Culture Pick: “Who Cares” vahvistaa Rex Orange Countyn soundia indie-yhteisössä

Kolme vuotta hänen kolmannen täyspitkän studioalbuminsa julkaisun jälkeen “poniAlex O’Connor, joka tunnetaan paremmin nimellä Rex Orange County, julkaisi uuden albuminsa.Ketä kiinnostaa?” maaliskuun 11.

Albumi poikkeaa hänen syvästi introspektiivisestä lyyrisistään ja asettuu uuteen haavoittuvuuden ja positiivisuuden näkemykseen, joka on asetettu hänen ainutlaatuiseen soundiinsa.

Albumi on brittiläisen laulaja-lauluntekijän toinen levy suuren levy-yhtiön RCA Recordsin alla, ja se sisältää yhden ominaisuuden yhdessä Tyler, the Creatorin kanssa toisessa kappaleessa “Open a Window”.

Tämän ominaisuusartistin ainutlaatuinen sisällyttäminen on takaisinsoitto Rex Orange Countyn aiempaan yhteistyöhön Anna of the Northin ja Tylerin, kappaleen luojan kanssa.tylsistyminen” Tylerin vuoden 2017 albumilta ”Flower Boy”. Haastattelussa kanssa haavoittuvuuslaulaja avasi mitä Tylerin vaikutus merkitsee hänelle.

“[Tyler is] kuin mentori minulle”, O’Connor. ”Muistan kerran, kun minulla oli paljon vaikeuksia löytää inspiraatiota, ja olin myös hyvin stressaantunut siitä, mitä muut ihmiset ajattelivat… hän antoi minulle paljon hyviä neuvoja. Hän on aina ollut siellä siinä mielessä.”

Albumilla on valikoima Rex Orange Countyn aikaisempien teosten tunnussoundeja. Huippuvat, vahvat jouset ja pianomelodiat sekoittuvat yhteen ja luovat sekoituksen tunnelmallisia, synkkiä kappaleita ja pirteitä, groovia kappaleita.

“Ketä kiinnostaa?” poikkeaa Rex Orange Countyn edellisestä albumista “Pony”, joka lisäsi kiitosta sisäänpäin katsovasta sanoituksestaan ​​ja ansaitsi taiteilijasta nimimerkin “maailman uusi suosikki surullinen poika” artikkeli 34th Streetille.

Kappaleet värähtelevät edestakaisin itseepäilyn jyrkänteellä seisomisen ja tilaisuuden käyttämisen välillä rakastaa itseään ja luottaa toisten rakkauteen.

“Keep It Up” avaa albumin viestillä hymyn saamisesta ja sinnikkyydestä.

Jatka samaan malliin ja jatka, kyllä, pidät vain siitä mitä haluat”, O’Connor laulaa kappaleessa. “Tiedän, että se on niin turhauttavaa. Se riittää, jatka samaan malliin.”

Tämä riittävän varmuuden löytämisen tunne jatkuu läpi albumin ja lähettää kuuntelijalle terävän viestin: Voit valita, miten näet itsesi ja annatko itsesi tuntea muiden rakkautta vai et.

“Et koskaan tee minulle mitään väärää, toivon, että voisin sanoa saman”, O’Connor laulaa kappaleessa “One in a Million”, harmonisessa rakkauslaulussa. “Mutta ei hätää, yritän tehdä kaikkeni uskoakseni, että olen tarpeeksi, ja toivon, että olet samaa mieltä.”

Jotkut arvioijat, esim Joey Perkins The Lanternista, kritisoi albumia sen yksinkertaisuudesta ja “puutteellisista” hetkistä, mutta etenemistä “Ponysta” “Who Cares?” osoittaa selkeää taiteellisen identiteetin kasvua.

Laulaja on kulkenut pitkän matkan rehellisestä tunnustuksestaan ​​”Ponyn” toisessa kappaleessa, jossa hän laulaa “Kunnes joku istuttaa minut alas ja sanoo, että olen nyt erilainen, tulen aina olemaan sellainen kuin olen aina.” hänen vuoden 2016 singlensä ”Uno” päivinä, jossa hän sardonisesti myöntää, “Elän äänellä, joka kertoo minulle, että olen s— päässäni, ja ehkä minun pitäisi sen sijaan olla onnellinen.”

Rex Orange County on osoittanut, että hän tietää, kuka hän on nyt, sanoituksella ja äänellä, ja pyrkii levittämään viestiä oppimisesta elämään itsensä kanssa.

Kysymyksiä? Lähetä sähköpostia kulttuuritoimistoon osoitteeseen Culture@cw.ua.edu.

Leave a Comment