Wantaghin opetuslautakunta selvitti hämmennystä | Herald-yhteisön sanomalehdet

Wantagh-yhteisön jäsenet olivat huolissaan koulupiirin mahdollisesta liittymisestä Northwell Healthiin Wantaghin opetusneuvoston kokouksessa torstaina 24. maaliskuuta. John McNamara, Wantaghin koulujen superintendentti, käsitteli vanhempien kokouksessa esittämiä lukuisia huolenaiheita.

“On hyvin ilmeistä, että vannoit olla kommunikoimatta kanssamme”, totesi Wantaghin asukas julkisessa kommentissaan.

McNamaran mukaan Wantaghin koulupiirin vanhemmille pitämässään puheessa piirillä ei ole vielä kumppanuutta Northwell Healthin kanssa. Kumppanuus voi sisältää mielenterveyspalveluita ja resursseja opiskelijoille, ahdinko McNamara uskoo hyödyttävän koulupiirin opiskelijoita ja vanhempia.

Puhuessaan “väärintietoon” julkisten kommentoijien keskuudessa McNamara totesi, että Northwell Healthin kanssa tehdyn kumppanuuden mahdollisuuksista keskusteltiin ennen pandemian alkamista ja että kumppanuus ei “pakota” opiskelijoita ottamaan rokotteita tai antamaan niitä ilman suostumusta.

“Yksi haasteistamme on hoidon saatavuus, ja sitä on kaikkialla osavaltiossa ja varmasti koko läänissämme”, McNamara puhui vieraille. “Meillä on haasteita saada opiskelijat terapeuttisiin ympäristöihin, haasteita saada opiskelijat asuinsijoittamiseen, haasteita saada opiskelijat, jotka ovat sillä hetkellä kriisissä – jokainen opiskelijakriisin kanssa käsitellyt tietää, kuinka ajan herkkää on saada apua.”

Väkijoukon vanhemmat pudistivat päätään eri mieltä. Toiset istuivat väkijoukossa epäuskoisena ja kutsuivat sitä [expletive].

Eräs wantaghin asukas ilmoitti hallitukselle antamassaan julkisessa kommentissa, että hän aikoi antaa tyttärelleen kotikoulun jäljellä olevan ajan alueella mahdollisen kumppanuuden vuoksi.

Muiden Wantagh-yhteisön vanhempien ilmaisemien huolenaiheiden ohella jäsenet käsittelivät hallituksen “moraalitonta” Hochulin ja osavaltion valtuuksien noudattamista pandemian aikana. McNamara kääntyi jälleen puheenvuorossaan ja totesi, että hallituksen on noudatettava valtion vaatimuksia tai se voi menettää rahoituksen – mahdollisuuteen koululla ei ole varaa, sanoi McNamara.

“En usko, että välität lapsista”, sanoi asukas hallituksen määräysten noudattamisesta. “Minusta tuntuu, että pelkäätte hallitusta enemmän kuin välität tämän koulun opiskelijoista.”

Muutama asukas kiitti johtokuntaa työstään koulun budjettien parissa ja liikuntajoukkueiden saamisesta mukavuuksiin. Hallituksen jäsenet totesivat, että budjetti on “hyvässä paikassa” ja se valmistuu kahden viikon kuluttua.

Hallitus onnitteli myös paikallisia Wantagh-urheilujoukkueita saavutuksistaan, mukaan lukien MacArthur Varsity Cheerleading -joukkue, joka voitti äskettäin osavaltion mestaruuden.

Johtokunnan jäsenet kiittivät useita opettajia heidän palvelustaan ​​koulupiirissä ja ojensivat kullekin opettajalle korin heidän jäädessään eläkkeelle opettamisesta.

.

Leave a Comment