Filantropia, koulutus, edunvalvonta Tärkeimmät AAD:n presidentin esityslistat

Vähän ennen kuin vuoden 2022 American Academy of Dermatologyn (AAD) uusi presidentti Mark D Kaufmann, MD, FAAD, astui lavalle ja palohälyttimet siivosivat täpötäynnä juhlasalin Bostonin kongressi- ja messukeskuksessa Massachusettsissa. Lääkärit poistuivat 27. maaliskuuta pidetystä täysistunnosta rauhallisesti 2 lukittujen liukuportaiden ja keskusportaiden lentoa ennen kuin he saivat vahvistuksen väärästä hälytyksestä. Muutamassa minuutissa he olivat kääntäneet prosessin päinvastaiseksi, nappasivat kahvia tai teetä ja asettuivat uudelleen asumaan odottamaan Kaufmannin tulevan vuoden prioriteetteja.

Kaufmann, joka seuraa Kenneth J. Tomeckia, MD, FAAD, henkilökuntalääkäriä Cleveland Clinicin ihotautiosastolla Ohiossa tämän 20 500 jäsenen yhdistyksen valituksi johtajaksi, on apulaisprofessori Icahn Schoolin ihotautiosastolla. lääketieteen Mount Sinai -vuorella New Yorkissa, New Yorkissa, sekä Advanced Dermatology and Cosmetic Surgery -osaston ylilääkäri, jonka toimipisteet ovat Aventura, Pembroke Pines ja Weston, Florida.

Kiitettyään Tomeckia “hänen vahvasta johtajuudestaan”, erityisesti COVID 19 -virukseen liittyvien ongelmien toisen vuoden asettamien haasteiden edessä, Kaufmann tervehti jäseniä “heidän intohimosta, rationalismista ja sitkeydestä” viitaten heidän vastaukseensa paloharjoitukseen. tämänhetkisenä tapauksena.

“Jatkuva COVID 19:n uhri on kuluttanut monien amerikkalaisten kärsivällisyyden ja hyvän tahdon”, hän sanoi. ”Ja meillä terveydenhuollossa työskentelevillä on kantava tärkeä vastuu heidän hoitamisestaan. Mutta COVID 19 on vain viimeisin hyökkäys ammattiamme vastaan. Sitä taisteltiin monella rintamalla ennen pandemiaa siihen pisteeseen asti, että burnoutista on tullut vakava huolenaihe monille meistä, ja se herättää nyt kysymyksiä siitä, kannustammeko seuraavaa sukupolvea siirtymään rakastamaamme ammattiin.

Siitä huolimatta Kaufmann lisäsi: “En ole koskaan ollut niin optimistinen erikoisalamme tulevaisuuden suhteen. Syy tähän on yksinkertainen: laadukkaan dermatologisen hoidon tarve vain kasvaa. Puheenjohtajakauteni tavoitteena on näyttää jäsenillemme, että akatemialla on selkä ja että se on sitoutunut auttamaan lievittämään asioita, jotka häiritsevät meitä kaikkia intohimosta tehdä työmme lisenssimme huipulla tarjoamalla parasta mahdollista hoitoa. patentteja.”

Erikoisalan nopeasti muuttuva luonne vaatii Kaufmannin “eksistentiaalista joustavuutta” tämän tavoitteen saavuttamiseksi. “Meidän on pysyttävä ketteränä. Meidän ei tarvitse vain valmistautua muutokseen, vaan myös todella omaksua se. Jatkossa nämä muutokset eivät aina ole kauniita.

Näiden muutosten joukossa ovat sääntelykysymykset. “Hallitus on erittäin hyvä kertomaan meille, mitä tehdä ja miten se tehdään”, hän kommentoi. “Mutta heiltä puuttuu tärkein elementti. He eivät kerro meille, miksi meidän pitäisi tehdä näitä asioita. Usein ei tunnu siltä, ​​että he olisivat liittolaisia ​​auttaessaan meitä tekemään tämän rakastamamme asian – taiteen, tieteen ja ihotautien harjoittamisen.”

Vastauksena Kaufmann asetti edunvalvontatyön presidenttikautensa keskeiseksi pilariksi.

AAD:n pitkäaikaisten ponnistelujen pohjalta tällä alalla hän lupasi, että edunvalvontatiimi “pysyy valppaana” asioissa, jotka vaihtelevat korvauksista nykyiseen trendiin, jossa apteekkien edunvalvojat ostavat sairausvakuutusyhtiöitä.

Vakuutusyhtiöt asettavat resepteihin enemmän haasteita, minkä seurauksena potilaiden hoitovaihtoehdot ovat rajallisempia kustannusten ja rajoittavampien lääkevalintojen sekä lääkäreiden lisääntyneen paperityön vuoksi. “Se vaikuttaa ajatteluumme ja järkeämme”, Kaufmann sanoi. ”Tämän lisäksi inflaatio on sukupolvien korkeimmillaan, kun taas Medicaren maksuaikataulun muuntokerroin oli 20 vuotta sitten korkeampi kuin nykyään. Miten se on edes mahdollista? Voit olla varma, että lääkäreiden korvausuudistus on tiimimme tärkein prioriteetti.”

Koulutus ja hyväntekeväisyys ovat 2 muuta painopistealuetta Kaufmannin toimikaudella. Jälkimmäiselle se tarkoittaa AAD:n Camp Discovery -aloitteen laajentamista. Tämä perheille ilmainen ohjelma tarjoaa kroonista ihosairautta sairastaville lapsille ainutlaatuisen leirikokemuksen, kalastusta ja

Lapset, joiden sairaudet vaihtelevat ekseemasta ja psoriaasista vitiligoon. hiustenlähtö, epidermolysis bullosa ja ikthyoosi nauttivat koko viikon ajan aktiviteeteista, kuten ratsastuksesta ja sosiaalisista tapahtumista. Tavoitteena on laajentaa ohjelmaa nykyisen 5 toimipaikan ulkopuolelle ja luoda jokaiselle asukkaalle mahdollisuus toimia ohjaajana viikon ajan.

Sekä potilaille että lääkäreille suunnattu koulutus on Kaufmannin tehtävälistalla korkealla, ja jatkuvat sitoutumiset jatkuvaan koulutukseen, online-potilasresursseihin ja tietoisuusohjelmiin.

.

Leave a Comment