Kuvernööri Tom Wolf pyytää pienyritysten tukea osavaltion korkeakouluvierailun aikana

Pennsylvanian kuvernööri Tom Wolf vieraili Nittany Quillissä State Collegen keskustassa keskiviikkona iltapäivällä pyytääkseen osavaltion lainsäätäjiä tukemaan pienyrityksiä jäljellä olevilla American Rescue Plan Act (ARPA) -varoilla.

Maaliskuussa 2021 allekirjoitetussa laissa myönnettiin alun perin 7 miljardia dollaria Pennsylvanian auttamiseksi toipumaan COVID-19-pandemiasta. Yli vuotta myöhemmin noin 2,2 miljardia dollaria määrärahasta on käyttämättä.

“Aika on vielä oikea tälle ohjelmalle tehdä taikansa”, Wolf sanoi. “Siksi pyydän yleiskokousta investoimaan vielä 225 miljoonaa dollaria… pienyritysten auttamiseksi juuri nyt.”

Tämä 225 miljoonaa dollaria pienille yrityksille on osa Wolfin viittä erää 1,7 biljoonan dollarin suunnitelma käyttää loput varat, joka sisälsi myös investointeja terveydenhuoltoon ja luonnonsuojeluun mm. Se antaisi apurahoja 5 000–50 000 dollaria noin 11 000 pienyritykselle kaikkialla Pennsylvaniassa.

Wolfin esitteli keskiviikkona Nittany Quillin omistaja Joy Rodgers-Mernin, joka oli yksi 29 State Collegen yritysten omistajista, jotka saivat samanlaisen apurahan Small Business Assistance -ohjelman ja liittovaltion CARES Act -rahoituksen kautta. Hän kiitti Wolfia vastaavien ponnistelujen tukemisesta pandemian jatkuessa vaikuttamassa pieniin yrityksiin.

“Se on varmasti ollut haastava pari vuotta ja tuo apuraha oli ehdoton pelastusköysi”, Rodgers-Mernin sanoi.

Downtown State College Improvement Districtin pääjohtaja Lee Anne Jeffries, osavaltion edustaja Scott Conklin, State Collegen pormestari Ezra Nanes ja Center Countyn komissaari Michael Pipe ilmaisivat myös tukensa Wolfin suunnitelmalle keskiviikkona.

Conklin, joka edustaa piiriä 77 Center Countyssa, suunnitteli menosuunnitelman yhdessä Wolfin kanssa. Kaksikko ja muut demokraattiset lainsäätäjät julkistivat menosuunnitelmansa Harrisburgissa helmikuussa.

“[Rodgers-Mernin] on kirjaimellisesti selkäranka, ja sen kaltaiset yksilöt ovat tämän yhteisön selkäranka”, Conklin sanoi. ”Tällaista ympäristöä ei saa suuresta myymälästä. Täällä kävelet sisään, ja ilon kaltaiset ihmiset ovat siellä auttamassa sinua.”


Nanes tyrmäsi Conklinin innostuksen tukea pienyrityksiä – joita hän kutsui State Collegen “elinvoimaksi” – ARPA:n kautta ja lisäsi, että hän haluaisi priorisoida apurahoja naisten omistamille, vähemmistöomisteisille ja maaseudun yrityksille.

”Monissa tapauksissa…täydellistä toipumista ei ole vielä taattu, ja näiden liiketoimintojen jatkuvuus voi riippua siitä, onko saatavilla avustuksia, joilla voidaan täyttää taseen aukot ja palkata ja kouluttaa tai jopa kouluttaa henkilöstöä, kunnes myynti ja toiminta voidaan vakiinnuttaa. ”, Nanes sanoi.

Wolf korosti, että nämä rahat eroavat Kansainyhteisön 2,9 miljardin dollarin sadepäivärahastosta ja ovat pikemminkin liittovaltion dollarien allokaatiota ARPA:n kautta.

Ryan on vanhempi liike-elämän ja journalismin pääaine Philadelphiasta ja Onward Staten sosiaalisen median johtaja. Hän kirjoittaa monista asioista, mukaan lukien jalkapallosta ja vanteista. Jos et halua saada yhtään mitään, voit seurata häntä Twitterissä @rjparsons9. Tervehdi sähköpostitse osoitteessa [email protected]

Leave a Comment