Kirjoittaja ja ajatusjohtaja Jessica Kriegel esillä ExpressTalksissa: Kulttuuriyhtälö

Express Employment Professionals esittelee ExpressTalks: The Culture Equationin, motivoivan johtajuuden, joka lähetetään Keskiviikkona 30. maaliskuuta.

OKLAHOMA CITY, 28. maaliskuuta 2022 /PRNewswire-PRWeb/ — Express Employment Professionals julkistaa suoran kansallisen johtajuuslähetyksen, jossa on tunnettu ajatusjohtaja, kirjailija ja pääpuhuja Jessica Kriegel osana ExpressTalks: The Culture Equation -ohjelmaa.

Tapahtuma on katsottavissa kaikkialla Yhdysvalloissa ja Kanada me Keskiviikkona 30. maaliskuuta. Osallistujat voivat rekisteröityä verkossa osoitteessa ExpressPros.com/ExpressTalks.

Kriegel on yli 15 vuoden ajan ohjannut organisaatioita useilla toimialoilla luomaan tarkoituksellisia organisaatiokulttuureja, jotka nopeuttavat suorituskykyä. Valmistuttuaan maisterin tutkinnosta Kriegel havaitsi erittäin stressaantuneita johtajia, jotka eivät saavuttaneet taloudellisia tavoitteita. Jos nämä johtajat pystyisivät luomaan oikean kulttuurin ja suorituskyvyn, kannattavuus seuraisi.

Kriegelin kulttuuriyhtälön strategia demystifioi kulttuurin “woo” ja osoittaa, kuinka nämä tulokset saavutetaan konkreettisesti kestävän kannattavuuden ja huippuosaamisen saavuttamiseksi.

ExpressTalks: Kulttuuriyhtälö on ihanteellinen organisaatiojohtajille, jotka haluavat saada enemmän irti tiimistään, mutta eivät ole varmoja siitä, kuinka luoda uusi kulttuuri; ovat toimineet “vahingossa” tapahtuvassa kulttuurissa pikemminkin kuin tarkoituksellisesti muotoillussa kulttuurissa, joka ohjaa tasostrategiaa ja suorituskykyä; ja ne, jotka haluavat vaiheittaisen prosessin rakentaakseen tarkoituksellisia kulttuureja liiketoimintatavoitteiden saavuttamiseksi.

“Kaikki Pohjois-Amerikkakutsumme yritys- ja organisaatiojohtajia tähän erinomaiseen koulutusmahdollisuuteen investoida kestävän positiivisen yrityskulttuurin luomiseen”, Express Employment Internationalin toimitusjohtaja Bill Stoller sanoi. “Aikana, jolloin rekrytointitarpeet ovat ensiarvoisen tärkeitä, pitkän aikavälin menestyksen kannalta on tärkeää ottaa käyttöön infrastruktuuri, joka ulottuu rekrytointiprosessia pidemmälle.”

###

Jos haluat sopia haastattelun kanssa Bill Stoller keskustellaksesi tästä aiheesta, ota yhteyttä Sheena Hollanderviestintä- ja PR-johtaja, (405) 717-5966.

Noin Bill Stoller
William H. “Bill” Stoller on Express Employment Internationalin puheenjohtaja ja toimitusjohtaja. Perustettu Oklahoma City, Oklahoma, kansainvälinen henkilöstövuokraus franchising tukee Express Employment Professionals -franchisea ja siihen liittyviä brändejä. Express franchising -brändi on alan johtava kansainvälinen henkilöstöpalveluyritys, jolla on franchising-toimipisteitä Yhdysvalloissa, Kanada, Etelä-Afrikka, Australia ja Uusi Seelanti.

Tietoja Express Employment Professionalsista
Express Employment Professionalsilla olemme ihmisten parissa. Työnhakijoista asiakasyrityksiin Express auttaa ihmisiä menestymään ja yrityksiä kasvamaan. Kansainvälinen franchising-verkostomme tarjoaa paikallisia henkilöstöratkaisuja palvelemilleen yhteisöille kaikkialla Yhdysvalloissa, Kanada, Etelä-Afrikka, Australia ja Uusi Seelanti, joka työllistää 586 000 ihmistä maailmanlaajuisesti vuonna 2021 ja 10 miljoonaa sen perustamisen jälkeen. Lisätietoja on osoitteessa ExpressPros.com.

MediaContact

Sheena HollanderExpress Employment Professionals, (405) 840-5000, Sheena.Hollander@ExpressPros.com

ViserrysFacebook

LÄHDE Express Employment Professionals

Leave a Comment