Keizerin yliopiston hoitotyöohjelma Brevard Business Newsin esittelyssä

Brevard Business News esitteli äskettäin Keizerin yliopiston hoitotyöohjelman 11. huhtikuuta 2022 ilmestyneessä numerossaan. Artikkelissa käsiteltiin Keizerin yliopiston Bachelor of Science in Nursing -ohjelman laajentamista Melbournen kampukselle.

Keiser University on yksi suurimmista sairaanhoitajatutkinnon suorittaneiden tuottajista Floridan osavaltiossa, ja yliopisto on osavaltion johtaja sairaanhoitajan ja siihen liittyvän terveyskasvatuksen alalla. Vuodesta 2019 lähtien Keizer on valmistunut yli 3 000 sairaanhoitajaopiskelijaa, jotka ovat täyttäneet kriittisiä avoimia työpaikkoja ympäri Floridaa.

Florida Hospital Associationin (FHA) mukaan Floridassa on lähes 60 000 sairaanhoitajan vaje vuoteen 2035 mennessä. Keiser University tekee yhteistyötä FHA:n ja muiden organisaatioiden kanssa kaikkialla osavaltiossa kuroakseen eron ja tuottaakseen hyvin päteviä sairaanhoitajia sairaaloihin ja klinikoihin kaikkialla. valtio.

“Teemme tiivistä yhteistyötä sairaaloiden kanssa ja tuemme sairaaloita rohkaistaksemme niitä avaamaan lattiansa kliinisille opiskelijoille – tämä on yksi suurista haasteistamme”, sanoi Arthur Keiser, PhD, Keizerin yliopiston kansleri. “Keiserin yliopisto investoi paljon rahaa ja vaivaa rakentaakseen simulaatiolaboratorioitaan ja simulaatiolaitteitaan, jotka jäljittelevät tarkasti potilaan hoitoa. Hoitolautakunnat olivat yhteistyöhaluisia. Haluamme heidän tukevan jatkossakin koulutuksen eri muotoja.”

Keiser University tarjoaa tällä hetkellä BSN-ohjelmansa kampuksilla kaikkialla osavaltiossa, ja Melbournen ohjelma käynnistetään virallisesti toukokuussa 2022. Melbournen kampuksen ohjelmalla on kaksi sisääntulopistettä, nopeutettu BSN, joka on suunniteltu opiskelijoille, joilla on aikaisempi korkeakoulukokemus, ja FastTrack. BSN, saatavilla opiskelijoille, jotka aloittavat ensimmäisen ammatillisen sairaanhoitajaohjelmansa.

Voit tarkastella koko artikkelia osoitteessa http://brevardbusinessnews.com/ArchiveDocs/2022/2022-04-01/BBN-041122.pdf?pdf=current-edition.

Keiser University on yksityinen, riippumaton, voittoa tavoittelematon yliopisto, joka palvelee lähes 20 000 opiskelijaa 21 Floridan kampuksella, verkossa ja kahdella kansainvälisellä sivustolla. Kansleri Arthur Keiser, Ph.D. ja Evelyn Keiser perustivat vuonna 1977 Keizerin yliopiston, joka tarjoaa tällä hetkellä yli 100 tutkintoa osakkuusyrityksiltä tohtoritasolle. Keiser University on Hispanic Association of Colleges and Universities -järjestön jäsen, ja se sijoittui US News and World Reportsin mukaan sijalle 11 USA:ssa sosiaalisessa liikkuvuudessa vuonna 2021.

Leave a Comment