Mason Cityn opettajalle valtion koulutuspalkinto | koulutus

Mason Cityn kouluttaja Tracie Dedor nimettiin äskettäin luokkansa huipulle.

Dedor, Hoover Elementary Schoolin ensimmäisen luokan opettaja, nimettiin Iowa State Education Associationin (ISEA) 2022 Excellence in Education -palkinnon voittajaksi. Hänet valittiin työtovereiden, opiskelijoiden, vanhempien ja yhteisön jäsenten nimeämien opettajien joukosta, koska hän on tehnyt eron oppilaiden kanssa, sanotaan lehdistötiedotteessa.

Palkinnon voittajana Dedor on ehdokas National Education Associationin (NEA) säätiön California Casualty Awards for Teaching Excellence -palkinnolle. Lehdistötiedotteen mukaan kaikki California Casualty -palkinnon saaneet saavat kulut maksetun matkan Washington DC:hen NEA-säätiön Salute to Excellence in Education -gaalaan helmikuussa 2023.

Viisi palkinnonsaajaa valitaan Horace Mann Awards for Teaching Excellence -palkintoon, ja kukin saa 10 000 dollaria. NEA Member Benefits Award for Teaching Excellence -palkinto valitsee yhden viidestä, joka saa 25 000 dollaria käteisenä ja lahjan.Mason Cityn opettaja Tracie Dedor tanssii opettavaista tanssia ensimmäisen luokan luokkansa kanssa.


Abby Koch“Tracie on voimavara opettajana Mason Cityssä, koska hän ilmentää ominaisuuksia, joita arvostamme opettajissamme. Hän todella välittää opiskelijoista ja tekee kaikkensa varmistaakseen, että heillä on onnistunut koulukokemus”, Hooverin rehtori Sarah Grimm sanoi.

Ihmiset lukevat myös…

Dedorilla on 21. opetusvuosi, ja hän on opettanut Chicagossa, Cedar Rapidsissa ja Des Moinesissa ennen laskeutumista Mason Cityyn.

Lapsena hän sanoi, että hän teeskenteli opettavansa pehmoeläimiään, ja hyvät kasvattajat saivat hänet ryhtymään opettajaksi tosielämässä.

Yksi Dedorin mieleen jäänyt kasvattaja on hänen pyhäkoulun opettajansa. “Eräs nainen kirkossa opetti pyhäkoulua ja pyysi minua auttamaan häntä, ja nautin todella hänen tapastaan ​​tehdä se”, Dedor sanoi.

Kaikki kokemukset ovat muokanneet Dedorin opetusta. Yksi näkökohta, johon hän haluaa keskittyä, on jokaisen opiskelijan ainutlaatuisuus.

“Sanoisin, että filosofiani on oppia tuntemaan jokainen lapsi yksilönä, tuntemaan heidän mieltymyksensä, inhonsa ja keitä he ovat”, Dedor sanoi.

Dedor antaa opiskelijoille mahdollisuuden jakaa kulttuurejaan ja perheen perinteitään muiden kanssa. Hän sanoo, että nämä hetket ovat hyviä yksilöllisyyden opettamiseen, ja hänen mukaansa opiskelijat syttyvät, kun he saavat mahdollisuuden kertoa, mikä tekee heistä ainutlaatuisen, ja saada luottamusta itseensä.

Kaikkia hänen oppilaitaan kutsutaan “tutkijoiksi”, jotka auttavat uskomaan itseensä.

“Opimme lukemaan, kirjoittamaan, lisäämään, vähentämään ja laskemaan rahaa, ja se on paljon, ja se voi olla vaikeaa. Meillä on vain pääfilosofia: älä anna periksi”, Dedor sanoi.

Dedor on nostanut opiskelijoiden koulutuksen uudelle tasolle pukeutumalla tutuiksi lastenkirjahahmoiksi. Eräänä päivänä hän pukeutui Miss Nelsoniksi “Miss Nelson is Missing!” kirjoittanut Harry Allard. Dedor vietti koko päivän neiti Nelsonina.MC Tracie Dedor 2

Hooverin ala-asteen opettaja Tracie Dedor nimettiin äskettäin Iowa State Education Associationin vuoden 2022 Excellence in Education -palkinnon voittajaksi.


Abby Koch”Tracien luovuus, intohimo ja työ yhdessä tekevät valtavan vaikutuksen hänen luokkahuoneessaan ja sen ulkopuolella. Excellence in Education -palkinto tukee Tracien kaltaisia ​​opettajia, jotka ovat panostaneet opiskelijoidensa elämään ja menevät paljon pidemmälle kuin odotetaan tarjoavansa poikkeuksellisen kokemuksen”, ISEA:n presidentti Mike Beranek sanoi lausunnossaan.

“Olemme niin onnellisia, että meillä on niin monia korkealaatuisia kouluttajia Mason Cityssä, ja onnittelemme Traciea tämän uskomattoman palkinnon saamisesta, joka juhlii hänen kovasta työstään opettajana”, Grimm sanoi.

Dedor sanoi, että hänelle oli kunnia saada palkinto ja että ihmiset olivat panneet hänen tekonsa huomion. Hän lisäsi, että hänen mielestään kaikkien opettajien pitäisi saada tunnustus ainutlaatuisista ominaisuuksistaan.

“Jokainen päivä on uusi seikkailu, ja tarvitaan kaikkia opettajiamme auttamaan näitä lapsia kasvamaan”, Dedor sanoi. “Olen kiitollinen, että saan olla osa heidän elämäänsä ja osa heidän kyläänsä.”

Dedor palkitaan ISEA Summer Leadership Conferencessa elokuussa.

Kuvat: Katsaus Mason City High Schoolin kotiinpaluujuhliin

Abby käsittelee koulutusta ja viihdettä Globe Gazettelle. Seuraa häntä Twitterissä osoitteessa @MkayAbby. Lähetä hänelle sähköpostia osoitteeseen Abby.Koch@GlobeGazette.com

.

Leave a Comment