MSU:n erityisopetusosasto saa Bushin säätiön apurahan | Uutiset, Urheilu, Työpaikat

Minot State Universityn erityisopetuksen osastolle myönnettiin 206 408 dollarin Bush-säätiön apuraha kehittääkseen uutta lähestymistapaa erityisopettajien rekrytointiin, koulutukseen ja pitämiseen maaseutuyhteisöissä.

Apuraha rahoittaa projektia PIPELINE: Suunnittelualoite kouluttajien valmistelemiseksi ND (erikois)opetuksen lisensointiin. Project PIPELINE kokoaa yhteen projektijohtajat Certification Centralista (CC), Minot Statesta ja Dakota Collegesta Bottineausta.

“Uudet ongelmat vaativat uusia ratkaisuja” sanoi Holly Pedersen, Minot Staten erityisopetuksen johtaja. “Olemme aina ratkaisseet ongelmia yhteistyössä Pohjois-Dakotassa, ja olen innoissani voidessani jatkaa työskentelyä kollegoideni kanssa DCB:ssä ja Certification Centralissa luodaksemme helppokäyttöisiä, laadukkaita polkuja erikoisopettajaksi.”

“Kumppanuudet ja yhteistyö ovat arvokkaimpia resurssejamme kouluttajina.” sanoi Jackie Migler, koulutusohjelman koordinaattori ja ohjaaja DCB:stä. “Project PIPELINE antaa MSU:lle, DCB:lle ja Certification Centralille mahdollisuuden tutkia vaihtoehtoja lukiolaisille kaksoispisteiden kautta, koulujärjestelmässä tällä hetkellä työskenteleville esiopettajille ja muille opettajiksi ryhtymisestä kiinnostuneille henkilöille. Apuraha antaa meille myös mahdollisuuden tutkia mahdollisuuksia auttaa lievittämään erityisopetuksen opettajapulaa Pohjois-Dakotassa.

Apuraha auttaa kehittämään laatupuitteet opettajaputkelle opetussuunnitelmien kehittämisen, etätoimituksen teknologian, koordinointi- ja neuvottelukunnan matkustamisen, opiskelijoiden opetustuen, mentoreiden rekrytoinnin ja koulutuksen sekä markkinoinnin avulla. Erityisopettajien rekrytoinnin, koulutuksen ja pitämisen keskeisen tavoitteen lisäksi hankkeessa pyritään myös vähentämään toisen asteen koulutukseen käytettyä aikaa ja muuttamaan nykyistä valtion opettajien koulutusrakennetta kannustamaan koulutusohjelmia kilpailemaan ja kutsumaan kaikki opettajankoulutusohjelmat osallistumaan. putkessa.

“Tämä apuraha tarjoaa meille yhteistyömahdollisuuden yhdistää pohjoisen ulottuvuuden opettajankoulutusohjelmat ja rakentaa saumaton putki, jolla edetään henkilöitä paraammattilaisista erityisopettajiksi ja sitten laillisiksi erityisopettajiksi.” Certification Centralin toimitusjohtaja Katherine Terras sanoi. “Uskomme, että tämä innovatiivinen lähestymistapa vaikuttaa positiivisesti ND:n opettajapulaan.”

Valtakunnallinen kriittinen pula pätevistä erityisopettajista ja vammaisten opiskelijoiden määrä kasvaa, opettajien rekrytointi ja pitäminen erityisesti maaseutuvaltioissa, kuten Pohjois-Dakotassa, on kohdannut lisääntyviä haasteita. Project PIPELINE virallistaa virtaviivaistetun koordinoinnin MSU:n, DCB:n ja CC:n välillä tehokkuuden ja vaikuttavuuden maksimoimiseksi. Neuvoa-antavan toimikunnan perustamisen ohella projekti kartoittaa opetussuunnitelmapolut MSU:n, DCB:n ja CC:n kesken ja muotoilee yhteisymmärryspöytäkirjan/artikulaatiosopimukset, jotka ovat hyödyllisiä kaikille kolmelle taholle.

“Kun organisaatiot kokoontuvat auttamaan opiskelijoita saavuttamaan tavoitteensa ja tukemaan samalla yhteisöä, kaikki voittavat.” sanoi Laurie Geller, Minotin osavaltion akateemisten asioiden varapuheenjohtaja.

Archibald ja Edyth Bushin vuonna 1953 perustama Bush-säätiö on myöntänyt apurahoja ja investointeja tukeakseen organisaatioita ja ihmisiä, jotka ajattelevat isommin ja eri tavalla ongelmien ratkaisuista yhteisöissään.

Tämän päivän tuoreimmat uutiset ja paljon muuta postilaatikossasi

.

Leave a Comment