NMU isännöi kannabiskasvatuskonferenssia | Uutiset, Urheilu, Työpaikat

MARQUETTE — Northern Michigan University isännöi ensimmäistä kertaa laatuaan Great Lakes Cannabis Education Conference -konferenssin 19. huhtikuuta. Konferenssissa esitellään kannabiksen opetuksen ja tutkimuksen parhaita käytäntöjä, tehdään yhteenveto alan nykytilasta ja kehitystrendeistä sekä annetaan näkemyksiä työnantajilta. ja asiantuntijoita.

NMU:lla on hyvät mahdollisuudet isännöidä tapahtumaa, se sanoi tiedotteessaan. Se tasoitti tietä kannabiskoulutukselle tarjoamalla maan ensimmäisen nelivuotisen perustutkinto-ohjelman, joka on suunniteltu valmistamaan opiskelijoita menestymään kehittyvillä lääkekasvien tuotantoon, analysointiin ja jakeluun liittyvillä aloilla.

Yliopisto on sittemmin lisännyt sisämaatalouden apulaistutkinnon ja kaksi online-kiihdytettyä todistusohjelmaa kannabistoiminnasta ja kasvipohjaisesta hyvinvoinnista.

Tiedekunta ja näiden ohjelmien opiskelijat jakavat tutkimustuloksia ja tietoa kannabikseen liittyvästä opetuksessa. NMU:n lääkekasviklubi isännöi yhteisöfoorumin konferenssia edeltävänä iltana klo 19.00 18. huhtikuuta Jamrich Hallissa, huoneessa 1100. Elokuvan esitys on “Kannabiskysymys” sekä keskustelu kannabiksen käytön lääkinnällisistä hyödyistä, riskeistä ja seurauksista tehdystä tieteellisestä tutkimuksesta.

NMU:n lääkekasvikemian vanhempi Morgan Naumann sanoi, että oli jännittävää olla konferenssin suunnittelukomiteassa toimineiden opiskelijoiden edustajien joukossa.

“Marraskuussa 2018 ehdotuksen 1 (äänestysaloite) valtaa ja virkistysmarkkinoiden kohua nähtyäni kävi selväksi, kuinka monella eri tekijällä voi olla roolia kannabistuotteen kehityksessä,” Naumann sanoi tiedotteessa. “Tämä konferenssi on paikka, jossa opiskelijat ja yhteisön jäsenet voivat kokoontua mukavasti jakamaan intohimojaan ja kiinnostuksen kohteitaan kannabisteollisuudessa. Toivottavasti se innostaa muita levittämään ideoita perheilleen, ystävilleen ja ikätovereilleen laajentaakseen kannabiksen tutkimusta ja koulutusta.”

Mark Paulsen, NMU:n kemian osaston johtaja, sanoi lehdistötiedotteessa: “Olemme innoissamme NMU:n opiskelijoiden ja tiedekunnan mahdollisuudesta jakaa jännittäviä tutkimus- ja luokkahuonemahdollisuuksia lääkekasvien kemiasta kiinnostuneille opiskelijoille.

“Uskomme, että se on loistava tilaisuus opiskelijoillemme ja tiedekunnallemme verkostoitua tämän nousevan alan johtajien kanssa. “

Apulaisprofessori Evan Lucas sanoi, että konferenssi tarjoaa mahdollisuuden sisämaatalouden opiskelijoille “Altistua useille toimialoille ja uramahdollisuuksille ja todella oppia jotain asiantuntijoilta, jotka ovat olleet edelläkävijöitä tällä uudella ja nousevalla alalla.”

Konferenssin esittelevä sponsori on The Fire Station Cannabis Co., jonka osaomistajat ja toimitusjohtajat ovat NMU:n alumneja. Stosh Wasik valmistui rahoituksen ja riskienhallinnan tutkinnosta vuonna 2012. Logan Stauber suoritti yrittäjätutkinnon vuonna 2016.

“Olemme innoissamme mahdollisuudesta sponsoroida alkavaa Great Lakes Cannabis Education Conference -konferenssia Pohjois-Michiganin yliopistossa tänä keväänä,” he sanoivat yhteisessä lausunnossa. “Uskomme, että konferenssi toimii ponnahduslautana merkityksellisille keskusteluille kannabiskasvatusta ja teollisuutta yleensä.”

Tapahtumassa korostetaan opiskelijoiden stipendejä arvostetussa tutkimusesityksessä, jonka avulla opiskelijat voivat kilpailla stipendeistä, jotka rahoitetaan lahjoilla NMU-säätiölle.

Alan johtajat jakavat näkemyksiä menestymiseen vaadittavista taidoista ja osaamisesta sekä ideoita siitä, kuinka yliopistot voivat myötävaikuttaa työvoiman tarpeisiin tarjoamalla mahdollisimman asianmukaista koulutusta. Joitakin toimialakohtaisia ​​aiheita käsitellään muun muassa tuotetestauksessa, geneettisessä kehityksessä, viljelyssä/maataloudessa sekä liiketoiminnan ja toimitusketjun hallinnassa.

Muut tapahtumaan osallistuvat ammattilaiset tutkivat laki-, sääntely- ja yleispolitiikan suuntauksia.

Konferenssi järjestetään klo 8-17 kampuksen Northern Centerissä. Rekisteröinti on ilmaista NMU-opiskelijoille, 25 dollaria muille opiskelijoille ja 50 dollaria yleisille osallistujille. Ilmoittautuaksesi tai saadaksesi lisätietoja käy osoitteessa https://nmu.edu/great-lakes-cannabis-education-conference/.

Tämän päivän tuoreimmat uutiset ja paljon muuta postilaatikossasi

.

Leave a Comment