Suuret yritykset erottuvat monipuolisuudestaan, kulttuuriin kiinnittämisestä |

Tämän vuoden Parhaat työpaikat suuryritysten kategoriassa pyöristävät useita tuttuja nimiä eri sektoreilta, joiden erityispiirteet tekevät niistä erottuvia työpaikkoja.

6. AGRACE

Agrace on voittoa tavoittelematon, yhteisön tukema terveydenhuoltojärjestö, joka tarjoaa hoitoa ja tukea ihmisille, jotka ovat ikääntyviä, vakavasti sairaita, kuolevaisia ​​tai kärsivät surusta. Vuonna 1978 perustettu se työllistää nykyään 781 henkilöä ja on Wisconsinin suurin saattohoitopalvelujen tarjoaja.

Organisaatio uskoo, että keskittyminen monimuotoisuuteen, tasa-arvoon ja osallisuuteen on elintärkeää kaikilla huippusuorittavilla työpaikoilla. Agrace pyrkii edistämään osallistamiskulttuuria, joka juhlii jokaisen ainutlaatuisuutta, mikä johtaa siihen, että henkilökunta kehittää merkityksellisiä ja empaattisia yhteyksiä.

Agrace on perustanut kliinistä ja ei-kliinistä henkilökuntaa edustavan henkilöstökomitean, joka pohtii eri tavalla työnkulkuja, saavutettavuutta, markkinointia ja muita asioita edistääkseen osallisuutta.

Ihmiset lukevat myös…

7. ENSIMMÄISET WEBER-KIINTEISTÖJÄRJESTELMÄT

First Weber tarjoaa 412 Madisonin työntekijää ja agenttia kattavia kiinteistöpalveluita agenteilleen ja asiakkailleen. Vuonna 1971 perustettu First Weber tarjoaa teknologiakouluttajia, kokopäiväisen asianajajan ja graafisen suunnittelijan auttamaan agentteja menestymään.

Se tukee myös agenttejaan kokopäiväisellä tuella, vastaa kysymyksiin ja yhdistää heidät työn tekemiseen tarvittaviin resursseihin. Yritys on myös mukana yhteisöissä First Weber Foundationin kautta, joka on lahjoittanut yli 3 miljoonaa dollaria hyväntekeväisyyteen vuodesta 2006 lähtien.

8. SUMMIT LUOTTOLIITTO

Summit Credit Union edistää kulttuuria, jonka tavoitteena on auttaa jäseniä saavuttamaan taloudellista hyvinvointia tuotteillaan ja asiantuntevalla ohjauksella. Tämä antaa työntekijöille mielenkiinnon heidän työssään.

”Kun ihmiset ottavat hallintaansa taloutensa, se voi auttaa monia heidän elämänsä näkökohtia. Kun opit lisää rahan hallinnasta, olet oppinut elinikäisen taidon. Se vaikuttaa melkein jokaiseen elämäsi osa-alueeseen. Ja se on voimaannuttavaa”, sanoi Kim Sponem, Cottage Grovessa toimivan luottoyhdistyksen presidentti ja toimitusjohtaja.

9. WPS TERVEYSRATKAISUT

Madisonissa toimivalla voittoa tavoittelemattomalla sairausvakuutusyhtiöllä on 1 060 paikallista työntekijää, jotka tarjosivat terveysetuja yli 18,1 miljoonalle asiakkaalle ja edunsaajalle vuonna 2021 ja maksoivat yli 70 miljardia dollaria korvauksia.

Kattavan etupaketin lisäksi WPS Health Solutions tarjoaa työntekijöille etä- ja hybridityövaihtoehtoja, työntekijöiden hyvinvointikorvauksia, ammatillisia kehittymismahdollisuuksia, stipendiohjelmia ja paikallisia yritysalennuksia.

Leave a Comment