivat edelleen suurten jälkitilausten ja tuotevaihtojen kanssa. Työllisyysindeksi osoitti kasvua, ja muutama vastaaja huomautti että rekrytointipyrkimykset olivat tuottaneet tuloksia, mutta suurin osa kommentoi lisähenkilöstön tarvetta ja jatkuvasta pulasta johtuvia rajoituksia. Case Mix -indeksin huomattava lasku johtui COVID-19:n hiipumisesta ja hitaasta siirtymisestä valinnaisiin menettelyihin.”


Sairaalan PMI® Historia
kuukausi

Sairaalan PMI®

kuukausi

Sairaalan PMI®
Maaliskuu 2022

50.4

Syyskuu 2021

60.6
Helmikuu 2022

56.9

Elokuu 2021

60.4
Tammikuu 2022

64.1

Heinäkuu 2021

62.8
joulukuuta 2021

63.8

Kesäkuu 2021

63.1
Marraskuu 2021

64.5

toukokuu 2021

61.3
lokakuuta 2021

63.4

Huhtikuu 2021

61.9
12 kuukauden keskiarvo – 61,1

Korkea – 64,5

Matala – 50,4
Tietoja tästä raportista

Tähän raporttiin kootut tiedot ovat kuukaudelta Maaliskuu 2022.

Sairaalan PMI® kehitettiin yhteistyössä Association for Health Care Resource & Materials Managementin (AHRMM), terveydenhuollon toimitusketjun ammattiyhdistyksen ja American Hospital Associationin (AHA) ammattijäsenryhmän kanssa.

Tässä esitetyt tiedot on saatu sairaalan huoltojohtajien kyselystä, joka perustuu heidän organisaatioissaan keräämiin tietoihin. ISM® ei edusta muita kuin tässä tiedotteessa mainittuja yksittäisten yritysten tiedonkeruumenettelyjä. Tietoja tulee verrata kaikkiin muihin taloudellisiin tietolähteisiin, kun niitä käytetään päätöksenteossa.

Tiedot ja esitystapa

Teetä sairaala ISM® Raportti liiketoiminnasta® perustuu sairaaloiden hankinta- ja toimitusjohtajilta valtakunnallisesti kerättyihin tietoihin. Kyselyvastaukset kuvastavat kuluvan kuukauden muutosta edelliseen kuukauteen verrattuna. Jokaiselle mitatulle indikaattorille (liiketoiminta, uudet tilaukset, työllisyys, toimittajien toimitukset, varastot, hinnat, hinnat: lääkkeet, hinnat: tarvikkeet, tilauskanta, tuonti, varaston tunne, tapausyhdistelmä, erääntyneet maksupäivät, teknologiakulut ja Kosketusvapaat tilaukset), tämä raportti näyttää kunkin vastauksen prosenttiosuuden ja diffuusioindeksin. Vastaukset edustavat raakadataa, eikä niitä koskaan muuteta. Alkaen Tammikuu 2021teetä Raportti liiketoiminnasta® henkilökunta ja konsultit keräävät markkinatietoja vahvistaakseen vientiindeksin paremmin. Vientiindeksin tietoja kerätään edelleen.

Sairaalan PMI® on yhdistelmäindeksi, joka on laskettu seuraavista, yhtä painotetuista indekseistä: Liiketoiminta, Uudet tilaukset, Työllisyys ja Toimittajatoimitukset. Diffuusioindeksit ovat johtavien indikaattoreiden ominaisuuksia ja ovat käteviä yhteenvetomittareita, jotka osoittavat vallitsevan muutoksen suunnan ja muutoksen laajuuden. Sairaalan PMI® 50 prosentin yläpuolella oleva indeksin lukema osoittaa, että sairaala-ala on yleisesti laajentumassa; alle 50 prosenttia osoittaa, että se on yleisesti laskussa. Alaindeksien, paitsi Toimittajatoimituksia, indeksin lukema yli 50 prosenttia osoittaa, että alaindeksi on yleisesti kasvamassa. alle 50 prosenttia osoittaa, että se on yleensä supistumassa. Toimittajatoimitusindeksi yli 50 prosenttia tarkoittaa hitaampia toimituksia ja alle 50 prosenttia nopeampia toimituksia.

Teetä Sairaala ISM® Raportti liiketoiminnasta® Kysely lähetetään Sairaalayrityskyselykomitean vastaajille kunkin kuukauden alussa. Vastaajia pyydetään raportoimaan VAIN kuluvan kuukauden toiminnasta Yhdysvalloissa. ISM® saa kyselyvastauksia suurimman osan tietystä kuukaudesta, ja suurin osa vastaajista odottaa yleensä kuukauden myöhään ennen kuin lähettää vastaukset antaakseen tarkimman kuvan nykyisestä liiketoiminnasta. ISM® sitten kokoaa raportin julkaistavaksi seuraavan kuukauden viidentenä arkipäivänä.

ISM ROB Sisältö

Supply Management Institute® (“ISM”) Raportti liiketoiminnasta® (Valmistus-, palvelu- ja sairaalaraportit) (“ISM ROB”) sisältää tietoa, tekstiä, tiedostoja, kuvia, videoita, ääniä, musiikkiteoksia, tekijän teoksia, sovelluksia ja mitä tahansa muuta materiaalia tai sisältöä (yhteisesti “sisältö”) ISM:stä (“ISM ROB -sisältö”). ISM ROB -sisältö on suojattu tekijänoikeudella, tavaramerkillä, liikesalaisuuksilla ja muilla laeilla, ja sinun ja ISM:n välillä ISM omistaa ja säilyttää kaikki oikeudet ISM ROB -sisältöön. ISM myöntää sinulle täten rajoitetun, peruutettavan, ei-alilisensoitavan lisenssin käyttää ja näyttää yksittäisessä laitteessasi ISM ROB -sisältöä (lukuun ottamatta ohjelmistokoodia) vain henkilökohtaiseen, ei-kaupalliseen käyttöön. ISM ROB -sisällön tulee sisältää myös käyttäjien ja muiden ISM-lisenssinhaltijoiden sisältöä. Ellei tässä ole toisin tai ISM:n nimenomaisesti kirjallisesti sallinut, et saa kopioida, ladata, suoratoistaa, kaapata, jäljentää, monistaa, arkistoida, ladata, muokata, kääntää, julkaista, lähettää, lähettää, lähettää uudelleen, levittää, esittää, näyttää, myydä tai muuten käyttää mitä tahansa ISM ROB -sisältöä.

Lukuun ottamatta ISM:n nimenomaista ja nimenomaista lupaa, sinulla on ehdottomasti kiellettyä luoda teoksia tai materiaaleja (mukaan lukien taulukot, kaaviot, tietovirrat, aikasarjamuuttujat, fontit, kuvakkeet, linkkipainikkeet, taustakuvat, työpöytäteemat, verkossa, mutta niihin rajoittumatta). postikortit, montaasit, mashup-videot ja vastaavat videot, onnittelukortit ja lisensoimattomat tavarat), jotka ovat peräisin ISM ROB -sisällöstä tai perustuvat siihen. Tämä kielto on voimassa riippumatta siitä, myydäänkö johdannaisteoksia tai -materiaaleja, vaihdetaanko vai luovutetaanko niitä. Et saa suoraan tai minkään laitteen, ohjelmiston, Internet-sivuston, verkkopohjaisen palvelun tai muun keinon avulla poistaa, muuttaa, ohittaa, välttää, häiritä tai kiertää mitään tekijänoikeuksia, tavaramerkkejä tai muita omistusoikeuksia koskevia huomautuksia, jotka on merkitty Sisältö tai mikä tahansa digitaalisten oikeuksien hallintamekanismi, laite tai muu Sisällöön liittyvä sisällön suojaus- tai pääsynhallintatoimenpide, mukaan lukien geosuodatusmekanismit. Ilman ISM:n kirjallista lupaa et saa rakentaa Sisältöä hyödyntävää liiketoimintaa voittoa tavoittelematta tai ilman.

Et saa luoda, luoda uudelleen, jakaa, sisällyttää muihin töihin tai mainostaa minkään sisällön osan hakemistoa, ellet ole saanut etukäteen kirjallista lupaa ISM:ltä. Lupapyyntöjä ISM ROB -sisällön jäljentämiseen tai jakeluun voi tehdä ottamalla yhteyttä michelle-korppu kirjallisesti osoitteessa: ISM Research, Institute for Supply Management, 309 W. Elliot Road, Suite 113, Temppeli, AZ 85284-1556 tai sähköpostitse [email protected]; aihe: ContentRequest.

ISM:llä ei ole minkäänlaista vastuuta, velvollisuutta tai velvollisuutta ISM ROB -sisällöstä tai muusta tämän sisältämästä tiedosta tai niihin liittyvistä virheistä, epätarkkuuksista, puutteista tai viivästyksistä minkä tahansa ISM ROB -sisällön toimittamisessa tai mistään toimista, jotka on suoritettu sen perusteella. ISM ei ole missään tapauksessa vastuussa mistään erityisistä, satunnaisista tai välillisistä vahingoista, jotka johtuvat ISM ROB:n käytöstä. Raportti liiketoiminnasta®PMI®NMI®Manufacturing PMI®PMI-palvelut®ja sairaalan PMI® ovat Institute for Supply Managementin rekisteröityjä tavaramerkkejä ja tavaramerkkejä®. Supply Management Institute® ja ISM® ovat Institute for Supply Management, Inc:n rekisteröityjä tavaramerkkejä.

Tietoja Supply Management -instituutista
®

Supply Management Institute® (ISM®) palvelee toimitusjohtamisen ammattilaisia ​​yli 90 maassa. Sen 50 000 jäsentä ympäri maailmaa hoitaa noin 1 biljoona dollaria yritysten ja julkisten toimitusketjujen hankinnoissa vuosittain. Vuonna 1915 maailman ensimmäisenä toimitusjohtamisinstituuttina perustettu ISM on sitoutunut edistämään tarjonnan hallinnan käytäntöä kasvattaakseen jäsentensä arvoa ja kilpailuetua ja edistääkseen vaurautta ja kestävää maailmaa. ISM® johtaa ammattia ISM:n kautta® Raportti liiketoiminnasta®sen arvostetut sertifiointiohjelmat ja ISM® Advance Digitaalinen alusta. ISM® Raportti liiketoiminnasta® yhdistys on julkaissut kirjaa vuodesta 1931, lukuun ottamatta neljän vuoden keskeytystä toisen maailmansodan aikana.

Yleisön tekstiversio Sairaala ISM® Raportti liiketoiminnasta® on julkaistu ISM:ssä®verkkosivuilla osoitteessa www.ismrob.org joka kuukauden viidentenä arkipäivänä* klo 10:00 ET.

Seuraava Sairaala ISM® Raportti liiketoiminnasta® mukana Huhtikuu 2022 tiedot julkaistaan ​​klo Perjantaina klo 10.00 ET6. toukokuuta 2022.

*Ellei New Yorkin pörssi ole suljettu.

Ottaa yhteyttä:

michelle-korppu


Report On Business® Analyst


ISM®, ROB/tutkimuspäällikkö


Temppeli, Arizona


+1 480 455 5944


Sähköposti: [email protected]

SOURCE Supply Management Institute

.

Leave a Comment