kipinät & hunaja toivottaa tervetulleeksi uudet neuvottelukunnan jäsenet, asiantuntijat

NEW YORK, 29. maaliskuuta 2022 (GLOBE NEWSWIRE) – Kansainvälisestä kulttuuri- ja trendiasiantuntijoiden verkostostaan ​​tunnettu Omnicomin (NYSE:OMC) kulttuuritiedon konsulttiyritys julkisti tänään neuvottelukuntansa uusimmat jäsenet. Taiteeseen on lisätty kolme uutta ammattilaista, Aspen Instituten Judy Samuelson, ”Gen-Z Historian” Kahlil Greene ja nuorisokulttuurin asiantuntija Maarten Leyts. He liittyvät yli 67 kokeneen johtajan – mukaan lukien Indra Nooyi, PepsiCo:n entinen toimitusjohtaja ja puheenjohtaja, tohtori Brian Pierce, entinen DARPA:n tietoinnovaatiotoimiston johtaja ja Lynne Greene, entinen Estée Lauderin konsernijohtaja – teknologian, organisaation kehittämisen, koulutuksen ja vähittäiskaupan parissa. , hallitus, media ja paljon muuta, jotka muodostavat konsulttiyrityksen nyt 70 hengen vahvan aivosäätiön.

Uusimmat hallituksen jäsenet esittelivät itsensä yhtiön 10-vuotisjuhlapäivän kulttuuritiedotustilaisuudessa viime viikolla “Culturaling a Cultural Brain Trust”. Tiedotustilaisuudessa keskusteltiin kipinöiden ja hunajan ainutlaatuisesta Learning Organisation -mallista neuvottelukunnan linssin kautta. Heidän asiantuntemuksensa ohjaa kipinöitä ja hunajatyötä sekä näkökulmaa nouseviin trendeihin, etenkin kun se liittyy yhtiön kahteen uuteen konsultointikäytäntöön, jotka on otettu käyttöön tänä vuonna ja jotka liittyvät nuorisokulttuuriin ja politiikkaan ja hyväntekeväisyyteen. Ne esimerkiksi auttavat brändejä ymmärtämään, kuinka Z-sukupolvi muokkaa tulevaisuuden kuluttaja- ja poliittista maisemaa.

“Valitsemme neuvontalautakuntamme erittäin tietoisesti kokemuksen syvyyden ja laajuuden, kaupallisen näkemyksen ja monien monimuotoisuustekijöiden vuoksi, ja olemme niin innoissamme, että nämä kolme poikkeuksellista ajatusjohtajaa lisäävät valtavasti uusia käytäntöjämme”, sanoo Annalie Killian, sparks. & Honeyn strategisten kumppanuuksien varapuheenjohtaja.

Judy Samuelson on Aspen Institute Business and Society -ohjelman perustaja ja toiminnanjohtaja sekä Aspen Instituten varapuheenjohtaja. Samuelsonin johtamiin allekirjoitusohjelmiin kuuluvat kymmenen vuoden kampanja Milton Friedmanin kertomuksen katkaisemiseksi yrityksen tarkoituksesta, monivuotinen vuoropuhelu Aspenin pitkän aikavälin arvonluonnin periaatteiden tuottamiseksi ja kumppanuus Korn Ferryn kanssa johtajien palkkojen uudelleenarvioimiseksi.

“En voisi olla innoissani liittyessäni Sparks & Honeyn neuvottelukuntaan tässä kriittisessä vaiheessa. Olen pitkään ihaillut kipinöitä ja hunajaa siitä, että olen voinut seurata liike-elämän ja yhteiskunnan trendien pulssia, ja näin on ollut erityisesti pandemian poikkeukselliset häiriöt.” Samuelson jatkaa: “Viime vuosien paljastaman epäoikeudenmukaisuuden korjaamiseksi on tehtävä niin paljon työtä, ja olen innoissani voidessani kääriä hihat ja päästä töihin kipinöiden ja hunajan kanssa.”

Kahlil Greene, joka tunnetaan myös nimellä “Gen-Z Historian”, on New York Timesin tunnustama digitaalinen kouluttaja, jolla on yli 500 000 seuraajaa ja 15 mm:n näyttökerrat TikTok-, Instagram- ja LinkedIn-profiileissaan. Viikko 19-vuotiaanath syntymäpäivänä hänet valittiin Yalen 318-vuotisen historian ensimmäiseksi mustaksi opiskelijakunnan presidentiksi. Riippumattomana konsulttina työskentelevä Greene käyttää ainutlaatuisia johtajuuskokemuksiaan ja sukupolven Z-perspektiiviä tarjotakseen nuorekkaan, tulevaisuuteen suuntautuvan ja kaivattua interventiota vanhentuneisiin työpaikkastrategioihin keskittyen siihen, mitä nuoret työntekijät tarvitsevat menestyäkseen.

Greene sanoo: “Sparks & honey on eturintamassa paljastamassa ja analysoimassa kulttuuria, joka ohjaa trendejä eri toimialoilla. Nuorena ihmisenä, joka tutkii kulttuuria ja sen vaikutusta yhteiskuntaan, olen innoissani voidessani neuvoa heidän tietonsa suhteen ja oppia niistä. “

Maarten Leyts on edelläkävijä nuorisokulttuurin, tekijöiden ja nousevien trendien tutkimisessa. Vuonna 2006 perustamansa Trendwolves-yrityksen kanssa hän on muuntanut nuorisotrendeihin ja nuoriin perheisiin liittyviä oivalluksia eurooppalaisten tuotemerkkien tuotteiksi, strategioiksi ja arvoksi – pankkitoiminnasta Euroopan unionin kulttuuriinvestointeihin.

“Sparkks & honey -järjestön kaltaisen organisaation valtava vahvuus on sen ehdottomassa innokkuudessa jatkuvasti keksiä itseään uudelleen ja olla siten maileja edellä strategisena tiedustelukumppanina. Yhteistyö uskomattomien tietoasiantuntijoiden kanssa hyvin eri sektoreilta on valtava lisäarvo mille tahansa yritykselle, brändille tai hallitukselle.” Leyts jatkaa: “Olen erityisen iloinen voidessani lisätä lähes 20 vuoden tietämykseni nuorisokulttuurista, markkinoinnista ja viestinnästä ja luottaa siihen, että yhdessä kokeneen ja innokkaan sparks & honey -ryhmän kanssa pystymme vastaamaan monimutkaisimpiin haasteisiin.”

Nämä uudet yhteistyökumppanit auttavat kipinöitä ja hunajaa vastaamaan kysymyksiin, jotka ovat tällä hetkellä kaikkien johtajien mielessä. Miten yritykseni pitäisi näkyä? Olemmeko tärkeitä nuorille kuluttajille? Miten toimimme oikeudenmukaisemmin? Tämä työ heijastuu uusiin toiminta-alueisiin, tiedusteluraportteihin, asiakastyöhön, kulttuurin tiedotustilaisuuksiin ja muuhun.

Lisätietoja kipinöistä ja hunajasta, sen neuvottelukunnasta ja työstä on osoitteessa https://www.sparksandhoney.com/.

Tietoja kipinöistä ja hunajasta
kipinöitä & hunajaa on kulttuuritiedustelupalvelu, joka auttaa organisaatioita ymmärtämään räjähdysmäisiä ja välittömiä kulttuurimuutoksia sekä ajan myötä kehittyviä kulttuuriliikkeitä. He hyödyntävät räätälöityä SaaS-alustaa, nimeltään Q™, yhdessä tehokkaan ihmisverkon kanssa kulttuurin kvantifiointiin, tulevaisuuden purkamiseen ja muutokseen käynnistämiseen brändeissä ja niiden kuluttajissa. Sparks & Honeyn tuore tiedusteluraportti, Precision Consumer 2030, tuotettu yhteistyössä World Economic Forumin kanssa Davosissa vuonna 2020. Sparks & honey on osa Omnicom Precision Marketing Groupia.

Tietoja Omnicom Group Inc:stä:
Omnicom Group (omnicomgroup.com) on johtava maailmanlaajuinen markkinointi- ja yritysviestintäyritys. Omnicomin brändätyt verkostot ja lukuisat erikoisyritykset tarjoavat mainontaa, strategista mediasuunnittelua ja -ostoa, digitaalista ja interaktiivista markkinointia, suora- ja myynninedistämismarkkinointia, suhdetoimintaa ja muita erikoisviestintäpalveluita yli 5 000 asiakkaalle yli 70 maassa. Seuraa meitä Viserrys uusimmat uutiset.

Median yhteystiedot:

Courtney Sims

DiGennaro Communications

courtney.sims@digennaro-usa.com

Tähän ilmoitukseen liittyvät kuvat ovat saatavilla osoitteessa

https://www.globenewswire.com/NewsRoom/AttachmentNg/dd9b3eab-3fea-4c3d-a66f-5db512e51ce2

https://www.globenewswire.com/NewsRoom/AttachmentNg/cdbb04f4-ce58-4d05-991d-8e60f56617b1

https://www.globenewswire.com/NewsRoom/AttachmentNg/a05b7728-6f4d-49ed-b878-1a07109008f3

.

Leave a Comment