Miksi pandemia on saanut naiset johtamaan tietä liiketoiminnassa

Mian äskettäinen tutkimus osoitti, että uskomattomat 63,7 % vastaajista sanoi haluavansa ryhtyä yrittäjäksi tai yltyä ammatillisesti. Mian mielestä tämä osoittaa halua suurempaan elämän täyttymykseen. Tämän on ilmaissut Oprah Winfreyn elämänvalmentaja, Martha Beck, sanoo: “Nyt ihmisten kysymykset tulevat paljon syvemmästä paikasta. Ennen se oli “Miten muutan elämäni?” Nyt se on “Mitä haluan elämältäni?”

Syntyvä mielenterveyskriisi

Pandemialla on epäilemättä ollut dramaattinen vaikutus. Ensimmäisen vuoden aikana havaittiin valtava, 28 %, masennushäiriöiden ja 26 % ahdistuneisuushäiriöiden nousu.

Mia halusi selvittää, miten mielenterveys on vaikuttanut pandemian jälkeen. 103 vastauksesta 79,2 % ihmisistä sanoi tarvitsevansa henkistä tukea ja apua ahdistukseen. Naiset ovat myös olleet alttiimpia mielenterveysongelmille. Kysely järjestöstä Kaiserin perhesäätiö (KFF) raportoi, että 57 prosenttia naisista sanoi kokeneensa mielenterveytensä huonontuneen pandemian elämään kohdistuvien vaikutusten vuoksi.

Mia kuitenkin näkee naisten olevan sitkeämpiä kuin mitä heille myönnetään, hän sanoo: “Naiset liittyvät valmennusohjelmiini selkeällä suunnalla, he tietävät mitä haluavat ja etsivät tukea sen saavuttamiseen. mielenterveys jätetään usein huomiotta, kunnes se alkaa vaikuttaa liiketoiminnan kasvuun.”

Naiset etsivät uusia mahdollisuuksia sosiaalisessa mediassa

Yhdysvaltalaisten käyttäjien sosiaaliseen mediaan viettämä aika lisääntyi merkittävästi vuonna 2020. LinkedIn-analyytikot ovat tallentaneet alustaa käyttäneen naisyrittäjän lähes kaksinkertaisen pandemian jälkeen The Washington Postille luoduissa tiedoissa. Mia on vakuuttunut siitä, että sosiaalinen media auttaa naisia ​​käynnistämään yrityksiä, joita he eivät olisi ajatelleet ennen pandemiaa.

Mia uskoo varmasti, että naiset, jotka haluavat verkostoitua, voisivat olla toinen tekijä yrityssovellusten kasvussa. Hän sanoi: “Ei ole yllättävää, että pandemian aikana sosiaalisen median käyttö on lisääntynyt. Sosiaalisesta mediasta on tullut inspiraation lähde monille ihmisille. Itse asiassa kyselyssäni 87,7 % kyselyyn vastanneista sanoi löytäneensä kirjani, Meant For More, sosiaalisessa mediassa.”

COVID-19-pandemia näyttää aiheuttaneen näkökulman muutosta enemmän naisissa kuin miehissä. Mia valmentaa naisia ​​eri toimialoilta ja on myös kasvattanut valmennusliiketoimintaansa Facebookin ja Instagramin avulla. Hän sanoo: “Yrittäjyyden matka on perimmäinen itsensä matka. Naiset ovat avoimempia parantamaan itsetuntoaan ja haluavat vaikuttaa ja muuttaa.”

Toinen Guston tekemä tutkimus paljasti, että lähes 40 prosenttia naisista aloitti yrityksen pandemian jälkeen. Tilastot osoittavat, että elämän täyttymistä haluavien naisyrittäjien ja valmennusalan kasvavan välillä voi olla yhteys. Toinen pohdiskelu on, että muuttuvat näkökulmat ovat saaneet naiset etsimään täyttymystä eikä vain menestystä liiketoiminnassa.

Lue lisää aiheesta Mia Hewett ja 5 päivän haaste, joka perustuu hänen Aligned Intelligence Methodiin®ainutlaatuinen todistettu tapa saavuttaa menestystä elämässä ja liiketoiminnassa.

Mia Hewett voi ottaa yhteyttä osoitteessa: [email protected]

LÄHDE Aligned Intelligence® Inc. by Mia Hewett

.

Leave a Comment